kondisb Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλησπέρα σε όλο το forum. Από τον Δεκέμβρη 2006 έχω ένα laptop Toshiba sattelite A100-906.(Αγορασμένο απο play247 Πάτρας). Από τις πρώτες μέρες, ποτέ δεν μου λειτούργησε σωστά η επιλογή αναμονής ή αδρανοποίησης. Όταν κάνω αναμονή ή αδρανοποίηση, μπαίνει κανονικά στην αντίστοιχη κατάσταση όμως όταν πατήσω το κουμπί ενεργοποίησης του laptop για επαναφορά γίνεται το εξής: Το laptop επανέρχεται,(επαναφορά των windows αλλά μετά δεν ανοίγει καθόλου η οθόνη, όπως επίσης δεν παρέχεται ρεύμα στο πληκτρολόγιο του.(το κουμπί caps lock έχει ενσωματωμένο φωτάκι το οποίο δεν ανάβει όταν το πατήσω). Όση ώρα και να περιμένω δεν γίνεται τίποτα.Το πρόβλημα παρουσιάζεται είτε όταν τον έχω με μπαταρία, είτε στο ρεύμα. Έχω κάνει επέκταση εγγύησησς στα 3 χρόνια, όμως καθημερινά χρειάζομαι το laptop(φοιτητής μηχανικός Η/Υ).Να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία της Inteal? Ξέρει κάποιος email/τηλεφωνο επικοινωνίας? Κάποια άλλη λύση να μου προτείνεται? (θα δοκιμάσω αργότερα αν συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και στα ubuntu που έχω περασμένα).
michalis2610 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Να απευθυνθώ στην αντιπροσωπεία της Inteal? Ξέρει κάποιος email/τηλεφωνο επικοινωνίας? . Πάρε ένα τηλ εδώ όμως αν τελικά το στείλεις για σέρβις πάρε ένα καλό backup γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.