dekulinkgr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Παιδια καλησπερα.Μιας και δεν το εχει βαλει κανεις απ'οτι εχω δει οριστε το movie trailer του legend of zelda!Βεβαια οπως καταλαβαινετε δεν ειναι αληθινο αλλα πρωταπριλιατικο ψεμα του IGN.Καλυτερα βεβαια διοτι γνωμη μου σαν φανατικος του ZELDA ειναι να μην βγει ταινια ποτε το zelda διοτι θα χαλασει ολη την μαγια του παιχνιδιου.Και βεβαια ποιον ηθοποιο θα εβρισκαν για να παιξει τον Link?!Η δικια σας γνωμη ποια ειναι? http://www.youtube.com/watch?v=YvN7jZ34SAA
tsathoguah Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλά η μαγεία χάθηκε όταν μαγαλώσαμε και αρχίσαμε να παίζουμε wow...Yπάρχει ένα κύμα μεταφορών παιχνιδιών στον κινηματογράφο, στο οποίο είμαι αντίθετος. Δεν ασχολούμαι με πατάτες τoυ τύπου tomb raider, dungeon siege κ.τ.λ.
klainmaingr Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αν και ήξερα οτι είναι aprils fool μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα τα μάλιστα μιας και τυγχάνω μέγιστος zelda fan! Μια ταινία tribute στο παιχνίδι με μεγάλη παραγωγή και έμφαση στη δράση με bits & pieces απο χαρακτήρες που κατα καιρού είδαμε στο παιχνίδι θα ήταν άψογο.. (Στο trailer (ντεμέκ) αν προσέξατε είναι στον πύργο του ganondorf ας Ocarina of time-ish... Καλό trailer για να σε βάλει να εύχεσαι ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.