Προς το περιεχόμενο

Περί φορολογικής δήλωσης 2008

jimarass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά νοικιάζω ένα διαμέρισμα από 17/10/07 ,500 ευρώ το μήνα. Έδωσα 500 ευρώ σαν εγγύηση. Στην δήλωση πόσα γράφω για ενοίκια?

500 (εγγύηση) +500+500+ 250? ή 500 (εγγύηση)+500+500+ (500*14/31)?

Δημοσ.

Την εγγύηση δεν τη δηλώνεις στη φορολογική σου δήλωση καθόλου. Θεωρείται εγγυοδοσία, δηλαδή χρήματα που κάποτε θα τα πάρεις πίσω.

Θα δηλώσεις μόνο τα ποσά που πλήρωσες για ενοίκια - ακριβώς τα ποσά που γράφουν οι αποδείξεις ενοικίου σου.

Δημοσ.
Την εγγύηση δεν τη δηλώνεις στη φορολογική σου δήλωση καθόλου. Θεωρείται εγγυοδοσία, δηλαδή χρήματα που κάποτε θα τα πάρεις πίσω.

Θα δηλώσεις μόνο τα ποσά που πλήρωσες για ενοίκια - ακριβώς τα ποσά που γράφουν οι αποδείξεις ενοικίου σου.

Μπορώ να την κάνω ηλεκτρονικά ή θα κολήσει το συστημα??

Δημοσ.
Μπορώ να την κάνω ηλεκτρονικά ή θα κολήσει το συστημα??

Ανετα μπορεις, και θα σου βγαλει αμεσως και το εκκαθαριστικο.Αρκει να εχεις κανει εγγραφη στο taxis, και να εχεις κωδικους.

Δημοσ.
Ανετα μπορεις, και θα σου βγαλει αμεσως και το εκκαθαριστικο.Αρκει να εχεις κανει εγγραφη στο taxis, και να εχεις κωδικους.

Το ξέρω απλά αναφέρομαι στο αν αναγνωρίσει σωστά το αφμ του σπιτονοικοκύρη....

Δημοσ.

Να συνενοηθείς με τον ιδιοκτήτη, ώστε να δηλώσετε το ίδιο ποσό, ώστε σε ενδεχόμενη διασταύρωση να μην έχετε πρόβλημα. Από όσο ξέρω πάντως (μιας κ πριν 2 μέρες έκανα το Ε2 του πατέρα μου) η εγγύηση δεν δηλώνεται.

Δημοσ.

Καλημέρα κι από μένα. Πετάγομαι σφήνα αλλά ψάχνομαι για κάτι και δεν μπορώ να το βρω. Μήπως ξέρει κανείς σε ποιον κωδικό δηλώνουν λεφτά από σεμινάρια του ΟΑΕΔ; Έχω πληρωθεί από ένα σεμινάριο και δεν ξέρω σε ποιον κωδικό να τα δηλώσω για να πάρω την επιστροφή από την Εφορία. Σόρυ που πετιέμαι έτσι αλλά μια που σας βρήκα μην τυχόν και ξέρετε.

Δημοσ.
Το ξέρω απλά αναφέρομαι στο αν αναγνωρίσει σωστά το αφμ του σπιτονοικοκύρη....

Μολις πληκτρολογησεις το ΑΦΜ του ιδιοκτητη, αυτοματα το συστημα στο διπλανο πεδιο,

βγαζει και το ονομα του.Ωποτε περιπτωση λαθους αποκλειεται.

Δημοσ.
Μολις πληκτρολογησεις το ΑΦΜ του ιδιοκτητη, αυτοματα το συστημα στο διπλανο πεδιο,

βγαζει και το ονομα του.Ωποτε περιπτωση λαθους αποκλειεται.

Thanks! ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...