Προς το περιεχόμενο

Ε6600...Ποσο αλλο ρευμα πρεπει να φαει για να μεινει σταθερο... :(

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω εναν ε6600 (με μια 9700 NT να τον δροσιζει.. )σε μια μιτρικη p5k deluxe με 2gb Ballistix tracer 1066 k oλα τα ταιζει ενα enermax liberty 620w..

Με τα πολλα τον εχω παει στα 3,6 GHZ me 400 x 9... k οι ραμ εχουν φτασει στα 1200mhz..

Απο ρευματα εχω δωσει 1,6V στην cpu 1,5V stin northbridge k 2,2V stis ram..

Θερμοκρασιες σε full ρυθμους ο επεξεργαστης φτανει τους 50.. η μιτρικη στους 36 κ γενικα καλα..

μεχρι εκει ολα καλα... ορθος στο blend δεν εβγαλε σφαλμα για κανα 6αωρο κ γενικα μια χαρα το pc που το δουλεψα για κανα 3ημερο.. δεν εκανε τιποτα κουλο..

Τωρα επιχειρω να το παω πανω απο 3,6 αλλα δεν μπορω..

Βαζω το fsb στα 406 κ με τα παραπανω ρευματα οταν παταω να αρχισει το ορθος (οχι στο blend.Μονο την cpu stress)μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου βγαζει μπλε οθονη..

Παω στα βιος δινω ρευμα στην cpu μεχρι 1,625 αλλα τα ιδια με το ορθος..

δινω ρευμα μετα κ 1,7 στην northbridge κ παλι τα ιδια..(βεβαια ο χρονος στο ορθος αυξανοταν οσο εδινα ρευμα μεχρι να πεταξει μπλε οθονη κρατουσε δλδ 1-2 λεπτα..)

Ξαναπαω στα βιος κ δινω ρευμα και στην southbridge 1,2 νομιζω,οσο πηγενε τελος παντων το εδωσα ολο.. κ εδωσα και 2,3 στις ραμ απο 2,2 που ηταν στην αρχη..

αλλα στο ορθος παλι τα ιδια..

Τι πρεπει να κανω πιστευετε?

Εχει κ μια επιλογη που λεγεται νομιζω cpu PLL.. αυτη τι ειναι??να δωσω και εκει ρευμα?? να δωσω παντου???να τον καψω τελος παντων να ησυχασω??:devil::devil::devil::devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...