Προς το περιεχόμενο

Αντικατασταση μιας 7950 gx2 με μια 9800 gx2

equi1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως σας φαινεται η συγκεκριμενη ανταλλαγη?

Πηγα την evga 7950 gx2 στο ΠΛΑΙΣΙΟ με προβλημα υπερθερμανσης και επειδη ηταν εντος εγγυησης μου εδωσαν μια albatron 9800 gx2 1GB :-D

1) για μητρικη εχω μια asus p5wd2. Ειναι συμβατη με τη καρτα?

2) Γνωριζει κανεις αν η 9800 χρειαζεται 8πινο τροφοδοτικο?

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά godlike :P

asus p5wd2? από την στιγμή που έχει pci-e θα παίζει...αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα τρώει bottleneck από τον cpu...

ναι χρειάζεται 8pinη τροφοδοσία

Δημοσ.
Πως σας φαινεται η συγκεκριμενη ανταλλαγη?

Πηγα την evga 7950 gx2 στο ΠΛΑΙΣΙΟ με προβλημα υπερθερμανσης και επειδη ηταν εντος εγγυησης μου εδωσαν μια albatron 9800 gx2 1GB :-D

1) για μητρικη εχω μια asus p5wd2. Ειναι συμβατη με τη καρτα?

2) Γνωριζει κανεις αν η 9800 χρειαζεται 8πινο τροφοδοτικο?

Δεν πας να παιξεις και κανα λοττο!!!!

Δημοσ.

Μεσα σε 2 μερες με πηραν και μου ειπαν "Περαστε απο το καταστημα να παραλαβετε μια καινουρια 9800 gx2". Δεν πιστευα στα αυτια μου

Για να χωρεσει ομως το θηριο στο thermaltake soprano χρειαστηκε εγχειρηση

"αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα τρώει bottleneck από τον cpu": τι ακριβως εννοεις?

"ναι χρειάζεται 8pinη τροφοδοσία": Ομως εχει πανω εισοδο και για 8πινο και για 6πινο. Γιατι?

Δημοσ.

"αλλά να είσαι σίγουρος ότι θα τρώει bottleneck από τον cpu": τι ακριβως εννοεις?

Ότι οι επιδόσεις της κάρτας θα φρενάρονται λόγω αυτών της CPU.

μην δίνεις σημασία... :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

άρχισε να ψάχνεις προβλήματα και στο υπόλοιπο μηχάνημα (εφόσον είναι από Πλαίσιο) μπας και βγάλεις ολική αναβάθμιση τσάμπα :P :p :P

Δημοσ.
άρχισε να ψάχνεις προβλήματα και στο υπόλοιπο μηχάνημα (εφόσον είναι από Πλαίσιο) μπας και βγάλεις ολική αναβάθμιση τσάμπα :P :p :P

Δυστυχως μονο η καρτα ηταν απο ΠΛΑΙΣΙΟ :lol:

Δημοσ.

Ξερει κανενας καλο καταστημα ηλεκτρονικων προς τα Βορεια Προαστια?

Ψαχνω απο χθες να βρω διακλαδωτη που να κανει το 6πινο του τροφοδοτικου (pci) σε 8πινο. Γιατι οπως ειπαμε η 9800 θελει 8πινο

Εχω περασει απο multirama, plaisio κτλ αλλα τιποτα. Ξερει κανενας καποιο αλλο καταστημα με τετοια ειδη?

Δημοσ.
Ξερει κανενας καλο καταστημα ηλεκτρονικων προς τα Βορεια Προαστια?

Ψαχνω απο χθες να βρω διακλαδωτη που να κανει το 6πινο του τροφοδοτικου (pci) σε 8πινο. Γιατι οπως ειπαμε η 9800 θελει 8πινο

Εχω περασει απο multirama, plaisio κτλ αλλα τιποτα. Ξερει κανενας καποιο αλλο καταστημα με τετοια ειδη?

Να κανεις φασαρια στους πωλητες στο πλαισιο να σου βρουν εναν...:-D

P.S.Τι τροφοδοτικο εχεις?

Δημοσ.
Να κανεις φασαρια στους πωλητες στο πλαισιο να σου βρουν εναν...:-D

P.S.Τι τροφοδοτικο εχεις?

Ειχα παρει πριν κανα χρονο αυτο http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp το οποιο απο οτι λεει ειχε μεσα τετοιο εξαρτημα αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...