Προς το περιεχόμενο

32" tv για monitor pc, αξίζει;

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Καλησπέρα μου σε όλους,

Τελευταία σκέφτομαι να πάρω μια lcd TV 32" την οποία θα τη χρησιμοποιώ στο δωμάτιό μου ως τηλεόραση, αλλά και οθόνη για το pc. Η χρήση θα είναι κυρίως internet και καμιά ταινία. Ποιά η γνώμη σας; Αξίζει τον κόπο ή θα μου βγουν τα μάτια;

Δημοσ.

Όχι γραφίστας δεν είμαι, η χρήση pc είναι 40% internet, 30% δουλειά γραφείου (office και άλλα προγράμματα) και 30% ταινίες (παιχνίδια άντε να παίξω 2 εβδομάδες/έτος και άν).

Τηλεόραση θα μου βγουν τα μάτια ε;

Δημοσ.
Την Καλησπέρα μου σε όλους,

Τελευταία σκέφτομαι να πάρω μια lcd TV 32" την οποία θα τη χρησιμοποιώ στο δωμάτιό μου ως τηλεόραση, αλλά και οθόνη για το pc. Η χρήση θα είναι κυρίως internet και καμιά ταινία. Ποιά η γνώμη σας; Αξίζει τον κόπο ή θα μου βγουν τα μάτια;

Αφου τη θελεις κυριως για ταινιες και internet σημαινει οτι δεν χρειαζεται να εισαι καρφωμενος σε μια καρεκλα στο γραφειο σε αποσταση 50 εκ. απο την οθονη.Παρε ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο (με μονο 30 ευρα) αραξε στο κρεβατακι σου και εισαι αρχηγος.Αυτο εκανα κι εγω. Πεταξα το γραφειο και την καρεκλα και ειμαι αραχτος στον καναπε στο 1.5 μετρο απο την οθονη με το ασυρματο ποντικι στο χερι σαν τηλεκοντρολ.Τωρα το ποσο μεγαλη οθονη οα παρεις εξαρταται απο την αποσταση που θα εχεις απο την οθονη.Π.χ. η 32αρα απαιτει μια αποσταση το λιγοτερο 2-2.5 μετρα.Σκεψου ακομη οτι αν παρεις π.χ. την 26αρα (και γενικα οθονη για pc) που σου προταθηκε, θα εχεις πολυ μεγαλυτερη αναλυση για HD ταινιες.Επισης λαβε υπ οψιν και τις γωνιες θεασης.

Δημοσ.
Σε μεγάλες αποστάσεις όμως ακόμα και με tv/monitor τέτοιας διάστασης,δεν θα αντιμετωπίζει πρόβλημα με προγράμματα και εικονίδια;

Οχι.Μην ξεχνας οτι η αναλυση μιας 32αρας τιβι (1366χ768) ειναι σχετικα δυσαναλογη με το μεγεθος της οθονης σε σχεση με μια οθονη υπολογιστη.Προσωπικα δεν τη συστηνω ομως για υπνοδωματιο.Μονο για το σαλονι.Αλλα μπορεις παλι (αυτο κανω κι εγω) να αλλαζεις την αναλυση της οθονης αναλογα με τη χρηση.Τωρα που σερφαρω εχω 1024χ768 ( 19αρα οθονη).Φυσικα χανει λιγο σε ποιοτητα αλλα μη τρελαθουμε κιολας.Ισα που το καταλαβαινεις.Στις ταινιες κανονικα 1280χ1024.Ψαχτο αν θελεις στο insomnia εδω

υπαρχει νομιζω αναλογο θεμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...