poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Είχα πάρει πριν 1 χρόνο περίπου την LG Flatron L17 πολύ καλή οθόνη είναι η αλήθεια άλλα μόλις την άνοιξα πρώτη φορά είχε μια μοβ κατακόρυφη γραμμή τους πήρα τηλέφωνο και σε 2 μέρες Είχα καινούργια οθόνη στο σπίτι μου πήραν την προβληματική και από τότε δεν τους είδα δεν τους άκουσα και η επόμενη οθόνη μου θα είναι LG 19ʼ γιατί πιστεύω ότι τέτοια εξυπηρέτηση απλά δεν υπάρχει πουθενά.!! εμενα μου ειπαν δεν εχουμε 17 αρα οποτε 8α στην φτιαξουμε . ωραιο φτιαξιμο.με σφυρι εγινε
dali13gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Η εταιρεία έχει κορυφαίο after sales με άμεση αντικατάσταση σε προβληματικές οθόνες και βγαίνετε και την κατηγορείτε ότι βγάζει συχνά καμμένα pixel! Αν από την άλλη πάρετε καμιά Samsung ή δεν ξέρω γω τι που στην αλλάζουν μετά τα 7 pixel ή με 4 pixel σε απόσταση ενός εκατοστού ή 32 pixel σε σχήμα μαργαρίτας, πάλι παράπονα θα κάνετε επειδή ΔΕΝ έχει zero-pixel εγγύηση...
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δεν πιστεύω στα μάτια μου! Η εταιρεία έχει κορυφαίο after sales με άμεση αντικατάσταση σε προβληματικές οθόνες και βγαίνετε και την κατηγορείτε ότι βγάζει συχνά καμμένα pixel! Αν από την άλλη πάρετε καμιά Samsung ή δεν ξέρω γω τι που στην αλλάζουν μετά τα 7 pixel ή με 4 pixel σε απόσταση ενός εκατοστού ή 32 pixel σε σχήμα μαργαρίτας, πάλι παράπονα θα κάνετε επειδή ΔΕΝ έχει zero-pixel εγγύηση... υπαρχει μια διαφορα.αλλο το να μην δινει κατι μια ετερεια οπως λες εσυ οτι δεν δινουν εγγυση zero pixel και αλλο να λεει για after sales και να πρεπει ν απαρεις 3 φορες τηλ.μην μπερδευουμε τα πραγματα.
gherudos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 poulinos εμένα δεν είχαν το ίδιο μοντέλο σε 17'(δεν θυμάμαι μοντέλο αλλά την είχα πάρει 220Ε πέρυσι)φέτος χάλασε κι επειδή δεν είχαν το ίδιο ακριβώς μοντέλο ο άνθρωπος μου είπε ότι θα μου στείλει μια πολύ καλύτερη(και όντως σήμερα κοστίζει 270Ε η καινούρια και είναι και slim)και έτσι κι έκανε. Από θεσσαλονίκη μου την άλλαξαν,εσύ από που είσαι μήπως και έπεσες σε χάλια αντιπρόσωπο.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 εμενα μου ειπαν οτι θα μου την φτιαξουν ισως επειδη ηταν το προβλημα οτι αναβοσβηνε και οχι pixel που δεν μπορεις να κανεις κατι.μαλλον επρεπε να την κανω κανα καμμενο Pixel και εγω.
twistovios Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως Θεσσαλονίκη έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το service της LG. Μου είχε χαλάσει ένα table DVD Recorder που ήτνα εκτό εγγύησης και δεν μου ζήτησαν χρήματα για τον έλεγχο και την διαπίστωση τυο πρβλήματος. Τελικά ήτνα κεφαλή και επειδή ήταν ασύμφορ να το επισκευάσω, μου παραχώρησαν δικό τους recorder για να κάνω finalise τα δισκάκια που δεν είχα προλάβει να κάνω με το δικό μου recorder!! Και 3 μήνες αργότερα με κάλεσε εκπρόσωπος της LG στο τηλέφωνο και με ρώτησε την άποψη μου για τις υπηρεσίες service, πράγμα που δείχνει πως τους ενδιαφέρει.
poulinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 απλα υπαρχει και μια διαφορα.καθε πραγμα παει σε αλλη αντιπροσωπεια.οι οθονες πανε αλλου τωρα που χαλασε ενα lg κινητο το πηγα στo μαρουσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.