Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική LG εξυπηρέτηση

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

α.οταν εφεραν την οθονη εγω ελειπα.β.το ευκολο για μενα ειναι να τους ξαναπαρω τηλ να ερθουν να την ξαναπαρουν και να ξαναφερουν αλλο.β.εστειλα εμαιλ united kingdom μονο και μονο για το σπασιμο.η lg αυτη ειναι 2 χρονων ηδη ειναι 17 εγω εχω 24.αυτη απλα θα εχει αλλο ρολο πλεον στο σπιτι.αν βρω το κουραγιο 8α τους ξαναπαρω τηλ να ξαναρθουν να την ξανα παρουν μεχρι να μου φερουν μια καλη.κατα τα αλλα οσες lg εχω παρει δεν ειχα πετυχει ουτε Pixel ουτε κατι αλλο χαλασμενο και απο αλλα ατομα που ειχαν καμενα pixel ηξερα οτι πολες φορες τους εφερναν αλλη παλι με καμμενο σαν να μην εμπεναν στον κοπο να τσεκαρουν τι στελνουν.εγω δεν ξερω αν την εφτιξαν η αν εστειλαν αλλη αλλα σιγουρα κανεις δεν την δοκιμασε γιατι αμα την δοκιμαζε θα εβλεπε οτι εχει προβλημα.αυριο με8αυριο απλα θα στειλω και email στην Lg εδω.το service το εχει αλλη ετερεια οχι η lg.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
α.οταν εφεραν την οθονη εγω ελειπα.β.το ευκολο για μενα ειναι να τους ξαναπαρω τηλ να ερθουν να την ξαναπαρουν και να ξαναφερουν αλλο.β.εστειλα εμαιλ united kingdom μονο και μονο για το σπασιμο.η lg αυτη ειναι 2 χρονων ηδη ειναι 17 εγω εχω 24.αυτη απλα θα εχει αλλο ρολο πλεον στο σπιτι.αν βρω το κουραγιο 8α τους ξαναπαρω τηλ να ξαναρθουν να την ξανα παρουν μεχρι να μου φερουν μια καλη.κατα τα αλλα οσες lg εχω παρει δεν ειχα πετυχει ουτε Pixel ουτε κατι αλλο χαλασμενο και απο αλλα ατομα που ειχαν καμενα pixel ηξερα οτι πολες φορες τους εφερναν αλλη παλι με καμμενο σαν να μην εμπεναν στον κοπο να τσεκαρουν τι στελνουν.εγω δεν ξερω αν την εφτιξαν η αν εστειλαν αλλη αλλα σιγουρα κανεις δεν την δοκιμασε γιατι αμα την δοκιμαζε θα εβλεπε οτι εχει προβλημα.αυριο με8αυριο απλα θα στειλω και email στην Lg εδω.το service το εχει αλλη ετερεια οχι η lg.

Στον φορτιστή του laptop που μου άλλαξαν εμένα, μετά από ερώτησή μου μου είπαν οτι ο καινούργιος φορτιστής έχει νέα εγγύηση 2 ετών. Άρα λογικά το ίδιο συμβαίνει και με την οθόνη που σου έφεραν.

Εγώ ξέρω ότι το service της LG είναι στη Salonica. Δεν αναφέρεται πουθενά άλλη εταιρία. Κατ' αρχήν το δελτίο αποστολής που συνόδευε το νέο φορτιστή είχε επωνυμία LG, αν θυμάμαι καλά. Μήπως κάνεις λάθος; Και μάλιστα η κοπέλα με την οποία μίλησα στην εξυπηρέτηση πελατών όταν πήρα να αναφέρω το πρόβλημα του φορτιστή μου είπε 'θα επικοινωνήσει μαζί σας το service μας στη Θεσσαλονίκη'. Ούτε στο site τους αναφέρεται τίποτα για άλλη εταιρία για το service.

Δημοσ.

Και μένα μία απο τα ίδια. 2 φορές σε 15 μέρες μου αντικαταστήσαν καινούρια οθόνη και στο τέλος μου στείλαν το επόμενο μοντέλο χωρίς να πληρώσω κάτι :) Εντάξει καλό το Aftersales της LG αλλά η νοοτροπία της εταιρείας να βγάζει οθόνες με μεγάλη πιθανότητα αστοχίας σε πολλές δεν μου κάθεται καλά :)

Δημοσ.

Καλά,πάντως εγώ,αγόρασα τηλεόραση Full HD από το e-shop και αντιμετωπίζω το πρόβλημα με το backlight bleeding και πήρα τηλέφωνο LG.Μου είπαν ότι θα έρθουν από κάπου που συνεργάζονται για να την κοιτάξουν (μέσα στην εβδομάδα αυτό).Ήρθε μετά από 2-3 μέρες ένας τύπος,είπε ότι δεν έβλεπε τίποτα ενώ φαινόταν σε έντονο βαθμο,και λέει καλά,θα το βγάλω μια photo για να τη στείλω στην LG,βγάζει κινητό με camera,παίζει να ήταν και vga μόνο,ούτε καν megapixel και έβγαλε μια photo που ο αδερφός μου δεν καταλάβαινε τίποτα και ακόμα δεν έχουν πάρει μετα από 3 μήνες.Κρίμα που έλειπα τότε.Είναι ο καιρός να ξαναπεράσει ο Κύριος (με Κ κεφαλαίο,είδατε).Δεν αντιλέγω ότι η LG μπορεί να έχει καλό after sales,αλλά αθτοί που συνεργάζεται,ειναι γτπ.

Δημοσ.
σαν εταιρεια μια χαρα αλλα το after sales στην ελλαδα χανει.τι το εδωσαν σε τριτες ετερειες.

Για να λές αυτό ακριβώς που είπες : μια χαρά η LG, οι τρίτες φταίνε

Δημοσ.

απλα στην πραξη δεν με νιαζει ποιος φτιαχνει την οθονη ουτε μπορω να βρισω αυτον που την φτιαχνει και αμα αυτη η τριτι ετερεια δεν καλυπτει την Lg ας βρουν αλλη.

Δημοσ.

Εννοούσα πως είναι στρατηγική after sales marketing.

Εγώ από δύο αλλαγές σε LG τελείωσα με αυτήν την εταιρεία οπότε ας βρουν και τέταρτη δε με νοιάζει.

Δημοσ.

Παιδια εγε την ειχα αγορασει μια 19αρα (1915s) ton 9o toy 2005 kai prin kana 2 βδομαδεςς μου καηκε pixel !Shmera moy egine antikatastash με μια μεταχειρισμενη επισκευασμενη και καλα... ακριβως ιδιο μοντελο και εχει παλι καμενο pixel σλλο σημειο τι να κανς να τουσ ξαναπαρω τηλεφωνω και να απαιτησω καινυργια ή αλλο μοντέλο δε ξερω τι να κανω τι λετε?

Δημοσ.

τους ειπα να τους πληρωσω διαφορα να παρω κατι αλλο και η απαντηση δεν γινεται αυτο και αφου δεν εχουμε ιδιο μοντελο 8α φτιαξουμε αυτην....τα σχολια δικα σας.

Δημοσ.

εγω ειχα παρει την 1720p και ειχε προβλημα με την εικονα ( μετα απο 10 λεπτα χαλαγε ) και μου εστηλαν αμεσως καινουρια με κουριερ και πηραν πισο την αλλη , αυτη που μου εστηλαν δεν εχει παθη τιποτα ακομη .... τωρα λεω να παω και στη samsung , πολυ καλη φενετε η 24αρα 450 ευρο

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν 1 χρόνο περίπου την LG Flatron L17 πολύ καλή οθόνη είναι η αλήθεια άλλα μόλις την άνοιξα πρώτη φορά είχε μια μοβ κατακόρυφη γραμμή τους πήρα τηλέφωνο και σε 2 μέρες Είχα καινούργια οθόνη στο σπίτι μου πήραν την προβληματική και από τότε δεν τους είδα δεν τους άκουσα και η επόμενη οθόνη μου θα είναι LG 19ʼ γιατί πιστεύω ότι τέτοια εξυπηρέτηση απλά δεν υπάρχει πουθενά.!!

Δημοσ.

Ολα αυτα ισχυουν μονο για pc monitors η και για τις lg tv? Αν δηλαδη προκυψει προβλημα με την 32αρα θαρθουν να μου την παρουν με κουριερ?Πως ακριβως λειτουργει το συστημα της lg με τις τηλεορασεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...