Προς το περιεχόμενο

Εκπληκτική LG εξυπηρέτηση

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από μια βδομάδα μου έσβησε χωρίς λόγο η οθόνη που είχα, ενώ το τροφοδοτικό δούλευε κανονικά. Τηλεφωνώ στην LG για το πρόβλημα και αφου μου πήραν τα στοιχεία μου είπαν να τους στείλω με φαξ την απόδειξη αγοράς. Την επόμενη μέρα μου έστειλαν 2 sms με τον αριθμό επισκευής, το όνομα αυτού που ανέλαβε την "υπόθεση" καθώς και το τι πρέπει να φαίνεται στην απόδειξη. Ε την επόμενη ακριβώς μέρα αφού με ειδοποίησαν πρώτα με ΑΚΡΙΒΕΙΑ τι ώρα θα περάσουν, ήρθαν, πήραν την παλιά, μου έφεραν καινούρια χωρίς παρατράγουδα και έφυγαν.

Ούτε σουξουμουξου, φταίει η ΔΕΗ, φταις εσύ, φταίει ο γείτονας, ούτε με ξαναενόχλησαν για το τι γίνεται (ελπίζω ούτε στο μέλλον :-D). Υποδειγματική εξυπηρέτηση, μακάρι όλες οι εταιρίες να ακολουθούσαν το παράδειγμα της LG.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

την οθόνη την είχες αγοράσει απο κάποιον τρίτο (βλ. Γερμανός, Multirama, Πλαίσιο, κοτσόβωλος κτλπ.) ή απο κάποια αντιπροσωπεία της LG;

Δημοσ.

μολις με επεισες να αγορασω LG

(υπερβολες....LG θα επαιρνα ουτως ή αλλιως... )

καλο ειναι παντως που λεμε που και που ΚΑΙ τα καλα για να εχουν γενικη γνωση οι συνφορουμιτες

Δημοσ.
την οθόνη την είχες αγοράσει απο κάποιον τρίτο (βλ. Γερμανός, Multirama, Πλαίσιο, κοτσόβωλος κτλπ.) ή απο κάποια αντιπροσωπεία της LG;

Την οθόνη την είχα αγοράσει από το Πλαίσιο αλλά δεν χρειάστηκε να τους ανακατέψω καθόλου. Μόνο την απόδειξη ήθελαν

Δημοσ.

με τα σημερινά δεδομένα κάτι τέτοιο μοιάζει απίστευτο. χαίρομαι που δεν είναι κ μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι

Δημοσ.

Είναι γνωστή η συγκεκριμένη πολιτική της LG, γι'αυτό την σεβόμαστε και την αγαπάμε όλοι. :-)

Δημοσ.

και εγώ που είχα καμμένο pixel στην οθόνη μου στο pc, τους ειδοποίησα, ήρθαν, την πήραν κ μου έφεραν νέα χωρίς πολλά πολλά. και σε σέρβις ενός dvd recorder πάλι η συνεργασία ήταν άψογη. πράγματι τέτοια πράγματα ανεβάζουν μια εταιρεία στην υπόληψη μας και στην προτίμηση μας.

Δημοσ.

Eπίσης να προσθέσουμε πως δεν είναι τυχαία και χορηγός της καλύτερης ομάδας ποδοσφαίρου στην Ελλάδα... :P

Δημοσ.

πλακα κανετε ετσι?

πηρα πριν 3 μηνες 1 LG την οποια πληρωσα 360 ευρω και μου εχει χαλασει 2 φορες, την μια φορα την ειχα στην αντιπροσωπεια 3 βδομαδες και τωρα εχουν περασει 2 βδομαδες και ακομα περιμενω να την φτιαξουν....

ειλικρινα γ@μω την LG γ@μω!!! :mad: :mad: :mad:

Δημοσ.

Sorry για το σπάσιμο, αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ....

Μήπως η LG έχει τόοοσο καλό a.s.s., επειδή κάνει εντατική "προπόνηση" ????

Δημοσ.

Τι καλά που θα ήταν να είχε και zero pixel στις 22άρες....

2-3 καμμένα τα εντόπισα. Όχι τπτ άλλο αλλά πέφτει και το μάτι μου συνέχεια εκεί :mad:

Δημοσ.
πλακα κανετε ετσι?

πηρα πριν 3 μηνες 1 LG την οποια πληρωσα 360 ευρω και μου εχει χαλασει 2 φορες, την μια φορα την ειχα στην αντιπροσωπεια 3 βδομαδες και τωρα εχουν περασει 2 βδομαδες και ακομα περιμενω να την φτιαξουν....

ειλικρινα γ@μω την LG γ@μω!!! :mad: :mad: :mad:

Δε νομίζω οτι την έδωσες εσύ απευθείας στην αντιπροσωπεία. Μάλλον την έδωσες στο κατάστημα που την πήρες (που είναι ΜΕΓΑ λάθος). Αν είχες μιλήσει απευθείας με αντιπροσωπεία θα είχες καινούργια οθόνη σε 2-3 ημέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...