Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Τελειο, κριμα που μου χαλασε το δισκακι εγκαταστασης... Απο απαιτησεις... τιποτα. Απο χειρισμο, μετριος, αλλα σιγουρα πολυ καλυτερος απο του Dirt. Σε στυλ 02, 03, 04, αλλα με πολυ καλυτερα γραφικα και ρεαλισμο ζημιων (βεβαια ουτε κατα διανοια στα επιπεδα του dirt). Πολυ καλη ενδειξη ζημιων.
makis89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλούτσικο όπως είπε και ο από πάνω αλλά αν θές κανονικό simulator και όχι arcade για να πηγαινεις με τέρμα γκάζι συνέχεια, βάλε το Richard Burns Rally !!
DJJordan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλημέρα, το Colin McRae 05 κατά τη γνώμη μου, ήταν μακράν καλύτερο από όλη τη σειρά DiRT, το θέμα είναι πως μου έχει λείψει και τώρα με τα windows 7 δεν μπορώ να το εγκαταστήσω, έχει προστασία starforce που δεν είναι συμβατή με τα νεότερα windows, κάπου είδα πως έχει βγει νεότερη έκδοση starforce αλλά δεν έβγαλα άκρη, έχει ασχοληθεί κανείς μ αυτό να μου πει τι να κάνω; γιατί έχω ξενερώσει με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια "τύπου" wrc που υπάρχουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα