jimarass Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 eizo s2411w2 εχω προς το παρον 24αρα??? Δε στραβώνεσαι? Οι κάρτες γραφικών σηκώνουν 24"?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 thanks!!! Από ότι φαίνεται το καλύτερο panel είναι το s-pva.Σωστά?? και το P-MVA και το S-IPS είναι πολύ καλά...προσωπικά ένα από τα τρία αυτά panels να έχει το monitor και είμαι οκ... 24αρα??? Δε στραβώνεσαι? Οι κάρτες γραφικών σηκώνουν 24"? θέμα συνήθειας είναι...
mitridi_g Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 24αρα??? Δε στραβώνεσαι? Οι κάρτες γραφικών σηκώνουν 24"? MacPro φίλε μου...και τέλος τα προβλήματα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 MacPro φίλε μου...και τέλος τα προβλήματα ειλικρινά τι δουλειά έχει αυτό στο συγκεκριμένο topic? βλέπεις κανένα να ρωτάει για ολόκληρο υπολογιστή?
mitridi_g Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Οι κάρτες γραφικών σηκώνουν 24"? Και βέβαια έχει σχέση φίλε μου, ρώτησε ο άνθρωπος κι εγώ απάντησα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 και του πρότεινες να πάρει Mac για αυτό το λόγο? φτηνή λύση...δεν και στην περίπτωση που παίζει games τι γίνεται? πάλι καλά που δεν πρότεινε κανείς να φέρει κάνα αρσιβαρίστα να "σηκώσει" 24αρι monitor...σχέση έχει και αυτό
Tourin Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 εγώ έχω 2 χρόνια τώρα την s1911.. H αλήθεια είναι πως την πρώτη ώρα που την μετέφερα από το πλαίσιο στο σπίτι μου έκλαιγα τα 389? που είχα δώσει... είναι όμως το κάτι άλλο.. Εκτός της ποιότητας των χρωμάτων που είναι δεδομένη.. για την αξιοπιστία έχω να πω το εξής.. κάποια στιγμή θέλοντας να περάσουμε κάπου ένα καλώδιο.. ξέφυγε λίγο και όπως ταλαντώνεται ένα εκρεμμές.. ε έτσι έσκασε πάνω μια ολόκληρη πρίζα.. κρύος ιδρώτας πέρασε από το κορμί μου αλλά τελικά δεν έπαθε απολύτως τπτ.. (φτου.. για το κακό μάτι)
mitridi_g Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 και του πρότεινες να πάρει Mac για αυτό το λόγο? φτηνή λύση...δεν και στην περίπτωση που παίζει games τι γίνεται? πάλι καλά που δεν πρότεινε κανείς να φέρει κάνα αρσιβαρίστα να "σηκώσει" 24αρι monitor...σχέση έχει και αυτό Τώρα τί να σου πω ρε φίλε? Τί θες να απαντήσω και θα σου δώσω αυτή την ευχαρίστηση.... Πές μου τί? Κόλλησες μου φαίνεται στην λεπτομέρεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 λεπτομέρεια να προτείνεις όλοκληρο μηχάνημα ενώ κάποιος ζητάει μόνο οθόνη? ok my mistake
liopyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Nαι, μπορεί τα Toyota να μην σπάνε, αλλά δεν κάθονται καλά στον δρόμο... Τoyota πάρε φίλε...
livewire Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αν και του πήρε όλο το βράδυ, βρήκε ένα τόπικ που δεν σπαμμάρει μόνος του, χεχε.
GIANNIS400 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 thanks!!! Από ότι φαίνεται το καλύτερο panel είναι το s-pva.Σωστά??[/quote φιλε που γραφει για τα πανελ στα χαρακτηριστηκα των οθονων στις σελιδες διαφορων ε-σοπμαγαζων? γιατι εγω δεν ειδα,και τι ακριβως ειναι το πανελ,μηπως εννωεις τεχνολογία απεικονισεις της οθονης?
REALZEUS Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ο τύπος του πάνελ είναι ο τύπος τεχνολογίας απεικόνισης - δεν είναι ολές οι LCD ίδιες. Τα καλύτερα panels είναι τα AS-IPS/S-IPS, οι καθαρά επαγγελματικές προτάσεις (μια Eizo 22.5'' των 4500 Ευρώ και κάτι κουφαίες Nec πχ) φοράνε τέτοια. Μετά έρχονται τα PVA/MVA και τελευταία τα TN.
jimarass Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Παιδιά εγώ για τη sony cpd g200 πριν από 8 χρόνια έδωσα 200 χιλιάρικα, οπότε σήμερα δίνω το πολύ 600 ευρώ. Αλλά΄από ότι φαίνεται, I better stick to my crt. Έχει δρόμο ακόμα η TFT οθόνη. Βέβαια μια 22ρα τη λιγουρεύομαι αλλά φοβάμαι μη δόσω τόσα λεφτά και το μετανοιώσω ρε γαμώτο... Μετά τη EIZO ποια μάρκα θεωρείται κορυφή? Samsung?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 φιλε που γραφει για τα πανελ στα χαρακτηριστηκα των οθονων στις σελιδες διαφορων ε-σοπμαγαζων? γιατι εγω δεν ειδα,και τι ακριβως ειναι το πανελ,μηπως εννωεις τεχνολογία απεικονισεις της οθονης? ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις αν κάποιο monitor έχει TN Panel είναι να δεις τις γωνίες θέασης, αν είναι κάτω από 178 μοίρες τότε είναι TN. βέβαια υπάρχει και αυτό το πολύ ωραίο site που βοηθάει αρκετά http://www.flatpanels.dk/panels.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.