Προς το περιεχόμενο

Eizo....οι πιό αξιόπιστες οθόνες ?

xlembouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω πάραυτα πως γίνεται όλοι να εξάρουν το aftersales της LG και σε πολλές από τις άλλες εταιρίες να γίνεται το αντίθετο κ πολλοί να έχουν προβλήματα.

Εγώ εμπειρία όπως είπα μόνο από την LG έχω και από το service της, αλλά από τις άλλες εταιρίες βλέπω οτι διαβάζω στα forum. Αν είναι έτσι όπως τα λες, που δεν έχω και λόγο να αντικρούσσω τη γνώμη σου πως γίνεται πάρα πολλοί να έχουν προβλήματα με άλλες αντιπροσωπείες;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τον όρο "αξιόπιστη" , εννοώ την ποιότητα κατασκευής αλλά κυρίως την ομαλή λειτουργία της σε βάθος χρόνου έως 5-6 έτη

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω εμπειρία με τις TFT της Eiso αλλά οι CRT ήταν πραγματικά κορυφαίες.

Πολύ αξιόπιστες και διατηρούν αναλοίωτα τα χρώματα και την απόδοση τους για πολλά χρόνια.

Δημοσ.

όντως το θέμα είναι τι ακριβώς εννοούμε αξιοπιστία, γενικότερα και οι lg αξιόπιστες είναι, εγώ έχω τουλάχιστον 5 οθόνες και 2 τηλεοράσεις, βέβαια οι τηλεοράσεις δεν με ικανοποιούν λειτουργικά (δεν τις αγόρασα ο ίδιος) αλλά και πάλι αξιόπιστες είναι

επίσης όπως έχει γραφτεί επανειλημμένως η κάλυψη της εγγύησης είναι άμεση

τώρα για την ομαλή λειτουργία σε βάθος χρόνου όποιος σου απαντήσει θα κάνει λάθος γιατί θα σου πει προφανώς για μοντέλο το οποίο είναι 5, 6 χρονών και το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το μοντέλο που πιθανόν να ενδιαφέρεσαι εσύ

οι eizo και οι dell οθόνες, όπως και 2, 3 άλλες εταιρίες ξεχωρίζουν για τις ακριβές τιμές, τις τεχνικές προδιαγραφές, την ποιότητα στην εικόνα και γιαυτό οι επαγγελματίες τις προτιμούν για αυτούς τους λόγους

τώρα εάν ενδιαφέρεσαι - και πολύ καλά κάνεις - για μία οθόνη που να μη σου δίνει προβλήματα ίσως θα πρέπει να κοιτάξεις περισσότερο το θέμα της εγγύησης και της κάλυψής της παρά των χαραχτηριστικών

δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο μπορείς να βρεις μια καλύτερη και ...αξιόπιστη απάντηση σε αυτό που ρωτάς

Δημοσ.

Καποτε θυμαμαι ηταν κορυφαιες συν οτι ηταν πανακριβες. Μιλαω για πριν απο καμια 15αρια χρονια.

Τωρα ο ανταγωνισμος ειναι απιστευτος... ακομα και κατι τουρμπο-Χ που ειδα κανουν την δουλεια τους!

Δημοσ.

Έχω μια CRT Eizo Τ57S 11 ολόκληρα χρόνια...

Ζει και βασιλεύει βέβαια αλλά εδώ και κάμποσα χρόνια απλά δεν μπορώ να ρυθμίσω σωστά τα χρώματα.

Επίσης εξαρχής είχα παράπονα με τη γεωμετρία της, δεν είχα όμως άλλο μέτρο σύγκρισης για να ξέρω πόσο αυστηρός είμαι.

Το σίγουρο είναι πως μεταξύ των CRT είναι από τις πιο ξεκούραστες οθόνες και ότι οι επιδόσεις της, μια χαρά στέκουν ακόμα και σήμερα για CRT (1024/768@100Hz).

Σίγουρα είναι καλή εταιρεία, αλλά δεν ξέρω αν πόσο καλό value for money είναι.

Δημοσ.

Και οι sony. Έχω 8 χρόνια τη cpd g200 σε 1024χ768 100hz 17". Πολύ ξεκούραστη, όσο μια LCD και πολύ ζωντανά χρώματα. Δεν έχει πέσει καθόλου. Βασικά ψήνομαι να πάρω μια LCD κάπου στις 22 ίντσες αλλά φοβάμαι μη το μετανιώσω οικτρά. Άσε που δε θα μπορώ να πάιζω diablo.... Υπάρχει κάποιο ενημερωμένο thread στο insomnia για να δω τι διαφορά εχουν τα TFT panels μεταξύ τους??

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Τι να πει φιλος που εδωσε 600 για 17'' EIZO πριν 2 χρονια και ειχε 2 καμμενα πιξελ μες στη μεση!!!!

Χαχαχα και απο 5 και πανω εχει εγγυηση...

Κι εμενα οι 2Lg και η Philips ουτε ενα..

Δημοσ.
Τι να πει φιλος που εδωσε 600? για 17'' EIZO πριν 2 χρονια και ειχε 2 καμμενα πιξελ μες στη μεση!!!!

Χαχαχα και απο 5 και πανω εχει εγγυηση...

Κι εμενα οι 2Lg και η Philips ουτε ενα..

Κάποια σοβαρή εταιρία δίνει μηδέν για 22ρι πάνελ? Γενικά αυτά τα 2 καμμένα πίξελ είναι κάτι άσχημο ή το βλέπουν μόνο οι ψήρες?

Δημοσ.

Σαν γραφίστας, δεν την αλλάζω.Αναφέρομαι σε πιστότητα χρωμάτων.

Πάρα πολυ καλή εταιρεία επίσης και μάλιστα με πολύ καλή εδώ αντιπροσωπεία

Δημοσ.
Σαν γραφίστας, δεν την αλλάζω.Αναφέρομαι σε πιστότητα χρωμάτων.

Πάρα πολυ καλή εταιρεία επίσης και μάλιστα με πολύ καλή εδώ αντιπροσωπεία

Ποια έχεις??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...