xlembouras Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Πιστεύεται ότι η Eizo είναι πράγματι η πιο αξιόπιστη εταιρεία ????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 ποιος ο λόγος ύπαρξης του topic?
vagos1982 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 βασικα θεωρειται σαν εταιρια οπως η Nike στα παπουτσια!τωρα απο θεμα αξιοπιστιας δεν εχω ακουσει κανενα παραπονο παντως,εκτος αν το λες γιατι εσυ ειχες καποιο προβλημα με την συγκεκριμενη μαρκα
xlembouras Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Σκέφτομαι να αντικαταστήσω την παλιά μου CRT με μια 19'. Με όποιον έχω μιλήσει ΄, οι περισσότεροι υποστηρίζουν την εταιρία που ανήκει η δικιά τους οθόνη. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κυρίως η ποιότητα του panel και γενικά η ποιότητα κατασκευής της οθόνης . Ποιά η δική σας πρόταση ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 με ποια 19' Eizo ακριβώς xlempoura? γιατί η Eizo έχει 2 "είδη"...την 19' με το TN Panel και την 19' με το S-PVA Panel... η δεύτερη (που είναι η καλή) είναι κάπως ακριβή...
xlembouras Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Για την πρώτη.... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=897299
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 όχι αυτή δεν αξίζει...1000 φορές να πάρεις 22αρι με TN Panel...
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Νομιζω πως μονο το ονομα της εταιρειας ειναι αρκετο δεν χρειαζεται παραπανω σχολια. Οτι καλυτερο και αξιοπιστο στον τομεα μονιτορ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 ναι αλλά στα μοντέλα που αξίζουν...όχι σε όλα
livewire Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Βασικά, ας διευκρινήσει ο φίλος τι εννοεί όταν λέει "αξιόπιστη", για να γίνει σοβαρή κουβέντα. Πχ, και η LG θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αξιόπιστη μιας και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι αν σου βγει μάπα το καρπούζι σου δίνουν "καινούριο" καρπούζι σχεδόν αμέσως. Αξιοπιστία. Άλλο παράδειγμα: H Samsung φημίζεται για την καλή ποιότητα των προιόντων της, αλλά στην κατηγορία των 22" χάνει η μάνα το pixel και το panel τη μανα! Λοιπόν?
dimokritos Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Πχ, και η LG θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αξιόπιστη μιας και οι μαρτυρίες δείχνουν ότι αν σου βγει μάπα το καρπούζι σου δίνουν "καινούριο" καρπούζι σχεδόν αμέσως. Αξιοπιστία. αυτό δε σημαίνει αξιοπιστία. αυτό σημαίνει εγγύηση χωρίς αυστηρούς όρους και γραφειοκρατία λόγω της παραγωγής μεγάλης ποσότητας οθονών με μεγάλα ποσοστά αστοχίας υλικού. κάθε άλλο παρά αξιοπιστία είναι αυτό.
ant0ine Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Εγώ πάντως αξιόπιστη την βλέπω την LG. Τα τελευταία 5 χρόνια έχω πάρει 3 οθόνες + 1 τηλεόραση και όλες ήταν μια χαρά! Το γεγονός ότι τα όσα αναγράφονται στην εγγύηση γίνονται και πράξη την κάνει σαν εταιρία αξιόπιστη, που είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο. Τι να το κάνω αν η EIZO έχει 3% αστοχία υλικού, και η LG 6%, αλλά η LG θα μου αλλάξει το προϊόν με την μία με καινούργιο ενώ η ΕΙΖΟ θα μου βγάλει την παναγία..!
disqualified Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Τι να το κάνω αν η EIZO έχει 3% αστοχία υλικού, και η LG 6%, αλλά η LG θα μου αλλάξει το προϊόν με την μία με καινούργιο ενώ η ΕΙΖΟ θα μου βγάλει την παναγία..! αυτο το λες βαση καποιας εμπειριας ή απλα το φανταζεσαι? γιατι εγω ξερω επιδιορθωση οθονης EIZO μια μερα πριν τη ληξη της εγγυησης (5χρονης)
ant0ine Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν το ξέρω βάση εμπειρίας εννοείται, αφου γράφω ότι όλες οι οθόνες είναι LG και οι αριθμοί που ανέφερα είναι ενδεικτικοί... είπα αν..! Και το γεγονός το ανέφερα για το αν η LG είναι αξιόπιστη. Φαντάζομαι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι προβαίνει σε αντικατάσταση οθόνης και όχι επιδιόρθωση που μπορεί να σε αφήσει και χωρίς οθόνη για καιρό.
disqualified Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δεν το ξέρω βάση εμπειρίας εννοείται, αφου γράφω ότι όλες οι οθόνες είναι LG και οι αριθμοί που ανέφερα είναι ενδεικτικοί... είπα αν..! Και το γεγονός το ανέφερα για το αν η LG είναι αξιόπιστη. Φαντάζομαι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι προβαίνει σε αντικατάσταση οθόνης και όχι επιδιόρθωση που μπορεί να σε αφήσει και χωρίς οθόνη για καιρό. Και οι αλλοι το ιδιο ακριβως θα εκαναν στην ιδια περιπτωση. Και στην αντικατασταση σου φερνουν καποια αλλη επιδιορθωμενη που ειχε παει σε καποιον αλλο και ειχε καποια καμμενα pixel, δεν τις πετανε στα σκουπιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.