alex89 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Έχω μια απορία. Κοιτώ αυτές τις δύο κάρτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1086170 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1073311 Και οι δύο έχουν τα ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά. Η 9600GT κάνει 145? ενώ η 8800GT 170? (έκανε και 230? αν θυμάμαι καλά). Γιατί κάποιος να αγοράσει την 8800GT και όχι την 9600GT. Τι είναι αυτό δηλαδή που κάνει την 8800GT πιο ακριβή. Στο δικό pc έχω την 8800GT που την πήρα πριν βγει η 9600GT. Αν τη βάλω επάνω την 9600GT θα έχω τις ίδιες επιδόσεις; Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 είναι ακριβότερη γιατί είναι καλύτερη...τέλος
Hlapatsas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Έχει ανοίξει πάλι το θέμα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245444 Μιλάνε και για 8800GT.
takossss Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Ηι παίδες έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου MSI NX8800gt 512 μου κρασάρουν τα παιχνίδια όχι κατά την διάρκεια αλλά στα σημεία που φορτώνει το παιχνίδι είτε μου βγάζει μήνυμα η εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της είτε με πέτα έξω στην επιφάνια εργασίας το σύστημα μου είναι athlon x2 3800+ 2x1gb 667 μνήμες 440wat τροφοδοτικό 2 cd-dvd recorders, windows xp sp2 υποπτεύομαι ότι φταίει το τροφοδοτικό μπορείτε να βοηθήσετε plz…..
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Στο κάνει σε όλα τα παιχνίδια? Δοκίμασε για αρχή να αναβαθμίσεις drivers...
Hlapatsas Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 takossss η πρώτη κίνηση είναι είναι το format!(μετά από επανεγκαταστάσεις drivers με αποτυχία βεβαια). Καθαρό install να δεις τι φταίει.
@topos Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 takossss η πρώτη κίνηση είναι είναι το format!(μετά από επανεγκαταστάσεις drivers με αποτυχία βεβαια).Καθαρό install να δεις τι φταίει. Φαουλ Hlapatsas... Ειπε το παληκαρι πως εχει 440αρη psu,ας μας πει και την μαρκα του πρωτα. Αν σου εμφανιζοντε απο τοτε που εβαλες την καινουργια gpu κατα 99% εκει βρισκετε το προβλημα σου...
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Φαουλ takosssss... O Hlapatsas το είπε. Ο takosssss έχει το πρόβλημα.
alex89 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ηι παίδες έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών μου MSI NX8800gt 512 μου κρασάρουν τα παιχνίδια όχι κατά την διάρκεια αλλά στα σημεία που φορτώνει το παιχνίδι είτε μου βγάζει μήνυμα η εφαρμογή αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της είτε με πέτα έξω στην επιφάνια εργασίας το σύστημα μου είναι athlon x2 3800+ 2x1gb 667 μνήμες 440wat τροφοδοτικό 2 cd-dvd recorders, windows xp sp2 υποπτεύομαι ότι φταίει το τροφοδοτικό μπορείτε να βοηθήσετε plz….. Μπορεί να φταίει το τροφοδοτικό μπορεί και όχι. Θα σου πρότεινα κάνεις φορμάτ. Μετά να περάσεις του drivers της μητρικής και της κάρτας γραφικών. Δοκίμασε με το 3dmark να δεις τι αποτελέσματα θα βγάλει για την κάρτα γραφικών σου, χωρίς να έχεις τίποτα πάνω άλλο εγκατεστημένο εκτός από τα παραπάνω που είπα. Μετά ξεκινάς και περνάς ένα ένα τα προγράμματα και βλέπει σε ποιο θα σε πετάξει, αν σε πετάξει. Αν σε πετάξει στα win σε κάποιο πρόβλημα πιθανόν είναι θέμα του προγράμματος με τα win και θα πρέπει να δεις αν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είχανε και άλλη πρόβλημα. Δες αν σε πετάξει μετά το φορμάτ τι θερμοκρασίες έχει η κάρτα γραφικών σου. Δοκίμασε επίσης και τις μνήμες. Αν όλα πάνε καλά με τις μνήμες, αποσύνδεσε 2ο σκληρό αν έχεις, και το δεύτερο οπτικό για να μην ζορίζουν το τροφοδοτικό. Μπορεί να είναι όντως τροφοδοτικό. Αν όμως πάρεις ένα τροφοδοτικό και το πληρώσεις και σου κάνει τα ίδια τότε τι κάνεις
takossss Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Ευχαριστώ παίδες για της συμβουλές θα αποσυνδέσω το 2ο recorder και μια μνήμη προσωρινά και μετά θα δοκιμάσω το φορμάτ το πρόβλημα μου όντος ξεκίνησε όταν έβαλα την κάρτα, η μάρκα του τροφοδοτικού μου είναι chiefteck συγχωρέστε με για της παραλήψεις είμαι νέος στο pc gaming ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.