Προς το περιεχόμενο

Το ipod μου πέθανε? (5th generation)

sotris99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κουλό...

βρήκα ένα άλλο ipod από γνωστό το οποίο έχει το εξής ελλάτωμα... φορτίζει μόνο σε mac. Σε pc, όταν το είχα πάρει φορτισμένο από μακ έδειχνε ότι φόρτιζε αλλά σε μια φάση ότι η μπαταρία εξαντλήθηκε...

Μάλλον πρέπει να αλλάξω την μπαταρία. Παρήγγειλα μια 850άρα από το ebay και βλέπουμε...

Υπάρχει καλύτερο πρόγραμμα από το copytrans? Το trial με άφησε να κοπιάρω μόνο 100 κομμάτια (mp3) από το ipod που είπα ότι δεν μπορώ να κάνω backup. Αλλά δε μου κολλάει όπως το sharepod. Υπάρχει το anapod βέβαια το οποίο επίσης στην trial δεν μπορώ να κάνω κάτι...

Υπάρχει κάτι καλό σε free γιατί δεν είμαι για έξοδα τώρα μετά την αγορά του iphone.

Δημοσ.

με την μπαταρια μην περιμενεις παραπανω διαρκεια.στο παλιο μου απο 750 που ηταν η γνησια του εβαλα 1200.ε το ιδιο κραταγε,8-10 ωρες.ασε που ηταν ελαχιστα πιο παχια και ζοριστηκα να το κλεισω.απλα ηταν φτηνη 6 ευρο μονο και ηρ8ε απο χονκ κονκ σε 4 μολις μερες!!

Δημοσ.
με την μπαταρια μην περιμενεις παραπανω διαρκεια.στο παλιο μου απο 750 που ηταν η γνησια του εβαλα 1200.ε το ιδιο κραταγε,8-10 ωρες.ασε που ηταν ελαχιστα πιο παχια και ζοριστηκα να το κλεισω.απλα ηταν φτηνη 6 ευρο μονο και ηρ8ε απο χονκ κονκ σε 4 μολις μερες!!

Φαντάζομαι δεν πλήρωσες δασμούς? τελωνείό?

Δημοσ.
Ασε που σου'ρθε πάρα μα πάρα πολύ γρήγορα...τυχερός

εχω παρει αρκετες φορες μιροπραγματα απο χονκ κονκ και ερχοντε ταχυτατα.την περασμενη βδομαδα παρελαβα 2 πακετακια.εχουν και λιγα μεταφορικα και αν 8ελεις 5-6 κοματια κανουν και καλυτερες τιμες.δασμους μονο μια φορα πληρωσα αλλα ετσουξε.72ε για το ιποντ αλλα απο αμερικη.παλι ομως 65 ε φτηνοτερο απο ελλαδα μου ηρ8ε.

Δημοσ.
εμενα το παλιο δεν χαλασε,ΤΟ ΧΑΛΑΣΑ....(του εδωσα ρευμα με αναποδη πολικοτητα)

:shock:

πως το εκανες αυτο?

Δημοσ.

ειχα βαλει usb βυσμα σε ενα μετασχηματιστη 5 βολτ για να φορτιζω ενα σονυ ερικσον.μια μερα χωρις να σκεφω οτι ηταν αναποδη η πολικοτητα εβαλα εκει το ιποντ να φορτισει....

και να σκεφτεις οτι εχω τον γνησιο φορτιστη του και εναν φτηνιαρικο παλι για ιποντ.αυτη την στιγμη εκεινος βρε8ηκε μπροστα μου.με το που το συνδεσα εκλεισε(βραχυκυκλωσε)μετα απο αυτο δεν ξαναφορτισε,φενετε και πανω στην πλακετα το καψιμο κοντα στο βυσμα φορτισης.

Δημοσ.

στο ιποντ δεν γινετε να το βαλεις αναποδα,στην αλη ακρη ομως του καλωδιου ,στο usb,εκει εκανα την βλακεια με ενα ιδιοκατασκευη τροφοδοτικο και εδωσα αναποδα ταση.το usb εχει 4 επαφες,οι 2 στην ακρη ειναι τα - ,+ τα 2 μεσαια ειναι data.

το 8εμα ειναι οτι ετσι νεκρο το πιανω στα χερια μου και το λυπαμαι.εχει τελεια ποιοτητα κατασκεης,οχι σαν το 80ρι που πηρα τωρα και δεν μου γεμιζει το ματι.αλωστε τα 20 gb του παλιου με υπερκαλυπτανε,και εχω και ενα καρο αξεσουαρ που μερικα οπως το ανταπτορακι για την ψηφιακη δεν τα υποστηριζει το νεο..

Δημοσ.
αλωστε τα 20 gb του παλιου με υπερκαλυπτανε,και εχω και ενα καρο αξεσουαρ που μερικα οπως το ανταπτορακι για την ψηφιακη δεν τα υποστηριζει το νεο..

αν τελικά αποφασίσεις να πάρεις την πλακέτα στείλε pm να σε βοηθήσω στην εγκατάσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...