an.lapat Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Καλησπέρα έχω φτιάξει μια σελίδα χρησιμοποιώντας css template και το πρόβλημα που έχω είναι ότι στον explorer δεν μου δίχνει την σελίδα με το σωστό alignment , ενώ στον Firefox όλα είναι οκ ....Φαντάζομαι πως θα χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο css αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το βρω....Κανείς να προτίνει κάτι?
antonisid Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Αυτή είναι η χαζομάρα ότα χρησιμοποιείς divs και css για να φτάξεις ένα site,μου χει τύχει πολλές φορές! Αυτό που κάνω είναι το εξής,με ένα απλο παράδειγμα.Εστω ότι σ'ένα div έχεις βάλει margin-left:10px και στον Mozilla φαίνεται καλά,ενώ στον explorer πετάει το div απο κάτω διότι μπορει να ξεφεύγει για ένα pixel και να θέλει πχ margin-left:9px,τότε: Στο head θα βάλεις: <!--[if IE]> <style type="text/css"> #onoma toy div { margin-left:9px; } </style> <![endif]--> Αν οι διαφορές είναι πια τόσες πολλές τότε ισως χρειαστεί να φτιάξεις κι ένα style προσαρμοσμένο στον explorer και μετα πάλι με την If να επιλέγεται αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα!!!
HQ Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Αυτή είναι η χαζομάρα ότα χρησιμοποιείς divs και css για να φτάξεις ένα site,μου χει τύχει πολλές φορές!Αυτό που κάνω είναι το εξής,με ένα απλο παράδειγμα.Εστω ότι σ'ένα div έχεις βάλει margin-left:10px και στον Mozilla φαίνεται καλά,ενώ στον explorer πετάει το div απο κάτω διότι μπορει να ξεφεύγει για ένα pixel και να θέλει πχ margin-left:9px,τότε: Στο head θα βάλεις: <!--[if IE]> <style type="text/css"> #onoma toy div { margin-left:9px; } </style> <![endif]--> Αν οι διαφορές είναι πια τόσες πολλές τότε ισως χρειαστεί να φτιάξεις κι ένα style προσαρμοσμένο στον explorer και μετα πάλι με την If να επιλέγεται αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα!!! απιστευτο!!! σημερα ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα , το ελυσα με μπακαλικο τροπο αλλα τωρα θα του δωσω κοδικα!!! καταπλητκικο.με ενθουσιασες
antonisid Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 απιστευτο!!!σημερα ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα , το ελυσα με μπακαλικο τροπο αλλα τωρα θα του δωσω κοδικα!!! καταπλητκικο.με ενθουσιασες Χαίρομαι που σε βοήθησα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.