Ultimate Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Γεια σε ολους... Εχω λαπτοπ του 2006. To FUJITSU-SIEMENS AMILO Pi 1505 (1000 ευρω εκανε) και προκειται να αγορασω ηχεια. Ξερει καποιος αν με αυτα που εχω βρει ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600 ) θα εχω καποιο προβλημα? Η αν καποιος εχει να προτεινει καποια καλυτερα σε αυτην την τιμη ας μου πει... Ευχαριστω...
alexikakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Φίλε είναι πολύ καλά, απλά τα θέλεις για το laptop? Πάντος είναι άψωγα. Το rms που λέει δίπλα στα watt δηλώνει οτι είναι ακριβώς 200watt και όχι ακουστικά ή pic to pic, απλά 100% καθαρά watt! Φυσικά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Κάλη ακρόαση.
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 ειναι πολυ καλα τα ηχεια που επελεξες αλλα εγω αν ειμουν στη θεση σου θα προτιμουσα χωρις woofer για laptop δες το και απο θεμα χωρου!εγω θα προτιμουσα αυτα... CREATIVE GIGAWORKS T40 χωεις woofer!παρολο που τα αλλα που επελεξες ειναι πιο δυνατα!!! δικη σου η επιλογη!!!
achilleashormovas Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Εγώ πάλι θα πρότεινα σε αυτά τα χρήματα να πάρεις ένα μίνι στέρεο και να εισαι άρχοντας. Τώρα βέβαια ο καθένα εχει τη γνώμη του και οι απόψεις διαφέρουν! Η επιλογή δική σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.