TechnoPrisoner Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Επειδή κάποτε δούλευα στο χώρο και το ζούσα αυτά καθημερινά απο κοντά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε περίπτωση που ζητήσει κάποιος πελάτης φορητότητα, ειδικά απο την WIND. ξεβρακώνονται για τον κρατήσουν.... Θέλει μωρέ κάθε χρόνο να χτυπάς μια φορητότητα.... εεεεετσι εεεεετσι....καθε χρονο αυτο θα κανω αφου ειναι τοσο ευκολο.θα πεσει τρελο ξεβρακωμα wind φορητοτητα πως κανεις?πασ στην εταιρια που εισαι η σε αυτην που θελεις κ καλα να πας σε αυτην που θες να πας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 και όταν κάνεις φορητότητα μπορείς να πάρεις κινητό φτηνότερα σαν νέα σύνδεση (ανάλογα το πρόγραμμα που θα επιλέξεις) ή όχι?
TechnoPrisoner Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 και όταν κάνεις φορητότητα μπορείς να πάρεις κινητό φτηνότερα σαν νέα σύνδεση ή όχι? συνηθως επειδη η ετερεια στην οποια θα πας σε βλεπει σα νεο πελατη σου δινει μεγαλυτερη επιδοτηση σε σχεση με αυτην που σου δινει η ετερεια στην οποια ηδη εισαι(δεδομενου οτι σε εχουν ηδη πελατη κ "εξασφαλισμενο" με το μυαλο τους παντα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 oh με έφτιαξες τώρα
TechnoPrisoner Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 oh με έφτιαξες τώρα ορμα κ μη μασας στη τελικη οτι κ να γινει παντα εσυ θα βγεις κερδισμενος,το θεμα ειναι να καταφερεις να εξαντλησεις ολα τα ορια κερδους που σου αντιστοιχουν.
MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Η αγορά της κινητής έχει κορεστεί πλέον και η κάθε εταιρεία προσπαθεί να κρατήσει τους πελάτες της και αλλά και να κλέψει πελάτες από τις άλλες... Αυτό με τις προσφορές και αντιπροσφορές στις επιδοτήσεις της φορητότητας και της ανανέωσης, τους τελευταίους μήνες γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό...Παλιότερα δεν σου διπλασίαζαν την επιδότηση για να μείνεις... Φανταστείτε, τι σημαίνει να δίνει 200+ ευρώ επιδότηση σε πελάτη που κάνει λογαριασμούς 30 ευρώ το μήνα..! Περισσότερα απο τα μισά χρήματα που έχει πληρώσει σε λογαριασμούς ο πελάτης μεσα στο χρόνο του τα επιστρέφει στην τιμή της συσκευής.. Απο κει και περα καλο θα είναι να κοιτάμε και σε ποια εταιρεία έχουμε και καλή εξυπηρέτηση και να επιλέγουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα...
TechnoPrisoner Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Η αγορά της κινητής έχει κορεστεί πλέον και η κάθε εταιρεία προσπαθεί να κρατήσει τους πελάτες της και αλλά και να κλέψει πελάτες από τις άλλες...Αυτό με τις προσφορές και αντιπροσφορές στις επιδοτήσεις της φορητότητας και της ανανέωσης, τους τελευταίους μήνες γίνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό...Παλιότερα δεν σου διπλασίαζαν την επιδότηση για να μείνεις... Φανταστείτε, τι σημαίνει να δίνει 200+ ευρώ επιδότηση σε πελάτη που κάνει λογαριασμούς 30 ευρώ το μήνα..! Περισσότερα απο τα μισά χρήματα που έχει πληρώσει σε λογαριασμούς ο πελάτης μεσα στο χρόνο του τα επιστρέφει στην τιμή της συσκευής.. Απο κει και περα καλο θα είναι να κοιτάμε και σε ποια εταιρεία έχουμε και καλή εξυπηρέτηση και να επιλέγουμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα... φιλε Masterx ετσι ειναι τα πραματα οπως τα λες,αλλα δε νομιζω σε καμια περιπτωση τουλαχιστον στη Ελληνικη αγορα να υπαρχει "καλυτερη" ετερεια κινητης κ "χειροτερη". 10 ατομα να ρωτησεις για τις υπαρχουσες ετερειες κ στο συνολο θα ακουσεις ισαξια αρνητικα κ θετικα σχολια,οποτε λιγο-πολυ ολες το ιδιο ειναι.
MasterX Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 σωστα είναι αυτά που λες και είναι λογικό... παντως ο πελάτης που θα το ψαξει μπορεί να κερδίσει πολλά.
thomas_lar Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δεν νομίζω να χρειάζεται να μπει κανείς σε διαδικασία φορητότητας για να αυξηθεί η επιδότησή του. Η δική μου ιστορία: Περσι μου ήρθε επιδότηση 90 Ευρώ(vodafone). Μου φάνηκε μικρή γιατί 1) Είμαι στην εταιρεία 10 χρόνια 2) Κάνω λογαριασμούς γύρω στα 60-70 Ευρώ 3) Δεν τους κοστίζει σχεδόν τίποτα η επιδότηση Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο αντίστοιχο νούμερο και χρησιμοποίησα το 1 και 2 που ανέφερα παραπάνω. Μετά από 2 μέρες η επιδότηση έγινε 160. Φέτος φυσικά έκανα ακριβώς το ίδιο και μου αύξησαν την επιδότηση κατά 60 Ευρώ. Προφανώς τα κέρδη που χάνουν με το να φύγει ένας πελάτης είναι πολύ περισσότερα από τα κέρδη που χάνουν (αν χάνουν) δίνοντας μια συσκευή φθηνότερα
vasso286 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Δημοσ. 9 Απριλίου 2008 Έχει να πέσει κλάψα τον Αύγουστο που λήγει το συμβόλαιό μου...
bianca76 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2008 Να επιμενουμε για το ανεβασμα της επιδοτησης. Πάντα την ανεβαζουν γιατι δεν τους συμφερει να χανουν πελατες οντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.