TechnoPrisoner Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Eπιτελους ενιωσα ισχυρος ως πελατης!!! εν συντομια εδω κ 4 χρονια ειμαι στην Wind στα 70 λεπτα κ απο περσυ στα 100. περσυ μου καναν αναβαθμιση απο το 70 στο 100 αλλα για καπιο λογο το παγιο μου εμεινε ιδιο απο δικο τους λαθος,εγω ουτε που το πηρα ειδηση οτι εγινε κατι τετιο μεχρι που ο τελευταιος λογαριασμος ηρθε λιγο μεγαλυτερος απο τους προηγουμενους.Πηρα τελ. στο τμ.εξυπηρετησης για να μαθω προς τι η αυξηση κ μου λενε βρεθηκε ενα λαθος στο συστημα κ ειχατε μικροτερη χρεωση κ τωρα θα αυξηθει το παγιο μεχρι να καλυφθει η διαφορα???? επρεπε δηλ. να παρω εγω τηλεφωνο για να το μαθω ολο αυτο???δε θα επρεπε να με ενημερωσουν τουλαχιστον. ετσι ειστε?παω σε ενα καταστημα Microland κ κανω φορητοτητα για Cosmote με μια γενναια επιδοτηση. Σημερα με παιρνει τηλεφωνο η Wind ολο ευγενειες βλεπουμε στο συστημα οτι ειστε αρκετα χρονια στην εταιρεια μας κ κανατε μια αιτηση διακοπης,υπηρξε καποια δυσαρεσκεια? Και βεβαια υπηρξε απανταω κ της εξηγω... μετα απο αρκετο μπλα μπλα η κοπελα μου εκανε προσφορα να μου διπλασιασει την επιδοτηση μου για να μεινω στην Wind!!!! κ εκει της απαντω,δηλαδη πρεπει να φτανω σε αυτο το σημειο για να μου κανετε τετοιες προσφορες για να μεινω στην εταιρεια σας?τοσα χρονια που ειμαι πελατης σας απλα εκανα ανανεωση συμβολαιου κ μου δινατε την ιδια κ την ιδια επιδοτηση,τωρα που λακιζω με θυμηθηκατε? φυσικα απεριξα την προσφορα της αφου κ μετα το διπλασιασμο δε με συμφερε,αυτο ομως που θα κανω απο εδω κ περα μετα τη ληξη του συμβολαιου ειναι αιτηση διακοπης/φορητοτητα θα περιμενω να με καλεσουν κ εκει θα διαπραγματευομαι. ευχομαστε να ξανασυνεργαστουμε μαζι σας στο τελος μου ειπε η κοπελα της Wind κ της απαντησα ...να ειστε σιγουρη,απο εδω κ στο εξης θα κανω κυκλους στις εταιρειες....
chiossif Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Στέκομαι στην δύναμη του πελάτη-αγοραστή-καταναλωτή και σχολιάζω με κάτι που διάβασα πρόσφατα: Σαν πολίτες ψηφίζουμε κάθε τέσσερα χρόνια σαν καταναλωτές ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Όταν θα καταλάβουμε ΟΛΟΙ την δύναμή μας θα πετύχουμε πολλά και για το καλό όλων.
Blackman Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 μία συνάδελφος πήρε και παραπονέθηκε για το ποσό της επιδότησης της και της το ανέβασαν πάνω από το διπλάσιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 αλλά "έκανε" και τους απαραίτητους λογαρισμούς έτσι?
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εμενα ηταν να παρει επιδοτηση ο πατερας μου και ηθελε να παρει το κ800ι απο επιδοτηση vodafone!χρειαζοταν λοιπον η επιδοτηση και 90 euro!o πατερας μου περιμενε να παρει τη τελευταια μερα τη συσκευη!και τον παιρνουν τηλ και τον ρωτησαν αν θα ανανεωσει!και αυτος απαντα θελω να ανανεωσω αλλα μου ζητανε για τη συσκευη που θελω 90 euro επιπλεον!απανταει λοιπον η υπαλληλος μισο λεπτο!!!χτυπαει στον υπολογιστη...και του λεει πηγαινετε να το παρετε δωρεαν...πως εγινε αυτο ουτε και εγω δε καταλαβα....
DenoM Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Εμάνα πάλι ο πατέρας μου στο cosmote 1000 είχε επιδότηση 170ε και με τα πολλά κατάφερα να του την πάω 210ε όχι διπλάσιο..ουτε καν το 1/3.. Μου φαίνεται από του χρόνου θα τον πάω σε άλλον πάροχο μπας και ταραχτούν λιγάκι.
Purple_Haze Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Σαν πολίτες ψηφίζουμε κάθε τέσσερα χρόνια σαν καταναλωτές ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Αρκεί να μη καταναλώνουμε όπως ψηφίζουμε.
vasso286 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 εμενα ηταν να παρει επιδοτηση ο πατερας μου και ηθελε να παρει το κ800ι απο επιδοτηση vodafone!χρειαζοταν λοιπον η επιδοτηση και 90 euro!o πατερας μου περιμενε να παρει τη τελευταια μερα τη συσκευη!και τον παιρνουν τηλ και τον ρωτησαν αν θα ανανεωσει!και αυτος απαντα θελω να ανανεωσω αλλα μου ζητανε για τη συσκευη που θελω 90 euro επιπλεον!απανταει λοιπον η υπαλληλος μισο λεπτο!!!χτυπαει στον υπολογιστη...και του λεει πηγαινετε να το παρετε δωρεαν...πως εγινε αυτο ουτε και εγω δε καταλαβα.... Σε παίρνουν τηλέφωνο για να σε ρωτήσουν αν θα ανανεώσεις? Δεν το ήξερα αυτό. Εγώ νόμιζα ότι η σύνδρομή απλά συνεχίζεται αν δεν διακόψεις.
jackie Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 κ ομως!αν περιμενεις μεχρι τελευταια μερα που ληγει το συμβολαιο γιατι εχεις υπογραψει χαρτι μετα λοιπον απο εκεινη τη μερα που εχεις υπογραψει αναγκαστικα διακοπτεται εκτος αν σου κανουν παραταση μερικες μερες μεχρι να ανανεωσεις το συμβολαιο σου...
Mvpgr Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 Δημοσ. 5 Απριλίου 2008 κ ομως!αν περιμενεις μεχρι τελευταια μερα που ληγει το συμβολαιο γιατι εχεις υπογραψει χαρτι μετα λοιπον απο εκεινη τη μερα που εχεις υπογραψει αναγκαστικα διακοπτεται εκτος αν σου κανουν παραταση μερικες μερες μεχρι να ανανεωσεις το συμβολαιο σου... Δεν νομίζω. Η συμβασή μου έχει λήξει από τον Οκτώβρη και δεν την έχω ανανεώσει γιατί περιμένω μπας και βγει κανα PDA που να με ικανοποιεί για να δώσω εκεί την επιδότηση. Μια χαρά λοιπόν συνεχίζεται η συνδρομή μου στη Vodafone ως αορίστου χρόνου και φυσικά δε με έχουν πάρει τηλέφωνο. Κάποτε μάλιστα θυμάμαι ότι σου έριχναν και λίγο το πάγιο μόλις τέλειωνε η συμβασή σου αν δεν χρησιμοποιούσες την επιδότηση. PS: Κάτσε να βρω το PDA που θέλω κι ας με παρακαλάνε όσο θέλουν. Το Internet τους είναι πανάκριβο... Αντίθετα το Wind Plus Non-Stop...
jackie Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δεν νομίζω. Η συμβασή μου έχει λήξει από τον Οκτώβρη και δεν την έχω ανανεώσει γιατί περιμένω μπας και βγει κανα PDA που να με ικανοποιεί για να δώσω εκεί την επιδότηση. Μια χαρά λοιπόν συνεχίζεται η συνδρομή μου στη Vodafone ως αορίστου χρόνου και φυσικά δε με έχουν πάρει τηλέφωνο. Κάποτε μάλιστα θυμάμαι ότι σου έριχναν και λίγο το πάγιο μόλις τέλειωνε η συμβασή σου αν δεν χρησιμοποιούσες την επιδότηση. PS: Κάτσε να βρω το PDA που θέλω κι ας με παρακαλάνε όσο θέλουν. Το Internet τους είναι πανάκριβο... Αντίθετα το Wind Plus Non-Stop... εμας μας συναιβει αυτο σε συνδεση vodafone!den exω καποιο λογο να πω ψεμματα!αμα θελετε να τυπωσω και την αποδειξη μου φαινεται γραφει 1 euro κατι τετοιο....
ba_eas Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Επειδή κάποτε δούλευα στο χώρο και το ζούσα αυτά καθημερινά απο κοντά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε περίπτωση που ζητήσει κάποιος πελάτης φορητότητα, ειδικά απο την WIND. ξεβρακώνονται για τον κρατήσουν.... Θέλει μωρέ κάθε χρόνο να χτυπάς μια φορητότητα....
kage Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 λοιπον εδω κ 1,5 χρονο κ γω δεν εχω παρει επιδοτηση μου στελνουν καθε μηνα οτι μπορω να παρω νεο κινητο με την επιδοτηση μου... τωρα ετσι οπως τα διαβαζω εδω αν το παιξω λιγο δυσκολος θα μου δωσουν με την μια 2πλασια+ επιδοτηση? εγω κανω λογαριασμους απο 25-40ε εδω κ 3-4χρονια,εννοειτε πως μ λενε καθε φορα να αλλαξω το παγιο γιατι ειναι παλιο.= wind70=. το μονο π ειπαν για την επιδοτηση ειναι οτι αν αλλαξω πακετο θα αλλαξει κ η επιδοτηση...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Εντάξει,αυτή <<η δύναμη του πελάτη>> όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία,μάλλον εξαντλείται στο να δημιουργεί εταιρίες-κολοσσούς,και μάλιστα από θύματα εργαζόμενους των 800 ευρώ που καμαρώνουν για το καινούργιο τους Nokia....
aekfc212 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 φορητοτητα πως κανεις?πασ στην εταιρια που εισαι η σε αυτην που θελεις κ καλα να πας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.