Προς το περιεχόμενο

update firmaware nec???

jackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως ξερετε σε ποιο site μπορω να κανω update firmware στο dvdrw nec3520!θα προτιμουσα officiall firmware της nec!αν εχετε καποιο καλυτερο υποψην σας help!!!

Δημοσ.

και αν εχω κανει ειδη ενα update firmware,οχι τo official τι κανω για να βάλω το official;;;γιατι παταω να κάνω το οfficial και μου λεει οτι δεν εχω τη σωστη συσκευη!!!

Δημοσ.

το θεμα ειναι πως θα το κανω να το ξαναβλεπει σαν nec3520!γιατι ποιο παλια ειχα βαλει ενα firmware mad dog!και τωρα για να κανω το γνησιο firmware ειναι αδυνατο γιατι δεν βλέπει τη συσκευη σαν nec!!!

Δημοσ.

δοκιμασα φιλε!αλλα το παλιο firmware μενει!δηλαδη διαβαζω mad dog και κατι αλλα..δοκιμασα με το binflash να σβησω το παλιο firmware αλλα δε τα καταφερα...

Δημοσ.

Από http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/FAQ/

Q: Once I have a modified firmware on my drive, can I change to another firmware?

A: Yes, you can flash your drive back to the STOCK firmware or use any other compatible firmware. All you need to do is load the firmware you want to change to into Binflash and you can flash your drive with any firmware you wish. Of course you will need a firmware that was made for your drive.

Οπότε μάλλον δεν έκανες κάτι σωστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...