Προς το περιεχόμενο

Amilo σε πολλά κομμάτια...

sp357

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δύο χρόνια και ένα μήνα μετά την αγορά ενός Amilo και μόλις ένα μήνα μετά τη λήξη της εγγύησης η κάρτα γραφικών ATI εξέπνευσε τα λοίσθια (aka παίθανε).

Η κάρτα είναι πάνω στο board οπότε η δυνατότητα επισκευής είναι αρκετά ακριβή. Τον αντικατέστησα με ένα Dell XPS 1530 και δεν με χάλασε καθόλου.

Κατα τα άλλα ο Amilo δουλεύει. Η οθόνη δεν έχει πρόβλημα (αν και δείχνει ό,τι της στέλνει η ATI) και επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, σκληρός δουλεύουν μια χαρά.

Τι να κάνω τώρα με αυτόν? Υπάρχει κανένα μαγαζί που θα τον αγόραζε φθηνά για τα parts?

Δημοσ.

Επικοινώνησε με την εταιρία Hassler & Miller. Ξέρω ότι αναλαμβάνουν επισκευές/αντικαταστάσεις parts που άλλοι δεν θα ακουμπούσαν (call me onboard VGA), οπότε ρωτάς το κόστος επισκευής/αντικατάστασης αν ενδιαφέρεσαι. Επίσης, έχω την εντύπωση ότι μπορούν να αγοράσουν το παλιό laptop, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.

εαν πιανουν τα χερια σου και εχεις χρονο γιατι δεν δοκιμαζεις κατα ebay μερια μπορει να βρεις μητρικουλα ... για τον φορητουλι σου και να προσπαθησεις να τον επισκευασεις ....

οσο και αν ακουγεται δυσκολο .. δεν ειναι...

ετσι εκανα σε μια παρομοια περιπτωση

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω την εταιρία που ανέφερες αν μπορώ να τον κάνω κάτι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο για να το ψάξω μέσω ebay και σαφώς δεν πιάνουν τα χέρια μου σε αυτά. Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...