damiandkj Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 παιδια που μπορω να βρω το τραγουδι του GARY TARN - BE ORIGINAL(το εχω στα 500 kb) που επαιζε στη διαφημιση του DISARONNO AMARETTO. παρακαλω βοηθηστε με το ψαχνω ενα χρονο. sto ekswteriko kapoioi eixan steilei k email stin etairia pou bgazei to Disaronno originale k piran apantisi oti mallon den 8a yparksei full version episis stin diafimisi tis Vodafone 3G to tragoudi pou akougetai stin arxi k sto telos (o typos me to ksirismeno kefali) einai to Overseer - Velocity Shift
Harroulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Ξερει κανεις πως λεγεται το ιταλικο τραγουδι της σειρας του mega Singles
kapas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 EVI K. To kommati poy psaxneis einai to RAINING PLEASURE - FAKE
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2005 kserei kaneis pos legete to tragoudi stin diafimisi tis trapezas piraios?
dim_b Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Το ξέρουμε, το έχουμε πει και είναι μόλις στην προηγούμενη σελίδα. Μιά απλή αναζήτηση δε βλάπτει, γιά να μη ρωτάμε συνέχεια τα ίδια πράγματα (εκτός αν πρέπει οπωσδήποτε να φτάσουμε τα 50 posts την ημέρα της εγγραφής μας )
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 dim_b perimeneis na diabaso 95 selides me posts? i na xrisimopoiiso to search se ena forum opou epitreponte greeklish&ellinika?
dim_b Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 95 σελίδες δεν είναι δυνατόν να διαβάσεις, αλλά και δεν χρειάζεται αφού η διαφήμιση που ψάχνεις είναι πολύ πρόσφατη και μερικές από τις τελευταίες σελίδες θα αρκούσαν. Όσο γιά το search, φυσικά και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσεις, ακόμα και αν κάποιοι γράφουν Κινέζικα (εγώ πάντως δεν γράφω greeklish, εσύ γράφεις )
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 oi pithanotites na me boithisei to search einai liges... dokimasmena pragmata. an grafane oloi me ellinika kai ikseran kai orthografia kati tha ginotan tespa telos ta offtopics
Cristina Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 pr0xy wAsh0r, αντί να αυθαδιάζεις έναντι αυτών που προσπαθούν να σε βοηθήσουν, μάθε να χρησιμοποιείς τα καταπληκτικά εργαλεία του vBulletin, όπως το search του. Αν έχεις όποια δυσκολία, ρώτα στο κατάλληλο section ή στείλε ένα PM σε κάποιον moderator ή άλλο μέλος που πιστεύεις ότι μπορεί να σε διαφωτίσει και με ευγενικό πάντα τρόπο, ρώτησε αυτό που θέλεις να μάθεις. Επί του θέματος: Στο πάνω μέρος κάθε topic, υπάρχει ένα link 'Search this thread', αν θα κάνεις τον κόπο να το πατήσεις, θα σου ανοίξει ένα box όπου μπορείς να βάλεις τα strings που θέλεις. Επειδή όπως είπες δεν ξέρεις πως μπορεί να έχει αναφερθεί, θα βάλεις όλες τις πιθανές γραφές κατ' αυτόν τον τρόπο: πειραι* OR peir* OR pir* Στη συνέχεια θα πατήσεις ΟΚ. Το απότέλεσμα που θα πάρεις θα είναι αυτό και η απλή λογική λέει πως δεν χρειάζεται να κοιτάξεις τα posts που έχουν παλιά ημερομηνία αν η διαφήμιση είναι καινούρια. Τα πράγματα είναι απλά. Άλλωστε φαίνεσαι γνώστης του εργαλείου...
pr0xy wAsh0r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 >Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτητησης.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 psaxno tin mousiki apo tin diafimisi tis tenias εξ-επαφης stin tileorasi . thansk !
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 elate re pedia kaneis ? ine fovero komati . thanks !
ksessalonikios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 να προσθέσω κι εγω ενα request...τη μουσική απ'τη διαφήμιση για το golf gti (έχω κάνει search)
Costinio Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 να προσθέσω κι εγω ενα request...τη μουσική απ'τη διαφήμιση για το golf gti(έχω κάνει search) Επ κι εγώ το θέλω αυτό το κομμάτι! Θέλω επίσης και το golf gti...
ksessalonikios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 καλά ας βρουμε το ευκολο και για το αλλο βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.