Costinio Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Όχι δεν μιλάω για τη διαφήμιση της πειραιώς αλλά της Eurobank. Και δεν ειναι δυστυχώς το Daddy Cool το τραγούδι που ψάχνω αλλά είναι στο γνωστό στυλ των BoneyM.
billpeppas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Αυτή με τον τυπά που είναι στην Disco , και λέει γιατί να κοιμηθείτε εκεί???
gt_performance Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 gt_performance έγραψε: Μπορει να βοηθησει κανεις στα 2 παρακατω? 1. Τη μουσικη απο τη διαφημιση της amita classic... 2. Τη μουσικη απο τη διαφημιση του bold 2 se 1 την τελευταια...!!!! Thanks !!! Ρε παλικαρια βοηθηστε καποιος και εδω .... Εστω και ενα απο τα δυο ....
IGITIHI Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Ψάχνω ένα κομάτι που παίζει στη διαφήμιση του Supersport για την ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ της χρονιάς. Μήπως το ξέρετε;
andrip Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 επίσης ένα κομμάτι απο μια διαφήμισει του καλοκαιριού. Παγωτά status και σε κάποιο σημείο έλεγε "take your lips, only a kiss...) δεν έχω βρεί κατι. Το χα γράψει πιο παλιά αλλα δεν το ξερε κανένας sorry που το ξαναγράφω αλλα λέω μήπως θενκσ
paschalia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Θυμαται κανεις μια παλια διαφημιση του Λακντερος που ηταν γυρισμενη στην Κερκυρα ? Σε αυτη την διαφημιση ειχαν μια μελωδια (ιταλικη νομιζω) . Θυμαται κανεις ποια ? (Κριστινα εσυ πρεπει να την θυμασαι .. )
Cristina Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Μέχρι και το κρασί, η μνήμη μου το είχε απωλέσει! Δεν την θυμάμαι διόλου την διαφήμιση...
dim_b Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Νομίζω ότι ακουγόταν σε μια διαφήμιση, αλλά δεν ξέρω αν ήταν αυτή που ψάχνεις. Gabriel Yared - La Poubelle Cuisine από το soundtrack του Betty Blue. Υπάρχει sample εδώ
paschalia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ντιμ_Μπει ναι αυτη ειναι αλλα στο περιπου . Μου φαινεται οτι ειναι σε διαφορετικο ρυθμο το κομματι που μου εδωσες ,δεν μπορω να το προσδιορισω ,αλλα ειναι καπως διαφορετικο . Παντως χαιρομαι που καποιος την θυμαται αυτη την διαφημιση ,δεν ηταν φοβερη η μελωδια της ? Ευχαριστω
ksessalonikios Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 request: η νέα διαφήμιση της bmw (series 1)...εψαξα με βάση τους στοιχους αλλά τιποτα
ksessalonikios Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 νεα διαφήμιση της ΚΙΑ για το τζιπακι της: Ramones - What a wonderful world ...και μη ξεχνιόμαστε για τη BMW σειρα 1 :wink:
PeiramatoZwo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 To tragoudi apo thn nea diafimisi ths Mitsubishi gia to Colt... poios to kserei ??????? (finn ? )
traffic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 to tragoudi me kapion pou milai se kapion allon se mia porche kai tou lei an tou vgike kalo giati den kiklogoroun kai polla apo auto pws legete.to tragoudi nomizw lei kati san tha minw magaki
Cristina Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Από το spot παρουσίασης των serials του ANT1 (το τραγουδάκι που ακούγετε ένα 'ααααα ααααα ααα' ): 'Scott Bond Vs. Solar Stone - Naked Angel (Original Mix)'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.