Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Founes: Μην ξεχάσεις και αυτό

Steve Miller Band vs Jonko - Serenade 2004 ( "Κάποιες σχέσεις κρατάνε για πάντα" Μαζί - Star )

kollite an prosexeis ti vasi to exw prosthesei apla ekana mlkia kai ksexasa na to

postarw sto topic poio panw (kati pou diorthwnw amesos :lol:)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

gia ekeini tin diafimisi tou sony ericsson me to zeygari pou kanei ta idia pragmata se mia mera... ena tilefono dyo opseis ktl???

einai death in vegas - Hands Around My Throat alal to orxistriko!!! an den to anefere kanenas allos... there u go.... :D

Δημοσ.

Αναζητώ ένα latin κομμάτι που έπαιζε μια παλιά διαφήμιση μιας μπύρας νομίζω amstel αλλά μπορεί και heineken... αν κάποιος κατάλαβε ας με ενημερώσει.

Δημοσ.

Μερικά ακόμη ad songs [ Founes , αν κάποιο δεν είναι στην database , add it man ]

Coca Cola Light "Desire , Oct 2004 , παραλία με την γκόμενα" : Dulex Inc - Tango Forte

Saab Convertible "The Sun is optional" [ στο βουνό με την πινακίδα ] : Aquarius - Let The Sunshine In

Mega Channel "Παρέα με το Mega" : Quincy Jones - Soul Bossanova

ANT1 Summer 2004 "Στην παραλία: Η ζωή.Τι θέλει πάλι?..." : Who Da Funk - Shiny Disco Balls

Κοτόπουλα Πίνδος [ Άνοιξη 2004 ] "SuperStar" : Jamelia - Superstar

Men [ Ιούλιος 2004 ] : Dublex Inc - Tango Forte

Citroen [ καλοκαίρι 2004 ] "Φέτος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Citroen..." : Boogie Pimps - Somebody To Love [ Pimps Club Mix ]

Διαφίμηση του Siemens SX-1 στο Mad : Brown & Brown - Good Life

Πουράκια παπαδοπούλου [ Άνοιξη 2004 ] : Delta Goodrem - Lost Without You

Καλλιστεία ANT1 " Διαφημιστικό spot " [ Miss Hellas ] : Deepest Blue - Deepest Blue

Γάλα Νουνού "It's in his kiss" : Cher - It's In His Kiss ( Shoop Song )

Τράπεζα "Κοίτα σπίτι ο μπάμπης..." : Boney M - Daddy Cool

Martini "No Martini , No Party" [ Clooney ] (( old one )) : Boozoo Bajou - Night Over Manaus

Nissan Almera [ άνοιξη - καλοκαίρι 2004 ] "Φτιάχνουμε ένα από τα ωραιότερα αυτ...για να χαμογελάτε" : George Harrison - I Got My Mind Set On You

Predator: Ξέχασα ποιό κομμάτι έλεγα.

Πρέπει να ξαναπετύχω την διαφήμιση man.

Δημοσ.

kollitoi vlepw mia exarsi :)

xexe kali fasi...

billpeppas tin imerominia tin eixa skeftei ki egw alla den exw vri to kouragio na

xekinisw apo to miden pali na vrw dates gia ola auta...

pistevw na vrw xrono kapoia stigmi :)

Δημοσ.

Update:

Heineken [ Aniston , και ο τυπάς στο SuperMarket ] : Simple Plan - So Happy Together

Και κάποια που κάπου κάποιος έψαχνε:

LaCoste η καινούργια:

Natasha Thomas - Save Your Kisses For Me

Δημοσ.

LaCoste η καινούργια:

Natasha Thomas - Save Your Kisses For Me

Δεν είναι αυτό ρε γμτ... :(

Το έχω εδώ και λίγο καιρό αυτό το song... Δεν μοιάζει καθόλου με αυτό της διαφήμισης... Αν λέμε για το 'pink'...

Μη μου πεις για αναφορές σε ξένα sites, τις έχω δει... Το ψάχνω εδώ και μέρες.

Δεν ξέρω αν έχει βγει κάποια version ειδικά για την διαφήμιση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...