Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re sy Cristina , ena tis sony cybershot den mporei na mi to exeis prosexei,exei xavalediariki diafimisi,k gamati mousiki,aa k an exeis anoixti tin tv koita k gia to primera,giati exw enapothesei pleon oles mou tis elpides sta xeria sou,(ta aftia sou kalytera) :shock:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nirvami[/b'] μου, δεν θέλω να σε δυσαρεστήσω, αλλά σπανίως βλέπω TV...

:wink:

nirvami, άκου μήπως την παίζει στο ραδιόφωνο εκεί θα μπορέσει να σε βοηθήσει η cris

Δημοσ.

Πού είσαι Χριστίνα να ακούσεις... :lol:

Δυστυχώς φίλε μου πρέπει να ακούς περισσότερο ραδιόφωνο!

Δημοσ.

hahahaha! razz.gif

Σωτήρη, εδώ είμαι και ακούω και βλέπω (που και που... χιχι!)

TV έχω... Όρεξη να δω δεν έχω. razz.gif

Αν είναι εύκολο κανένα sample θα ήταν καλό. :mrgreen:

Δημοσ.

Έψαξα λίγο στο τοπικ αλλα δεν το βρήκα.

Το τραγούδι απο την διαφήμηση της Βεφας Αλεξιαδου στο mega,που κλαίει μια κοπέλα και τις λέει μην κλαίς κτλπ.:P

Nομίζω οτι λέει "you are the face i must forget..." είναι slow παλιό γνωστό τραγούδι αλλά δεν το ξέρω :D.Το ξέρει κανείς?

Δημοσ.

Σε κάποιο από τα φετινά καλοκαιρινά spot του ANT1 ( βλ. Η "ζωή" ) , πρέπει να έπαιζε κομμάτι

από το remake "LMC vs U2 - Take Me To The Clouds Above"

Sorry για το ξεκάρφωτο.

Δημοσ.

Τελικά τρώγοντας το ίντερνετ, προς εύρεση του τραγουδιού της διαφήμισης της Amita classic, πρέπει να κατάπια κατά λάθος και την ίδια την διαφήμιση αφού έχω να την δω κάτι βδομάδες... :cry:

Στους 12 μήνες λένε ότι βγαίνει γαϊδούρι...ελπίζω τουλάχιστον αυτό να έχει μεγαλύτερη υπομονή από την δική μου η οποία μοιάζει να εξαντλείται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...