Cristina Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Λοιπόν παιδιά θα ρωτήσω γιατί δεν αντέχω άλλο.....πριν 2 χρονια είχα φάει τη ζωη μου ψάχνωντας αυτό το κομμάτι που ακουγεται στην διαφήμηση του grants. Λοιπον διάβασα τα αρχικά ποστ σας άλλα ολα τα "busindre reel " που βρήκα δεν είχαν σχέση ...ήταν μάλλον πιο πολύ παραλαγές του no mans land. Λοιπον μήπως και το θυμηθεί κανείς: η διαφήμηση ήταν με δύο τύπους να ανεβαίνουν πάνω σε ένα τραπέζι και να ξιφομαχούν ενώ παίζει απο πίσω το κομμάτι....ρωτάω ρε παιδί μου...μην πεθάνω με αυτή την απορία. Μάλλον σε αυτό το επισημασμένο topic δεν κοίταξες.
nirvami Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 ontos re paidia afto tis cybershot k tin kainouria tou primera den tin kserete?
Directx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο σποτάκι του στο Extra 3 ο Μυλωνάς για την εκπομπή “Late Night”; ..Thx! Iggy Pop, TV Screen :wink:
daniel's_saving_grace Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2004 psaxno to tragoudi pou paizetai sto spot tou alpha tv (ekeino me ta matia)' date='kai leei mesa to refren beautiful day. Gnorizei kaneis tipota???[/quote'] Ναι, είναι το beautiful day των U2 αλλά όχι στην studio έκδοση. Είναι μια live έκδοση που είχαν κάνει για το BBC (έτσι θα το βρεις αν το ψάξεις).
therock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2004 Ayto tis toyota pou ksefouskonoun ta aytokinita to exete vrei mipos?
Ann Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Το τραγουδάκι από την διαφήμιση της Amita classic...please!!!! :oops: με την κοπελίτσα που πάει στο μπαρ...
Str Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 kai re paidia...den ksero an einai kanoniko kommati alla... mipos kserei kaneis to tragoudi pou paizei sti diafimisi tou nokia 3220 (poli kainourio einai) einai trela gammato an akoute electro!!!!
Cristina Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Μετά από μια φευγαλέα ακρόαση του διαφημιστικού spot του MEGA για τις ταινίες της νέας season, πρέπει να είναι αυτό: 'Era - Enae Volare Mezzo' (Από το album 'Voice Of Gaia'. Όχι το remix του.) Με επιφύλαξη... :roll:
Str Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Cristina , u talking to mi??? (cause i dont see any1 else around here... ) pantos sto kazaa den to vrika...
Cristina Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Str, απλώς ανέφερα το τραγούδι γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να το ζητάνε. Είπα συγκεκριμένα που αναφέρομαι.
sotris99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Καλή μου Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι... :oops: Καλά έκανες και το είπες Ναι αυτό είναι...
Cristina Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Καλή μου Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι... :oops: Καλά έκανες και το είπες Ναι αυτό είναι... Ah! Ωραία... Γιατί δεν το ξαναπέτυχα από χθες και δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω! Ευχαριστώ! Btw... Είδα μια διαφήμιση της NEOSET και είχε ένα τραγουδάκι με μια παιδική φωνή... Μήπως το ξέρει κανείς; Σαν παλιό μου έκανε... Για μια στιγμή μου έφερε στο μυαλό το 'My Two Front Teeth'. Δεν είναι αυτό βέβαια, αλλά είναι έτσι χαρούμενο και με παιδική φωνή και πιθανόν ίδιας εποχής. Δεν πρόλαβα να το 'πιάσω' καλά...
Cristina Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2004 Από τη διαφήμιση της σχολής BCA. 'D: Ream - Things Can Only Get Better'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.