Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά θα ρωτήσω γιατί δεν αντέχω άλλο.....πριν 2 χρονια είχα φάει τη ζωη μου ψάχνωντας αυτό το κομμάτι που ακουγεται στην διαφήμηση του grants. Λοιπον διάβασα τα αρχικά ποστ σας άλλα ολα τα "busindre reel " που βρήκα δεν είχαν σχέση ...ήταν μάλλον πιο πολύ παραλαγές του no mans land. Λοιπον μήπως και το θυμηθεί κανείς: η διαφήμηση ήταν με δύο τύπους να ανεβαίνουν πάνω σε ένα τραπέζι και να ξιφομαχούν ενώ παίζει απο πίσω το κομμάτι....ρωτάω ρε παιδί μου...μην πεθάνω με αυτή την απορία.

Μάλλον σε αυτό το επισημασμένο topic δεν κοίταξες. ;)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξέρει κανείς το τραγούδι που παίζει στο σποτάκι του στο Extra 3 ο Μυλωνάς για την εκπομπή “Late Night”; ..Thx!

Iggy Pop, TV Screen

:wink:

Δημοσ.
psaxno to tragoudi pou paizetai sto spot tou alpha tv (ekeino me ta matia)' date='kai leei mesa to refren beautiful day.

Gnorizei kaneis tipota???[/quote']

Ναι, είναι το beautiful day των U2 αλλά όχι στην studio έκδοση. Είναι μια live έκδοση που είχαν κάνει για το BBC (έτσι θα το βρεις αν το ψάξεις).

Δημοσ.

Το τραγουδάκι από την διαφήμιση της Amita classic...please!!!! :oops:

με την κοπελίτσα που πάει στο μπαρ...

Δημοσ.

kai re paidia...den ksero an einai kanoniko kommati alla...

mipos kserei kaneis to tragoudi pou paizei sti diafimisi tou nokia 3220 (poli kainourio einai)

einai trela gammato an akoute electro!!!!

Δημοσ.

Μετά από μια φευγαλέα ακρόαση του διαφημιστικού spot του MEGA για τις ταινίες της νέας season, πρέπει να είναι αυτό:

'Era - Enae Volare Mezzo'

(Από το album 'Voice Of Gaia'. Όχι το remix του.)

Με επιφύλαξη... :roll:

Δημοσ.

Str, απλώς ανέφερα το τραγούδι γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να το ζητάνε. :)

Είπα συγκεκριμένα που αναφέρομαι. :)

Δημοσ.
Καλή μου Χριστίνα στο μυαλό μου είσαι... :oops:

:) Καλά έκανες και το είπες :)

Ναι αυτό είναι...

Ah! Ωραία... :)

Γιατί δεν το ξαναπέτυχα από χθες και δεν μπορούσα να το επιβεβαιώσω! Ευχαριστώ! :D

Btw... Είδα μια διαφήμιση της NEOSET και είχε ένα τραγουδάκι με μια παιδική φωνή... Μήπως το ξέρει κανείς;

Σαν παλιό μου έκανε... Για μια στιγμή μου έφερε στο μυαλό το 'My Two Front Teeth'.

Δεν είναι αυτό βέβαια, αλλά είναι έτσι χαρούμενο και με παιδική φωνή και πιθανόν ίδιας εποχής.

Δεν πρόλαβα να το 'πιάσω' καλά... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...