Cue Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2004 όχι δεν βρήκα το koop remix, αλλά το οriginal δεν έχει καμία σχέση! οπότε αν είναι δε θα είναι remix αλλά διαφορετικό τραγούδι!
Wintermute23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 3erete pws legetai to kommati pou akougetai sth diafhmish tou club "Unique" pou paizetai ston Best 92,6?
Cue Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2004 [Opel Fashion] Nina Simone - Sinnerman Ποιο remix όμως δε ξέρω!
Cristina Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 [Opel Fashion] Nina Simone - Sinnerman Ποιο remix όμως δε ξέρω! Felix Da HouseCat - House Mix; :roll:
Founes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2004 Posted: Fri Jul 09' date=' 2004 9:09 pm Opel Fashion (xwris 18% FPA) // Ninna Simone - Sinnerman (Felix da Housecat mix)[/b'] ..: e d i t :.. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=164936&postdays=0&postorder=asc&start=1020 2-3 selides pio pisw
kostas_crete Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Hi paidia.Mhpws kserei kaneis h mousiki pou paizei sthn diafimisi tou ripley's believe it or not sto makedonia TV poio track einai (an einai track)????? Thanx
Founes Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 i mousiki pou akougete sti diafimisi tou periodikou "EINAI" einai apo to "trendy" kommataki tis anagnwstopoulou... an eisai gay an eisai bi... exoume loipon... EINAI periodiko (diafimisi 07/04) // Anagnwstopoulou - Straight kai ena request... apo ti diafimisi LUX ntouz "gine star" kai leei kati dam dam dam to exei prosexei kaneis ? thanx in advance!
MadeBy.Me Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 ρε παιδιά , το audio απο την διαφήμιση της toyota(αν θυμάμαι καλά) με ένα αεροπλάνο που κάνει κολοτούμπες στο αέρα, κ όταν προσγειώνονται ο τύπος με το τουοτα λεει στην θεογκόμενα αεροσυνοδό "nice fly" κ αυτή επαναλαμβάνει στην κάμερα το ίδιο.
Ilyas33 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Ρε παιδιά, ψάχνω απεγνωσμένα ένα τραγούδι που ακούγεται σε μια εκπομπή (όχι διαφήμιση...). Στην εκπομπή "Street Beat" του MAD όταν επιστρέφει από τις διαφημίσεις (δεν ξέρω εαν ακούγεται και στους τίτλους) ακούγεται για λίγο η εισαγωγή του τραγουδιού και... πιθανότατα είναι πολύ γνωστό τραγούδι αλλά εγώ έχω μαύρα μεσάνυχτα!!! Please help me!!!
MadeBy.Me Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Ιlyas33 αν δν κάνω λάθος είναι το "50cent feat. Jay-Z - If I Cant"
Cristina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 ρε παιδιά , το audio απο την διαφήμιση της toyota(αν θυμάμαι καλά) με ένα αεροπλάνο που κάνει κολοτούμπες στο αέρα, κ όταν προσγειώνονται ο τύπος με το τουοτα λεει στην θεογκόμενα αεροσυνοδό "nice fly" κ αυτή επαναλαμβάνει στην κάμερα το ίδιο. 'Hippy Hippy Shake', λέγεται. Όμως, δεν ξέρω ποια απ' όλες τις εκτελέσεις του είναι. :roll: Δοκίμασε από Georgia Satellites (από την ταινία 'Cocktail') αλλά και από Swinging Blue Jeans (original).
MadeBy.Me Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 όντως το Swinging Blue Jeans είναι το οριτζιναλ, άρα το Georgia Satellites είναι αυτό που ακούγεται στο σποτ. φχαριστώ Christina
Ilyas33 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 MadeBy.Me, το "If I Cant" ακούγεται όντως στους τίτλους της εκπομπής, εγώ ψάχνω όμως το τραγούδι που ακούγεται όταν επανέρχεται η εκπομπή από τις διαφημίσεις... (μια μελωδία με celesta...). Αν ξέρεις το τραγούδι περιμένω απάντηση... thanks anyway!
stavrospap Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2004 to tragoydi apo to Lux...gine star to kserete mipws?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.