Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psaxnw! :

Tragoudi apo thn kainourgia diaghmish Ice-Tea ena hremo me kithara

Tragousi apo diafhmish Fanta ena american punk/rock apo th diafhmish me to skylo, thn pisina kai kati pitsirikia pou kanoun plaka se kati gomenes sthn pisina

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ! :lol: :cry: :lol:

Ήταν όντως το Antoine Clamaran - Feel It. Είχα ψάξει άλλα 6-7 τραγούδια τουλάχιστον για να το βρώ...

Δημοσ.
Εγώ είμαι πάλι! :)

Έγραψα το απόσπασμα από τη διαφήμιση.

Το τραγουδάκι που ψάχνω είναι αυτό:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/xpapias/12964/272780/0/this.wav

Eίναι 69kb μόνο. Όποιος μπορεί...

Antoine Clamaran - Self Control

Κυκλοφορησε ως White στην αρχη του ετους και τωρα κυκλοφορησε και με φωνητικα Antoine Clamaran feat Lulu - Feel it

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει αυτό τον καιρό στη διαφήμιση του STATUS της ΕΒΓΑ. Λέει μες στο τραγούδι 'take your lips, it's only a kiss' η κάτι τέτοιο. Pls όποιος ξέρει...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Ξερεις κανείς πως λέγεται το τραγούδι από τη διαφήμιση της ΟΤΕnet:Είναι αυτή που βγαίνουν από την TFT πεταλούδες.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ekptwte Angele,legetai "Never setting sun" apo ton Eden James.

An katafereis kai to breis,kat'arxhn mprabo sou kai kata deuteron pes to mas ki emas!!

Epishs to tragoudi apo th diafhmish ths UNICEF einai epanektelesh tou klasikou "The letter" twn Box Tops

Δημοσ.

λοιπόν είναι ένα κομμάτι απο τη διαφήμιση φεστιβάλ βιβλίου (νομίζω Θεσσαλονίκης). Κλασική μουσική και έχει βγει και σε διάφορες εκτελέσεις , όμως δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ πως λέγεται. Ποιο είναι , γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...