Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει για τον τιτλο του τραγουδιου απο το σημα της εκπομπης fight club του sport FM?

εκανα search αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.

ευχαριστω

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οντως οπως πληροφορηθηκα και εγω τελικα ΕΡΑ ΣΠΟΡ ειναι.

η απορια ειναι ενος φιλου! εγω δεν εχω ιδεα ουτε για την εκπομπη ουτε για το τραγουδι

ευχαριστω mod

κανεις που να ξερει?

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά!

Αν και είμαι σίγουρος ότι κάποιος έχει ήδη απαντήσει, μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση του Seat (μάλλον του Leon) που στο τέλος βγαίνει ένας τύπος από το αμάξι και πανηγυρίζει σ'έναν άδειο δρόμο; Είναι το ίδιο με αυτό που ακούγεται στου Ibiza (γεννημένος νικητής) και αν όχι τότε ποιό ακούγεται στη διαφήμιση του Ibiza;

Αναμένω εναγωνίως, thanx προκαταβολικά!

Δημοσ.

Na rwtisw k egw kati... pou den vrika sto search. Xerei kaneis pio einai to tragoudi apo tin nea diafimisi tis Vodafon? To tragoudi pou deixnei stin arxi k oxi sto telos pou xanavazei to can you dig it...

Episis psaxnw to tragoudaki apo tin diafimisi tou Honda accord... Ekeini me ta exartimata tou amaxiou pou pan san domino.

Thanx

Δημοσ.

ρε παιδιά πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στην καινούρια διαφήμιση του καφέ JACOBS; Τραγουδάει μία γυναικεία φωνή.

Δημοσ.

gia sas paidia mia erwtisi na kanw!!to tragoudi apo mia diafimisi palia tis smirnoff me ton tupo pou tragoudaei se ena theatro kai meta pairnei fora kai pidaei katw sto plithos :shock: pws legetai??sigoura to exete ksanapei alla ekana search kai variomoun na koitaksw :D !!euxaristw!!

Δημοσ.

Καμιά ιδέα γιά το πολύ συμπαθητικό τραγουδάκι που ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Renault Scenic;

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα Γαλλικά, οπότε το μόνο που κατάλαβα είναι οι λέξεις "amour, amour" που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές.

Δημοσ.
Na rwtisw k egw kati... pou den vrika sto search. Xerei kaneis pio einai to tragoudi apo tin nea diafimisi tis Vodafon? To tragoudi pou deixnei stin arxi k oxi sto telos pou xanavazei to can you dig it...

Episis psaxnw to tragoudaki apo tin diafimisi tou Honda accord... Ekeini me ta exartimata tou amaxiou pou pan san domino.

Thanx

mipws les auto pou deixnei enan psara se makruno meros tis Elladas pou arxizei me slow ru8mo?

An nai auto psaxnw k egw k den mporw na to brw

Δημοσ.
Καμιά ιδέα γιά το πολύ συμπαθητικό τραγουδάκι που ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Renault Scenic;

Δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα Γαλλικά' date=' οπότε το μόνο που κατάλαβα είναι οι λέξεις "amour, amour" που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές.[/quote']

'In Grid - Ah L' Amour L' Amour' :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...