gusteg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει για τον τιτλο του τραγουδιου απο το σημα της εκπομπης fight club του sport FM? εκανα search αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. ευχαριστω
gusteg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2004 οντως οπως πληροφορηθηκα και εγω τελικα ΕΡΑ ΣΠΟΡ ειναι. η απορια ειναι ενος φιλου! εγω δεν εχω ιδεα ουτε για την εκπομπη ουτε για το τραγουδι ευχαριστω mod κανεις που να ξερει?
stavrospap Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2004 kapote eixa zhthsei to tragoydi apo thn diafimish twn mpiskotwn papadopoyloy poy kathontai sthn kerkida kai ta petane apo edw kai apo ekei.Mhpws to kserete???????
Nameless Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2004 Γειά σας παιδιά! Αν και είμαι σίγουρος ότι κάποιος έχει ήδη απαντήσει, μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στη διαφήμιση του Seat (μάλλον του Leon) που στο τέλος βγαίνει ένας τύπος από το αμάξι και πανηγυρίζει σ'έναν άδειο δρόμο; Είναι το ίδιο με αυτό που ακούγεται στου Ibiza (γεννημένος νικητής) και αν όχι τότε ποιό ακούγεται στη διαφήμιση του Ibiza; Αναμένω εναγωνίως, thanx προκαταβολικά!
badvariemai Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2004 Na rwtisw k egw kati... pou den vrika sto search. Xerei kaneis pio einai to tragoudi apo tin nea diafimisi tis Vodafon? To tragoudi pou deixnei stin arxi k oxi sto telos pou xanavazei to can you dig it... Episis psaxnw to tragoudaki apo tin diafimisi tou Honda accord... Ekeini me ta exartimata tou amaxiou pou pan san domino. Thanx
kolim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2004 ρε παιδιά πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στην καινούρια διαφήμιση του καφέ JACOBS; Τραγουδάει μία γυναικεία φωνή.
Fozzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 kserei kaneis pos legetai to song pou paizei sthn diafhmish cutty sark yes/no? (ena neo poto se mpoukali opos at smirnoff ice, breezer klp)
niderium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 gia sas paidia mia erwtisi na kanw!!to tragoudi apo mia diafimisi palia tis smirnoff me ton tupo pou tragoudaei se ena theatro kai meta pairnei fora kai pidaei katw sto plithos pws legetai??sigoura to exete ksanapei alla ekana search kai variomoun na koitaksw !!euxaristw!!
dim_b Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2004 Καμιά ιδέα γιά το πολύ συμπαθητικό τραγουδάκι που ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Renault Scenic; Δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα Γαλλικά, οπότε το μόνο που κατάλαβα είναι οι λέξεις "amour, amour" που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές.
pieros Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Na rwtisw k egw kati... pou den vrika sto search. Xerei kaneis pio einai to tragoudi apo tin nea diafimisi tis Vodafon? To tragoudi pou deixnei stin arxi k oxi sto telos pou xanavazei to can you dig it... Episis psaxnw to tragoudaki apo tin diafimisi tou Honda accord... Ekeini me ta exartimata tou amaxiou pou pan san domino. Thanx mipws les auto pou deixnei enan psara se makruno meros tis Elladas pou arxizei me slow ru8mo? An nai auto psaxnw k egw k den mporw na to brw
Cristina Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2004 Καμιά ιδέα γιά το πολύ συμπαθητικό τραγουδάκι που ακούγεται στη διαφήμιση του νέου Renault Scenic;Δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλή σχέση με τα Γαλλικά' date=' οπότε το μόνο που κατάλαβα είναι οι λέξεις "amour, amour" που επαναλαμβάνονται αρκετές φορές.[/quote'] 'In Grid - Ah L' Amour L' Amour'
PeiramatoZwo Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Paidia to tragoudi apo thn diafimisi gia ta pourakia Caprice :?: :?: :?:
Cristina Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Δημοσ. 3 Απριλίου 2004 Στέλιο, είναι η τραγουδάρα: 'Delta Goodrem - Lost Without You'!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.