Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σειρά Σαββατογεννημένες το τραγουδάκι που ακούγεται σε διάφορα σημεία και ενίοτε στο τέλος:

Karl Zero - Ca Va, Ca Va

Υ.Γ.: Ο Karl Zero έχει διασκευάσει και το "Βάρκα στο Γιαλό" του Μ. Θεοδωράκη... :P

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικα βρεθηκε ο τιτλος απο την τελευταια διαφημηση Johhny Walker;

Τρεις σελίδες πιο πίσω το γράφει... anyway! Είναι το Fish is Kenyatta - House of Mischief.

Δημοσ.
kserei kaneis pws legetai to ragoudi sti diafimisi tou playstation2?Ayth pou leei fun anyone?

Τραγούδι του 1936, ονομάζεται Shirley Temple - Get on Board και το έχουν ζητήσει δυο σελίδες πιο πίσω!

Δημοσ.
Πρόκεται για το καινούριο σποτάκι' date=' απο όσο κατάλαβα πρόκεται και πάλι για battlelore, αλλα δέν μπορώ να βρώ ποιό είναι: οι μόνοι στίχοι που κατάφερα να αναγνωρίσω είναι οι εξής:

"Walls of Isengard

face the northern winds"[/quote']

Battlelore - Sword's Song

Bro μου, δεν αγοράζεις το album; :mrgreen:

Προβλέπεται ο ΑΝΤ1 να τους λιώσει :P

Δημοσ.

Παιδιά μία διευκρίνιση:Είδα παραπάνω το μήνυμα,

Lingenfelter έγραψε:

Τελικα βρεθηκε ο τιτλος απο την τελευταια διαφημηση Johhny Walker;

Τρεις σελίδες πιο πίσω το γράφει... anyway! Είναι το Fish is Kenyatta - House of Mischief.

Το τραγούδι άμα δείτε το original post μου(ίσως δεν ήταν σαφές-sorry) είναι "Kennyatta-House of mischief" και όχι "Fish is Kennyatta-House of mischief".Απλά η διαφήμιση στην οποία παίζει έχει τίτλο "Johnny Walker Fish".

Παρόλα αυτά το τραγούδι άφαντο.

:( :( :(

Δημοσ.

na rwtisw kai egw mpas kai kseretai.to tragoudi apo tin diafimisei tou grants tou potou pou einai mia gomena kai kilaei to poto ston afalo tis.sto tragoudi akougete mono mia ginekia foni.an to kserei kaneis as mou pei

p.s epaksa gia grant alla mou brike 2 palia songs apo diafimiseis tous egw psaxnw tin kainourgia :D

Δημοσ.

Ρεβεγιόν στο Mega: Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime Moi Non Plus & 'A Man And A Woman' Theme

Καφές παπαγάλος Λουμίδη: Μπαγιαντέρας - Σα μαγεμένο το μυαλό μου (τραγουδισμένο από Δ. Μητροπάνο, Μαρινέλλα και Γ. Νταλάρα. Δεν ξέρω αν το έχουν πει κι άλλοι...)

Channel No5: Dany Elfman - 'Edward Scissorhands' Theme

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...