Προς το περιεχόμενο

Μουσική απο διαφημίσεις/εκπομπές (Radio & TV)

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μουσικη απο την διαφημιση για την absolut vodka(με ενα equalizer) και για την

ursus (στο club).

Ειναι διαφημισεις που επαιζαν πριν 2 τουλ.χρονια εκτος της absolut που πεζει ακομη.

Για την ursus δεν εννοω τα τραγουδια pyramid(giampiero ponte) k in the undergrund(psycho radio),ειναι πριν απο αυτη την διαφημιση.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

aaaaax...... "absolut beat"...... opoios to brei auto to komati tha ton kano eikonisma....... poso kairo to psaxno..... :roll:

btw, to komati apo to johnnie walker fish, den to exo brei pouthena re gamotooooo :(

Δημοσ.
aaaaax...... "absolut beat"...... opoios to brei auto to komati tha ton kano eikonisma....... poso kairo to psaxno..... :roll:

btw' date=' to komati apo to johnnie walker fish, den to exo brei pouthena re gamotooooo :([/quote']

:cry: :cry: Asta min mou ta tmimizeis. otan to protoakousa nomiza oti den tha itan duskolo na to bro. Alla..... :cry:

Δημοσ.
Η μουσικη απο την διαφημιση για την absolut vodka(με ενα equalizer) και για την

ursus (στο club).

Για την ursus δεν εννοω τα τραγουδια pyramid(giampiero ponte) k in the undergrund(psycho radio)' date='ειναι πριν απο αυτη την διαφημιση.[/quote']

Υπάρχουν και άλλα τραγούδια σε διαφήμιση Ursus? Εγώ αυτά θυμάμαι μόνο!

Δημοσ.

Από την καινούρια διαφήμιση του Playstation 2

Shirley Temple - Get on Board

Πως τους ήρθε άραγε να χρησιμοποιήσουν ένα τραγούδι του 1936; :roll:

Δημοσ.
Pedia psaxno ta eksis 2 kommatakia

A)To kommati apo tin diafimisi heiniken' date='pou leei tha ginei mgali giorti

[/quote']

Το έχω αφήσει και εγώ σαν ερώτηση, αλλά "χάθηκε" μιας και ήταν το τελευταίο μήνυμα πριν αλλάξει σελίδα...

Ξέρω ότι είναι στο Cafe Paradiso No5

Δημοσ.
Τα φώτα σας για το τραγούδι της διαφήμισης της κολόνιας Echo' date=' ξέρετε αυτή που ένα "παλικαράκι" κοιτά σαν χάνος και "σκεφτικός" το μπουκαλάκι με το ανδρικό αυτό αποσμητικό (?) ή οτι άλλο είναι!

Το κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση είναι άπαιχτο!!!

Αν δεν κάνω λάθος ξεκινά κάπως έτσι: ..I think of you... αλλά δεν είμαι σίγουρος??[/quote']

Λοιπόν φίλε το έψαξα, και άμα εννοείς την διαφήμιση του αρώματος Echo (made by Davidoff), (που μάλλον αυτό λες) ειναι το : Joseph Arthur - In The Sun, από το album «Come To Where I'm From»

Πολύ κορυφαίο τραγούδι το έψαχνα και εγώ... Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...