Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Καθώς κάποιος το ζήτησε κάπου η διαφήμιση του AXE η τελευταία που θυμάμαι, δεν ξέρω αν έχει βγει καινούργια, αυτή με τους ιδρωμένους άνδρες που χορεύουν και μια κοπέλα τους βλέπει, φρικάρει και φεύγει είναι το Girls από Beastie Boys.
Cristina Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ιωάννη, είχαμε πει τότε πως δεν είναι Θυμίζει πολύ πολύ ελαφρά... Αλλά δεν είναι.
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Ιωάννη' date=' είχαμε πει τότε πως δεν είναι Θυμίζει πολύ πολύ ελαφρά... Αλλά δεν είναι. [/quote'] Σ’ ευχαριστώ για την επισήμανση…
kk Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 to tragoudi ths diafimisis ths vodafone (maria s'agapw) einai to smile to sigrotima prepei na legetai natural born hippies h kapos etsi :?
Elnino Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Ystera apo e-mail pou esteila shmera to apogeyma sthn etairia pou einai ypeythynh gia to spotaki touj.walker me autous pou kolumpane kai epita apo arketo glupsimo gia thn kalh tous douleia ( ) eskasa kai thn erwthsh sxetika me to tragoudi.Twra pou koitaksa ta e-mail mou eixa thn ekshs apanthsh... *********************** Hi, Thank you for your interest in our work. The music for Johnnie Walker Fish is Kenyatta 'House of Mischief'. *********************** Opoios to brei gia katebasma mporei na to epalhtheysei.(as to kanei kapoios giati einai kai gamw ta tragoudia)...
Ioannis Jr. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 to tragoudi tis trident??? pou i tipisa fonazei kiallo kiallo ??? Μήπως λες το It's Only You από Melon Diesel??
Ioannis Jr. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 opios psaxnei to pajero, 16b feat. morel - driving to heaven Σε Deep Dish Mix αν δεν κάνω λάθος…
Ioannis Jr. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 auto einai!!! thanks Ioannis Jr. Παρακαλώ!
Missionary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 To request μου για το τραγουδι απο τα goody's το εψαξε κανεις ?
Cristina Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Volvo S60 (δεν είμαι σίγουρη για το μοντέλο ) Graig David ft. Sting - Rise And Fall Από το trailer της σειράς "Απόσταση Αναπνοής": Hooverphonic - Vinegar & Salt
Fidelio Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Τα φώτα σας για το τραγούδι της διαφήμισης της κολόνιας Echo, ξέρετε αυτή που ένα "παλικαράκι" κοιτά σαν χάνος και "σκεφτικός" το μπουκαλάκι με το ανδρικό αυτό αποσμητικό (?) ή οτι άλλο είναι! Το κομμάτι που ακούγεται στην διαφήμιση είναι άπαιχτο!!! Αν δεν κάνω λάθος ξεκινά κάπως έτσι: ..I think of you... αλλά δεν είμαι σίγουρος??
ATG Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 to tragoudi ths diafimisis ths vodafone (maria s'agapw) einai to smile to sigrotima prepei na legetai natural born hippies h kapos etsi :? Ine Natural born hippies to sigrotima ke smile to tragudi, (Vrika prin apo ligo to ringtone).
Cristina Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Αν δεν κάνω λάθος ξεκινά κάπως έτσι: ..I think of you... αλλά δεν είμαι σίγουρος?? Δεν έχω δει την διαφήμιση, αλλά μήπως είναι το "And I Think Of You" της Tanita Tikaram (διασκευή του "E Pesno A Te" του Luccio Battisti);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.