telegamesvg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 "The lowest price you can find a GTX280 for is about 470-499.99 (with rebates) and the GTX260 is now 299.00-350.00" Λογικο ειναι μετα απο την τιμη που εχουν στην Αμερικη , απλα εδω "αργουμε" λιγο να παρουμε μπρος ....-)
Skylined Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Ναι, σήμερα Κυριακή μίλησα με την infoquest και μου είπανε πως δεν κάνουνε τις μειώσεις επειδή έτσι γουστάρουν.Τα θέλεις και τα λες αυτά ? -Τα θέλω και τα λέω αυτά; Οι τετριμένες εκνευριστικές ατάκες έχουν την τάση να πετάγονται ανεξέλεγκτα, όχι οι λογικά δομημένες απόψεις. Ένα το κρατούμενο... -Στην Ελλάδα κούκλα μου εδώ και κάτι δεκαετίες γίνεται της μίζας, της κλεψιάς, της απατεωνιάς και του λαδιού (όχι αυτού που βάζεις στη σαλατίτσα σου καλή μου κοπέλα). Εμείς οι ίδιοι έχουμε πιστέψει πως είμαστε απατεώνες, απελπιστήκαμε και γι' αυτό καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Πολλοί έμποροι εκμεταλλεύονται την κατάσταση και βαράνε στο ψαχνό πράγμα το οποίο δε μπορεί, θα το έχουν πάρει και τα δικά σου τα αυτιά. Αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα, ο καιρός έχει φτάσει... Δεύτερο το κρατούμενο. -Όταν έχoυμε μία απορία για οτιδήποτε παίρνουμε κανένα τηλεφωνάκι στον έμπορο, δεν είναι περίεργη η επικοινωνία του εμπόρου με τους πελάτες του! Αν έχει σχηματιστεί σε μυαλά και μυαλουδάκια η εικόνα του ΜΕΓΆΛΟΥ ΕΜΠΌΡΟΥ και του μικροσκοπικού καταναλωτή ίσως ήρθε ο καιρός να ξυπνήσουμε παίρνοντας τα παραδείγματα πελατοκεντρικών καταστημάτων του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού. Εσύ δεν έβγαζες δελτίου τύπου για το αν έρχεται ή αν δεν έρχεται ο ελάχιστα εως και καθόλου καλύτερος (ειδικά με την τιμή που είχε τότε..) σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές Q9450 μέχρι που τον έστειλαν στη λήθη της ιστορίας ως ένα ακόμα διαφημιστικό πυροτέχνημα; Απ' ότι θυμάμαι τις πληροφορίες τις έπαιρνες απ' το τηλέφωνο, και αν όχι εσύ πολλοί το έκαναν οπότε είναι σούπερ παράλογο και περίεργο να με ψέγεις... Τρίτο το κρατούμενο και over. Οι πτώσεις τιμών γίνονται σταδιακά παντού, και θα γίνουν και στην Ελλάδα.Ήδη αν κοιτάξεις το skroutz θα δείς πεσμένες τιμές σε διάφορες κάρτες, και από βδομάδα θα πέσουνε κι άλλο. Αυτό είναι απάντηση. Τις σάλτσες και την προσβολή της νοημοσύνης μου τί τις ήθελες; Η κοινωνική αποδοχή της γυναικείας γκρίνιας στην Ελλάδα δε με βρίσκει σύμφωνο: "ε, δε βαριέσαι, γυναίκα είναι.." Λοιπόν, γιατί να μην ομλούν με σωστό τρόπο άντρες και γυναίκες; Άντε μπράβο.
John-lamia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μεγάλε, το διάβασες το άρθρο ή λες ότι σου έρχεται?Δεν έχεις κατανοήσει μάλον την αξία του reference. Την μια δεν κάνεις reference τις πυγές σου, την άλλη δεν διαβάζεις τα ref των άλλων. το διαβασα ρε σει Το DX μήπως είναι πρώτα από όλα υπόθεση της MS? Και μήπως συνδυάζεται και με τίποτε άλλο που ετοιμάζει η MS? http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8344&Itemid=1 δεν ειναι μονο η NV που ''βλεπει'' για DX11... http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/02/06/ms-cuts-windows-features dx11 σε windows 7, να δουμε αυτα πρωτα κ ας αφισουμε τις καρτες.... Πάντως τη χολή σου για την nvidia την έριξες… εχω δωσει αρκετα ευρω στην nv για να εχω το δικαιωμα να μπορω να κατακρινω κ να σχολιαζω ( 4 καρτες nv εχω αλαξει)
Age4Greeks Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Φθηνοτερη 280GTX που βλεπω ειναι στα 430Ε (απο 520), και 260 GTX στα 280Ε (απο 350). Εχει δει κανεις καπου αλλου πιο χαμηλες τιμες?
John-lamia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Φθηνοτερη 280GTX που βλεπω ειναι στα 430Ε (απο 520), και 260 GTX στα 280Ε (απο 350). Εχει δει κανεις καπου αλλου πιο χαμηλες τιμες? δεν πρόκειται να δούμε 280gtx κάτω από 400Ε, τουλάχιστον μέχρι να βγει 4870 με 1γιγα μνήμης. παντός η 260gtx είναι κάπως καλά για τα 280Ε....( εκτός του βασικού προβλήματος: 4870 με 240Ε )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 στην Ευρώπη πάντως υπάρχουν καταστήματα που έχουν GTX280 με 399 euro...άρα κάτω από 400 και GTX260 με 200 euro...όπως είπα πιο πάνω
John-lamia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 στην Ευρώπη πάντως υπάρχουν καταστήματα που έχουν GTX280 με 399 euro...άρα κάτω από 400 και GTX260 με 200 euro...όπως είπα πιο πάνω :-( καλα!κατι μας είπες τώρα... κ ένας φίλος μου που είναι εποπ στο κοσοβο πήρε λαπτοπ sony vaio με 670Ε κ στο ΕΛΑΝΤΑ εχει 1000+.... Α ξέχασα είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.... οκ ας πούμε Γερμανία.. βασικος μισθός ανειδίκευτου εγράφη 1200Ε! αν εκεί η κάρτα έχει 399 την παίρνει κ ένα παιδάκι που δουλεύει πίτσα-boy.... εδώ όμως ?:mad: ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! :cry:
Ailuros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Από ποτέ αποφασίζει η NVIDIA για την Microsoft για το ποτέ θα βγει το dx11, κ που ξέρουν στοιχεία για αυτό για να κάνουν έρευνες πάνω σε αυτό? Οι προδιαγραφές για D3D11 έχουν καθοριστεί εδώ και αρκετό καιρό. Εάν έχεις φίλο δημιουργό παιχνιδιών και σε εμπιστεύεται μπορεί και να σου πει μέσα σε άκρες τι περιέχει (οποιεσδήποτε λεπτομέρειες βρίσκονται κάτω από NDA). ΄Οπως και να έχει ΟΤΑΝ καθορίστηκαν στο παρελθόν οι προαναφερόμενες προδιαγραφές ξεκίνησαν και οι μεγάλες εταιρίες τον σχεδιασμό αρχιτεκτονικών D3D11 που ήδη βρίσκονται σε simulation stage (γιου κνόου. αντί να βγάλουν κάρτα αποδοσης/τιμης κάνουν όνειρα θερινής νύχτος. Για να μην χάσουν τους fan της εταιρία τους….. το τουπέ τους δεν το χάνουν με τπτ! μπράβο καλά τα πάνε "...βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα, δεν είχα τύχη είχα τα μάτια μου ορθάνοιχτα. Νύχτα κατάλαβα ότι μ' αγαπάς εσύ, ποιός είπε ότι είναι άσχημα στην κόλαση..." LOL
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 :-( καλα!κατι μας είπες τώρα...κ ένας φίλος μου που είναι εποπ στο κοσοβο πήρε λαπτοπ sony vaio με 670Ε κ στο ΕΛΑΝΤΑ εχει 1000+.... Α ξέχασα είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.... οκ ας πούμε Γερμανία.. βασικος μισθός ανειδίκευτου εγράφη 1200Ε! αν εκεί η κάρτα έχει 399 την παίρνει κ ένα παιδάκι που δουλεύει πίτσα-boy.... εδώ όμως ?:mad: ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! :cry: τι κάτι σου είπα τώρα? ισχύουν ή δεν ισχύουν οι τιμές? είπες δεν πρόκειται να δούμε κάτω από 400 euro... ορίστε http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8302&Itemid=34 για τα υπόλοιπα απλά δεν με νοιάζει...
Ailuros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 :-( καλα!κατι μας είπες τώρα...κ ένας φίλος μου που είναι εποπ στο κοσοβο πήρε λαπτοπ sony vaio με 670Ε κ στο ΕΛΑΝΤΑ εχει 1000+.... Α ξέχασα είναι εκτός ευρωπαϊκής ένωσης.... οκ ας πούμε Γερμανία.. βασικος μισθός ανειδίκευτου εγράφη 1200Ε! αν εκεί η κάρτα έχει 399 την παίρνει κ ένα παιδάκι που δουλεύει πίτσα-boy.... εδώ όμως ?:mad: ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!! :cry: Υποψιάζομαι ότι ο ανειδίκευτος εγράφης είναι ανειδίκευτος εργάτης. Τα βασικά έξοδα επιβίωσης στην Γερμανία εξακολουθούν να είναι υψηλότερο από ότι είναι εδώ. Ξεκίνα από τα ενοίκια, λογαριασμούς ρεύματος και νερού και ήδη έχεις ισοφαρίσει τις βασικές διαφορές.
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Πάτε να βγάλετε άκρη με τον john-lamia? qq που λέει κι ο φίλος μου
John-lamia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οι προδιαγραφές για D3D11 έχουν καθοριστεί εδώ και αρκετό καιρό. Εάν έχεις φίλο δημιουργό παιχνιδιών και σε εμπιστεύεται μπορεί και να σου πει μέσα σε άκρες τι περιέχει (οποιεσδήποτε λεπτομέρειες βρίσκονται κάτω από NDA). ΄Οπως και να έχει ΟΤΑΝ καθορίστηκαν στο παρελθόν οι προαναφερόμενες προδιαγραφές ξεκίνησαν και οι μεγάλες εταιρίες τον σχεδιασμό αρχιτεκτονικών D3D11 που ήδη βρίσκονται σε simulation stage (γιου κνόου. Άρα μπορούν να προβλέψουν τι κάρτες-μυδραλιοβόλα θα χρειαστούν για το DX11? Μάλλον θα είναι μεγάλες οι νύχτες για ΑΤΙ κ NVIDIA "...βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα, δεν είχα τύχη είχα τα μάτια μου ορθάνοιχτα. Νύχτα κατάλαβα ότι μ' αγαπάς εσύ, ποιός είπε ότι είναι άσχημα στην κόλαση..." LOL Α να χαθεις....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ray tracing πάντως δεν πρόκειται να κάνει το DX11... http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8370&Itemid=1
MixalisX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 τσάμπα χαρίκαμε λοιπόν.... Τι το θέλουμε και το συζητάμε το θέμα τότε? Ας βγάλουν μερικούς καλούς τίτλους να τρέχουν σωστά στις σημερινές μας κατρούλες και όταν εμφανιστεί raytracing ξυπνήστε με... άσχετο τώρα... Nvidia's partners are getting stock of Geforce 9800 GTX+ cards as we speak and it looks that the card is ready for July 15th launch.The card will officially launch at $229 suggested etail price in USA and it looks that the card will soon drop to ?149 suggested etail price in Europe. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8349&Itemid=34
Ailuros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Άρα μπορούν να προβλέψουν τι κάρτες-μυδραλιοβόλα θα χρειαστούν για το DX11?Μάλλον θα είναι μεγάλες οι νύχτες για ΑΤΙ κ NVIDIA Κάποτε ήταν να μπει programmable tesselation unit στο D3D10. Αφαιρέθηκε γιατί σκούζανε οι περισσότεροι IHV ότι δεν χωράει και μπαίνει πλέον με ένα επιπλέον shading stage στο D3D11. Oι μοναδικές εταιρίες που έχουν δυνατότητες programmable tesselation στις αρχιτεκτονικές τους είναι η ΑΤΙ & η PowerVR, αλλά χωρίς υποστήριξη ΑΡΙ πήγε μάλλον στράφι. Ωστόσο είναι πολυπλοκότερο να είχαν αφαιρεθεί οι επιπλέον δυνατότητες παρά να της άφηναν οπότε και τις άφησαν. Το επόμενο είναι programmable ROPs (render outputs or render back ends) που ίσως σημαίνει την σταδιακή ή ολοκληρωτική απορρόφηση των ROPs από τα ALUs. Tέλος και πάντα μεταξύ άλλων ίσως δούμε order independent transparency για το οποίο αν μπήκε τελικά και είναι υποχρεωτικό μόνο η PowerVR έχει λόγο να χαίρεται για ευνόητους λόγους. Είναι προτέρημα μόνο για τους deferred renderers και υπήρχε ήδη στο πανάρχαιο Dreamcast. Α να χαθεις.... Χαρχαρχαρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.