Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Bασικά ας βάζει ότι θέλει, αλλά όχι μεταφρασμένο.

Δεν απαγορεύονται τα αγγλικά, απ'όσο γνωρίζω..

Αν και εδώ δεν είναι το Lobby των Ειδήσεων, νομίζω πως οι ίδιοι κανόνες θα έπρεπε να διέπουν την υποβολή ειδησεογραφικών posts...

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν και εδώ δεν είναι το Lobby των Ειδήσεων, νομίζω πως οι ίδιοι κανόνες θα έπρεπε να διέπουν την υποβολή ειδησεογραφικών posts...

απορώ γιατι τα λές αυτά σε εμάς, και δεν λαμβάνετε αμεσα μέτρα.

Δημοσ.

Έννοια σου και έχει υποβληθεί ήδη report για το εν λόγω post. Είναι θέμα χρόνου να επέμβει ο αρμόδιος Moderator ή ο πρώτος SMod που θα το δει...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο αυτό το post...έχει κάνει κάμποσα ακόμα "μεταφρασμένα" c/p από άλλα site...

Δημοσ.

Εσείς που τα βλέπετε, δεν κάνετε κάτι όμως. Αααα, δε θέλετε να λερώσετε το karma σας με τη «ρουφιανιά» του report, σωστά; Αν το δουν οι moderators, αλλιώς...τροφή για κλάψα.

Δημοσ.
Εσείς που τα βλέπετε, δεν κάνετε κάτι όμως. Αααα, δε θέλετε να λερώσετε το karma σας με τη «ρουφιανιά» του report, σωστά; Αν το δουν οι moderators, αλλιώς...τροφή για κλάψα.

off-topic

Το θεωρώ πολυ θετικό που συζητάς ανοιχτά το θέμα μαζί μας. Άλλοι συνάδελφοί σου απλά κοβουν-σβήνουν-μπανάρουν χωρίς προειδοποίηση ή σχόλιο, πράγμα που θεωρώ πολύ άσχημο.

Τώρα να σου πώ την αλήθεια εγώ προσωπικά έχω φάει ban για ένα ''ατυχές'' μου σχόλιο και απο τότε δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω είδηση. Τα χρόνια που είμαι εδώ δεν τα εκτιμάει κανείς και δεν φαίνεται να παίζουν ρόλο. Απλά θέλω να πώ πως καταλαβαίνω τον φόρτο εργασιών σας απλά θα ήταν καλήτερο να είστε ποιό ανοιχτοί στο θέμα του μπαναρίσματος ώστε να είμαστε και εμείς ποιο χαλαροί στο να σας στείλουμε οποιαδήποτε ειδοποιήση-σχόλιο.

Δημοσ.

Άμεσο ban δε γίνεται για ψύλλου πήδημα. Αν κάτι τέτοιο αποτρέπει τους χρήστες από το να βοηθούν στην εποπτεία του forum, ας το βγάλουν από το μυαλό τους. Σε αρκετές περιπτώσεις, τα reports δεν οδηγούν ούτε καν σε infraction. Πρέπει να προηγείται ή χοντρό παράπτωμα ή συνεχής επανάληψη του ιδίου "light" παραπτώματος (ο «δε βάζω μυαλό ο,τι και να μου κάνετε»). Και εκτός από ειδικές περιπτώσεις (spambots, επίμονο spamming κλπ) σίγουρα όχι permanent ban, αλλά για ορισμένες μέρες.

Περί της συσχέτισης δυνατότητας δημοσιοποίησης είδησης στο Lobby και προηγηθέντος ban, δεν έχω υπόψιν μου κάποιον τέτοιο περιορισμό. Επικοινώνησε με p.m. με τον Hal9000 για να το τσεκάρει.

Επίσης, θα παρακαλέσω τον συνάδελφο που θα τσεκάρει το report που έχει υποβληθεί, να κάνει split τα posts που αφορούν το θέμα «Reports και χρήστες» (γιατί αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα τα πάρει η μπάλα, έχουμε ξεφύγει πολύ offtopic)...

• Super Moderators
Δημοσ.

μιλάς σε μένα για θέμα report? :P

Δημοσ.

Όσον αφορά το σκέλος για την αναφορά της πηγής της είδησης ναι, αλλά όσον αφορά τα αγγλικά, δεν νομίζω πως ισχύει, και δεν είναι εφικτό να ισχύει κατά την γνώμη μου σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι κυκλοφορίες/νέα των games για παράδειγμα, μπορούν να θεωρηθούν ειδησεογραφία, έστω με την ευρεία εννοια.

Σκέψου την θέση του privateer, αν αναγκαστεί να μεταφράζει όλα τα κείμενα που αναδημοσιεύει στο section των games καθημερινά. ;)

Δημοσ.
but now that the prices were adjusted and GTX 280 cards are available for €399, we’re already thinking about it.

επεσαν οι τιμες φαινεται :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

hohoho η 9800GTX πάει κάτω από 100 euro...φαντάζομαι τις άλλες που είναι χειρότερες πόσο θα τις πουλάνε...

Δημοσ.

βγήκαν τα γάντια και άρχισε το άγριο το ξύλο, η nvidia περνάει στην αντεπίθεση. Είμαστε τώρα στον τέλος του 2ου γύρου και περιμένουμε την απάντηση της ati απο βδομάδα. Οι θεατές είναι εξστασιαμένοι, κάποιοι έχουν χεστεί στα βρακία τους απο την χαρα!

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι εδώ στο Ελλάδα ακόμα δεν είδαμε ούτε καν την 9800gtx να πέφτει,αμφιβάλω αν θα δούμε ποτέ αυτές τιε εξτρά μειώσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...