Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ξεκαθάρισα από την αρχή sorry.. εκτός του Crysis, δεν νομίζω να το βάλω ξανα αυτό το game...Θα έχω κάνενα πρόβλημα; Όπως ανέφερες σωστά Strategos, Assassins, CoD4, κανένα GTA IV, καθώς και ότι καινούργιο βγει από δω και πέρα (εκτός του Crysis Warhammer :-D), σε normal πλαίσια πάντα....

@Thresh: Όχι δεν έχει καμμιά διαφορά από τις υπόλοιπες, απλά αυτήν θέλω έγω :-)

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες είχα πει ότι είναι ανήθικο το κόλπο με το PhysX και το Vantage.

Ο Κήρυκας κηρύσσει ότι πέραν του ανήθικου είναι και ενάντια στους κανόνες της ίδιας της futuremark.

http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/23/nvidia-cheats-3dmark-177

Καθώς στους όρους γράφει ξεκάθαρα:

http://www.futuremark.com/companyinfo/pressroom/companypdfs/3DMark_Vantage_Driver_Approval_Policy_v100.pdf?m=v

Based on the specification and design of the CPU tests, GPU make, type or driver version may not have a significant effect on the results of either of the CPU tests as indicated in Section 7.3 of the 3DMark Vantage specification and whitepaper." When you run a CPU test on a GPU, it clearly violates the rules.

Τεσπα… όλα αυτά μπορεί να τα πείτε γκρίνια LOL

Αλλά είναι τέλειος κουλό το CPU score … να προέρχεται από το GPU.

Μη με παρεξηγήσετε θεωρώ καλό πράγμα το GPGPU!!!!

Πάντως πάλι βρήκα κάτι χρήσιμο για τα bench-fanboys… άλλη μια χρήσιμη συμβουλή από τον κήρυκα:

GeForce PhysX is enabled in CPU Test 2. We recommend testing in Performance Preset for the best final score with GeForce PhysX. In Extreme Preset the score is mainly determined by the GPU score. A faster CPU Test 2 result will not make much difference."

Αρα nvidia fanboys… τρέξτε στο performance :-) Έτσι θα τη λέτε καλύτερα στα ati fanboys.

• Super Moderators
Δημοσ.

ah don't worry είναι αρχή ακόμα

τα ίδια έκαναν με την σειρά 9xxx και μετά ένωσαν πάλι τους drivers

Δημοσ.

Έλα μωρε με τα σούργελα της nvidia , που βγάλανε κάρτα των 550? και το μόνο που καταφέρνει είναι να ρίξει 14% στην 4870 των 250?...

120% μεγαλύτερη τιμή για 14% καλυτερες επιδόσεις. Αν μη τι άλλο η αγορά μιας gtx280 είναι μια σοφή αγορα....

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί ρε nikosl ένας extreme Core 2 τι προσφέρει παραπάνω σε επιδόσεις και κάνει 1000 euro? :P

perfomance crown=θέμα prestige=υψηλή τιμή...

νομίζεις δλδ ότι η 4870χ2 που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα 500+ euro θα τα αξίζει με το κέρδος σε επιδόσεις που θα έχεις σε σχέση με μια 4870? :o

Δημοσ.

[inquiry] Δηλαδή την εποχή που κυκλοφορούσαν oι 7800/7900 και 1800/1900 σειρές και έβλεπες κάτι 600άρια στις τιμές ήταν καλύτερα? [/inquiry]

Δημοσ.

αν ήθελα να σκάσω 500 ? (όχι 550) χαλαρά θα έπαιρνα 2 4870 που πατάνε στεγνά οτιδήποτε κυκλοφορεί σε αυτόν τον πλανήτη.

Δημοσ.
αν ήθελα να σκάσω 500 ? (όχι 550) χαλαρά θα έπαιρνα 2 4870 που πατάνε στεγνά οτιδήποτε κυκλοφορεί σε αυτόν τον πλανήτη.

Επιλογή σου.

Ούτε είναι η καλύτερη ούτε η χειρότερη.

Ο καθένας/καθεμία αποφασίζει για τον εαυτό του.

Δημοσ.

Όταν θα έχω 50% καλυτερες επιδόσεις από ότι άλλο κυκλοφορεί, αντικειμενικά είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.
Όταν θα έχω 50% καλυτερες επιδόσεις από ότι άλλο κυκλοφορεί, αντικειμενικά είναι η καλύτερη επιλογή.

50% καλύτερο από ότι κυκλοφορεί ? Καλά κρασά...

Αντικειμενικά ναι, το microstuttering είναι σίγουρα η καλύτερη εμπειρία στο gaming...

Δημοσ.

κατρινα ελπιζω να εχω δικιο(δεν το λεω στανταρ), θα δουμε οντε θα βγουν οι καρτες δλδ... αλλα λεγεται οτι δεν θα υπαρχει stuttering σε 4870χ2(δεν ξερω για crossfire)... θα δειξει...

Δημοσ.

Όπου ακούς πολλά κεράσια...

υ.γ. η "4870X2" όπως και η 3870X2, όπως και η 9800GX2 χρησιμοποιούνε Crossfire/SLI... και ας είναι "μονές" κάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...