Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κατεβηκαν τα κοκκινα σωβρακα :-D

Πωπω τρελαίνομαι όταν βλέπω τέτοιους βαρύγδουπους τίτλους και εν συνεχεία από ένα ήδη αμφιλεγόμενο για εγκυρότητα review με μόνο 2 παιχνίδια να επιλέγουμε τις μοναδικές αναλύσεις που η 9800GTX είναι πιο πάνω... για την 9800GTX+ δεν μιλάω ακόμη, γιατί είναι σε άλλο επίπεδο τιμής (όπως και η απλή προς το παρόν).

Πάλι καλά που υπάρχει και η παράθεση του link δηλαδή...

Δημοσ.

Για να καταλάβετε ορισμένοι πόσο πορωμένοι είστε εδώ μέσα και πως πήγες να χ.... από τη χαρά σου και τη κακία σου μαζί ( άκουσον ΑΚΟΥΣΟΝ ), απορώ αν διάβασες τπτ πριν ποστάρεις.

Καταρχήν απο περιέργεια, στο 1ο review η 4850, ακόμα και όταν την χρησιμοποιουν 23 Ιουνίου με Catalyst 8.5 ( ενώ είχαν ήδη βγει πριν τις 18 Ιουνίου οι 8.6 Beta και στις 18 Ιουνίου οι 8.6 OFFICIAL ) κερδίζει σε αρκετά παιχνίδια την 9800gtx+ και σε άλλα είναι 3-4 καρέ πίσω και λιγότερ :lol:

Και όλα αυτά με....Phenom 9900....

Και το firing squad χρησιμοποιεί τους 8.6 BETA DRIVERS και λέγαμε τις προάλλες ότι είναι κάπως περίεργα τα νούμερα του, ειδικά στις 8800gtx και GT.

Δηλαδή είναι να απορείς με κάποια παλικάρια εδώ μέσα, τι να πει κανείς πλέον, τι να πει (!)

• Super Moderators
Δημοσ.
Για να καταλάβετε ορισμένοι πόσο πορωμένοι είστε εδώ μέσα και πως πήγες να χ.... από τη χαρά σου και τη κακία σου μαζί ( άκουσον ΑΚΟΥΣΟΝ ), απορώ αν διάβασες τπτ πριν ποστάρεις.

Καταρχήν απο περιέργεια, στο 1ο review η 4850, ακόμα και όταν την χρησιμοποιουν 23 Ιουνίου με Catalyst 8.5 ( ενώ είχαν ήδη βγει πριν τις 18 Ιουνίου οι 8.6 Beta και στις 18 Ιουνίου οι 8.6 OFFICIAL ) κερδίζει σε αρκετά παιχνίδια την 9800gtx+ και σε άλλα είναι 3-4 καρέ πίσω και λιγότερ :lol:

Και το firing squad χρησιμοποιεί τους 8.6 BETA DRIVERS και λέγαμε τις προάλλες ότι είναι κάπως περίεργα τα νούμερα του, ειδικά στις 8800gtx και GT.

Δηλαδή είναι να απορείς με κάποια παλικάρια εδώ μέσα, τι να πει κανείς πλέον, τι να πει (!)

το πρώτο site χρησιμοποιεί τους Catalyst 8.6...

για το MB (motherboard?) λέει κάτι για Catalyst 8.5 (wtf?)

MB Drivers ATI CATALYST 8.5WHQL

VGA Drivers NVIDIA Forceware 175.16 WHQL

NVIDIA Forceware 177.39

ATI CATALYST 8.6 WHQL

καλά μην νομίζεις ότι έχουν σημαντικές διαφορές οι beta με τις final versions...

και ο Phenom δεν παίζει ρόλο...σε αναλύσεις από 1280χ1024 και πάνω η πλειοψηφία των παιχνιδιών δεν βασίζεται σε cpu αλλά σε gpu

Δημοσ.

Καλά, με τόσα AA που μπαίνουν ναι, και θα μου πεις το κάνει για όλες κλπ. Τέσπα, αλλά τώρα 8.5 cats....

Εγω περιμένω Anand να δω. Απ όσο είπαμε πάντως...

Λίγο πιο γρήγορα η 9800gtx+ και όχι πάντα, και σε καμία περίπτωση τα κουλά που ακούμε για κόκκινα σώβρακα κλπ, λες και είμαστε σε αθλητικό φόρουμ.

• Super Moderators
Δημοσ.

όπως σου έδειξα τα benches έγιναν με 8.6 και όχι με 8.5...

περιμένω από xbitlabs αλλά αργούν κλασικά...

γιατί σε πείραξαν τα κόκκινα σώβρακα? :P

μήπως έχεις την μύγα? :P

εγώ πάντως θεωρώ ότι το είπε για πλάκα

Δημοσ.

φταινε οι οδηγοι

Δημοσ.

Θα πάει κάποιος γνωστός μου US και σκέφτομαι να χτυπήσω μια gtx280. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη γίνει καμιά λαλακία με την κάρτα και μείνω με το πτηνό στο χέρι :/. Επιπλέον σε κάποιο προηγούμενο post είχατε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσουν και νεότερες εκδόσεις των 260 και 280. Iσχύει αυτό ή κατάλαβα κάτι λάθος (πολλές οι σελίδες παιδιά συγχωρέστε με :()?

Η 8800gtx ακόμα είναι σκύλα - ίσως το καλύτερο hardware part που αγόρασα ποτέ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του - και δεν έχει μασήσει πουθενά μέχρι στιγμής απλά έχω μαζέψει φραγκάκια και ψήνομαι να τα φάω xD.

Δημοσ.
όπως σου έδειξα τα benches έγιναν με 8.6 και όχι με 8.5...

περιμένω από xbitlabs αλλά αργούν κλασικά...

γιατί σε πείραξαν τα κόκκινα σώβρακα? :P

μήπως έχεις την μύγα? :P

εγώ πάντως θεωρώ ότι το είπε για πλάκα

Ναι, είναι στο 1 με 8.6 whql και στο άλλο με 8.6 beta. Αλλά αυτό το Hardspell είναι απαράδεκτο

Τι Vista ρε μπάρμπα ;; 32 ;; 64 ;; Sp1 ; Αν βρεις μέσα στο πανικό και αυτό, πες.

Αλλά εννοείται ότι και εγώ περιμένω από άλλους, αν και ακόμα και αυτά τα τεστ έδειξαν αυτό που λέμε εξαρχής.

9800gtx+ > 4850 > 9800gtx

και αναμένουμε αναλυτικότερα και καλύτερα Review.

Δημοσ.
Θα πάει κάποιος γνωστός μου US και σκέφτομαι να χτυπήσω μια gtx280. Το μόνο που φοβάμαι είναι μη γίνει καμιά λαλακία με την κάρτα και μείνω με το πτηνό στο χέρι :/. Επιπλέον σε κάποιο προηγούμενο post είχατε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσουν και νεότερες εκδόσεις των 260 και 280. Iσχύει αυτό ή κατάλαβα κάτι λάθος (πολλές οι σελίδες παιδιά συγχωρέστε με :()?

Η 8800gtx ακόμα είναι σκύλα - ίσως το καλύτερο hardware part που αγόρασα ποτέ τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του - και δεν έχει μασήσει πουθενά μέχρι στιγμής απλά έχω μαζέψει φραγκάκια και ψήνομαι να τα φάω xD.

παρε 2 4870 στα ιδια λευτα x38 εχεις και θα εισαι αντε γεια.

• Super Moderators
Δημοσ.
Επιπλέον σε κάποιο προηγούμενο post είχατε αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσουν και νεότερες εκδόσεις των 260 και 280. Iσχύει αυτό ή κατάλαβα κάτι λάθος (πολλές οι σελίδες παιδιά συγχωρέστε με :()?

ναι στα 55nm, το φθινόπωρο νομίζω

• Super Moderators
Δημοσ.

γιατί τι διαφορά έχει από άλλες 24αρες?

δες reviews/benchmarks και αποφάσισε

μόνο στο Crysis θα έχει "πρόβλημα" με very high settings (high settings παίζει μια χαρά νομίζω)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...