Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα οσοι εχουμε intel chipset μπορουμε να παρουμε 2 4850 με 240 ευρω συνολο και αντε γεια.

Είδες κάπου 4850 με 120 ευρώ μόνο;;

Αν ναι, που;;

Προπαραγγελία σε ολλανδικό site την είχα δει 156 ευρώ, γι αυτό λέω.

• Moderators
Δημοσ.
καλα οσοι εχουμε intel chipset μπορουμε να παρουμε 2 4850 με 240 ευρω συνολο και αντε γεια.

Mε Χ48 ναι, με P35 και x4 το δευτερο Pci-x μπαααααα...

Δημοσ.
Είδες κάπου 4850 με 120 ευρώ μόνο;;

Αν ναι, που;;

Προπαραγγελία σε ολλανδικό site την είχα δει 156 ευρώ, γι αυτό λέω.

ΕΕΕΕΕΕ!!!! :confused::confused::confused:

άντε πήραμε φορά ακόμα δεν ήρθαν? :fear:

σταθείτε να δούμε πως τα πάνε στον τεχνικό τομέα....

μην κιτάτε επιδωσεις μονο!

εδώ η gtx280 προς το παρόν τρώει τάπα απ την 9800gx2.

πρέπει να δούμε πως τα πάνε με θερμοκρασίες, συμβατότητα στα chipset που έχει ο καθένας μας, drivers, να δούμε τι παίζει με το cf-x και το q-sli, άντε να πάρεις 2χ4850 η 2χgtx260 κ να σου παίζει η μια ! τρέχα γύρευε για update του κάθε παιχνιδιού!!!

Εντάξει τα σώματα είναι αίτημα, με το "πνεύμα" του καθενός τι γίνεται.

αντε να παρεις κατι κ να κανεις τον ψυχαναλυτή :lol:

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! :o

Δημοσ.

Ολα καλα με τη νεα καρτουλα, δυνατη και γρηγορη κτλ αλλα μηπως overpriced? Γιατι αν μιλαμε για (650 δολαρια και) 500+ ευρω οπως φαινεται δεν την βλεπω για μεγαλη επιτυχια. Οι προσδοκιες ητανε πολυ υψηλες για τις επιδοσεις αλλα βαση του τι υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα δε μου δειχνει οτι εχει και ΤΑ πλεονεκτημα εναντι της 9800 GX2 με "μολις" 400 ευρω.

Κι αν η 4870 τα παει καλα στα συγκριτικα...τη κοβω για βουτια στη τιμη της την GTX280. Οκ για μια καρτα κανει οτι αλλες 2 μαζι αλλα πολλα λεφτα στη τελικη.

Υ.Γ.ο Αιλουρος καιρο εχει να "μας τα πει" ;)

Δημοσ.

John, εννοείται οτι περιμένουμε να δούμε. Απλά απορώ που άκουσε ότι 4850 = 120 ευρώ μόνο.

Υ.Γ Ρε Γιάνναρε, βάλε κανέναν ορθογράφο :)

Δημοσ.

Θα είναι ένα γερό χτύπημα σε όλα τα fanboyz της Nvidia.

Καλά να πάθει, από τότε που άκουσα την ιστορία με το dx10.1 και άλλες τέτοιες "πατέντες" την σιχάθηκα απίστευτα, απορώ πως κάποιοι συνεχίσουν να υπερασπίζονται αυτήν την εταιρεία. Οι μέρες του G80 πέρασαν , και αντί να επενδύσουνε περισσότερο στην τεχνολογική εξέλιξη των προιόντων τους κάτσανε και μου βγάλανε ένα gpu όσο ένα γήπεδο που κάνει 500+ ευρώ και παίζει μια απο τα ίδια με την προηγούμενη γενιά

Sorry που τα χώνω έτσι είναι και πρώτο μου post

Δημοσ.

Κι αν η 4870 τα παει καλα στα συγκριτικα...τη κοβω για βουτια στη τιμη της την GTX280.

Για κανενα λογο!!!

η ΑΤΙ ειπε εξ΄αρχης τις τμες για την 4850 κ 4870

ενας λογος παραπανω να βαλει τα γιαλια στην nvidia!

μαλλων αν δεν τα παει καλα η gtx280 θα την δουμε με 450- κ οχι +

καλο για μας :P

Tuko: 4850=120E :whistle::lol::eek:

Δημοσ.

Καλά να πάθει, από τότε που άκουσα την ιστορία με το dx10.1 και άλλες τέτοιες "πατέντες" την σιχάθηκα απίστευτα, απορώ πως κάποιοι συνεχίσουν να υπερασπίζονται αυτήν την εταιρεία. Οι μέρες του G80 πέρασαν , και αντί να επενδύσουνε περισσότερο στην τεχνολογική εξέλιξη των προιόντων τους κάτσανε και μου βγάλανε ένα gpu όσο ένα γήπεδο που κάνει 500+ ευρώ και παίζει μια απο τα ίδια με την προηγούμενη γενιά

Sorry που τα χώνω έτσι είναι και πρώτο μου post

Στα νέα παιχνίδια που θα βγουν, είπαν ότι θα κόψουν τα διαφημίστηκα!!!!

Κ στις κονσόλες αλλά κ στα pcs, για να κερδίσουν χορό στα νέα δισκάκια blue ray,

(NAI κατάφεραν κ τα γέμισαν !!! )- (Ίδη υπάρχουν τίτλοι με δυο 8,5 DVDs ) αλλά κ για θέμα οικονομίας marketing….

Θέλω να δω την πολιτική που θα ακολουθήσει η NVIDIA όταν θα φύγουν τα logo της και τα videos εισαγωγής των παιχνιδιών που είναι κ φτιαγμένα για αυτήν!!!!

Θα χαθεί το ψυχολογικό ότι το παιχνίδι είναι για NVIDIA!!!!

ας ελπισουμε οτι θα πουλαει σε ποιο λογικες τιμες τοτε, κ οτι θα ξεκαβαλισει το καλαμι του best ran by nvidia

Δημοσ.

Καλά να πάθει' date=' από τότε που άκουσα την ιστορία με το dx10.1 και άλλες τέτοιες "πατέντες" την σιχάθηκα απίστευτα, απορώ πως κάποιοι συνεχίσουν να υπερασπίζονται αυτήν την εταιρεία. Οι μέρες του G80 πέρασαν , και αντί να επενδύσουνε περισσότερο στην τεχνολογική εξέλιξη των προιόντων τους κάτσανε και μου βγάλανε ένα gpu όσο ένα γήπεδο που κάνει 500+ ευρώ και παίζει μια απο τα ίδια με την προηγούμενη γενιά

[/quote']

Στα νέα παιχνίδια που θα βγουν, είπαν ότι θα κόψουν τα διαφημίστηκα!!!!

Κ στις κονσόλες αλλά κ στα pcs, για να κερδίσουν χορό στα νέα δισκάκια blue ray,

(NAI κατάφεραν κ τα γέμισαν !!! )- (Ίδη υπάρχουν τίτλοι με δυο 8,5 DVDs ) αλλά κ για θέμα οικονομίας marketing….

Θέλω να δω την πολιτική που θα ακολουθήσει η NVIDIA όταν θα φύγουν τα logo της και τα videos εισαγωγής των παιχνιδιών που είναι κ φτιαγμένα για αυτήν!!!!

Θα χαθεί το ψυχολογικό ότι το παιχνίδι είναι για NVIDIA!!!!

ας ελπισουμε οτι θα πουλαει σε ποιο λογικες τιμες τοτε, κ οτι θα ξεκαβαλισει το καλαμι του best ran by nvidia

NVIDIA insists that if it reveals it's true feature set, AMD will buy off a bunch of developers with its vast hoards of cash to enable support for DX10.1 code NVIDIA can't run. Oh wait, I'm sorry, NVIDIA is worth twice as much as AMD who is billions in debt and struggling to keep up with its competitors on the CPU and GPU side. So we ask: who do you think is more likely to start buying off developers to the detriment of the industry? :-D

Δημοσ.

Πάντως όσοι είχαν αγοράσει τις πρόσφατες κορυφαίες κάρτες… θα χαίρονται που η 280 δεν πάει παραπάνω :-)

Όσοι δε έχουν 8800gt θα χαρούν με τα συγκριτικά σε sli …

Κάποιοι (λιγότεροι) θα χαρούν και με το νέο server board

Δημοσ.
παραγγελία σημαίνει ότι δεν έχει έρθει :P

Εννοώ ότι την έβαλαν στην σελίδα τους...δεν είπα ότι ήρθε...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...