Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μα ετσι και αλλιως η gx2 δεν ειναι 2 πυρηνες σε μια καρτα η 3870χ2 το εχει αυτο η gx2 ειναι 2 pcb

ξεχνάς κατι πολύ βασικό. Την ψυξη.

Να σου θυμίσω ότι μόνη της μια gtx280 καιει περισσότερο από το τέρας 9800gx2. Φαντάσου αν βάλεις 2 gtx280 σε κοντινή απόσταση τι ποσά θερμότητας εκλύονται. Το χειμώνα σίγουρα θα έχεις -80% στην χρήση πετρελαίου που συνεχώς ακριβαινει.

Δημοσ.
Μεγάλες κουβέντες μην λες....

Θα φας το κεφάλι σου..

Καλα αντε να την δουμε και αυτη, Το μονο που κανει μεχρι τωρα ειναι να βαζει ρολογια και οχι τρανζιστορ,....

Δημοσ.

Ασχετό:

Πίστευω ότι έχω σπάσει το ρεκόρ μου με αυτό το θέμα που άνοιξα

Για την ώρα :

469 απαντήσεις

17.419 εμφανίσεις!!!

Θα το θεωρούσα τουλάχιστον λογικό να ζητήσω απο τους mod του insomnia να μου δωρίσουν μια G280 ώς ένδειξη καλής θελησης....

:P

Δημοσ.

Εμένα πάλι αν μου την δίνανε θα την πούλαγα και θα τσίμπαγα μια Evga GTX 280 και με το step-up να τσιμπήσω μια GT200b στα 55nm :P

Πάντως γίνεται χαμός με τα reviews,όσα περισσότερα βλέπω τόσο περισσότερο χάνω τα νούμερα..

Δημοσ.
Εμένα πάντως και να μου την χαρίζανε θα την πούλαγα για να πάρω την 9800gx2 ή την 4870χ2

Ωραία..να μου την πουλήσεις μόλις στην χαρίσουν...δέχομαι κ ανταλλαγή..:-D

Πάντως γίνεται χαμός με τα reviews,όσα περισσότερα βλέπω τόσο περισσότερο χάνω τα νούμερα..

Πολύ λογικό..είναι πολύ νωρίς ακόμα..και υπάρχουν διαφορές στα συστήματα που γίνονται τα reviews..το πιο σοβαρό είναι του guru3d..

Και στο tomsharware λέει αρκετά πράγματα..

Δημοσ.

Μια χαρα το βρισκω το τοπικ.. Συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια, τοστακια με κλαμπ σαντουιτς κλπ κλπ..

Εγω προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το launch performance του gtx280

Αρχες μηνα θα την τιμησω δεοντως..

Δημοσ.
Ωραία..να μου την πουλήσεις μόλις στην χαρίσουν...δέχομαι κ ανταλλαγή..:-D

Πολύ λογικό..είναι πολύ νωρίς ακόμα..και υπάρχουν διαφορές στα συστήματα που γίνονται τα reviews..το πιο σοβαρό είναι του guru3d..

Και στο tomsharware λέει αρκετά πράγματα..

Δες και του Anand που τσεκάρει και πολλά παιχνίδια και δεν έχει τα ηλίθια γραφήματα που έχουν άλλοι.

Θα δεις ότι σε κάποια παιχνίδια είναι πίσω ακόμα και από τις 2χ8800gt που κάνουν μόλις 250 ευρώ και οι 2 μαζί.

Έλεος δηλαδή με τη τιμή /απόδοση.

Δημοσ.
Μια χαρα το βρισκω το τοπικ.. Συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια, τοστακια με κλαμπ σαντουιτς κλπ κλπ..

Εγω προσωπικα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το launch performance του gtx280

Αρχες μηνα θα την τιμησω δεοντως..

Μπράβο. Θα τους πιάσεις κότσο.

ΧΑΡΙΖΕΙ Η ΝVIDIA

520e TO KOMMATI!!!

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ ΠΑΡΕ

Σορρυ αλλά όταν το λες με υπερηφάνεια ότι θα δώσεις 70ε παραπάνω από την 9800gx2 για να έχεις τις ίδιες επιδόσεις με μεγαλύτερη κατανάλωση και θερμότητα στο κουτί σου, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω σοβαρα.

Δημοσ.

Δεν ξερω αγορινα μου αν θα τους πιασω κοτσο.. Ξερω ΟΤΙ ΕΜΕΝΑ προσωπικα με καλυπτει η συγκεκριμενη καρτα και τα specs της.. Οπως ηξερα πανω κατω τι να περιμενω και ποσο θα κοστολογηθει.. Και τι να περιμενω απο drivers..

Παμε παρακατω;

SLI foolosophy?

Meh I think I'll pass..

Δημοσ.
SLI foolosophy?

Meh I think I'll pass..

Γιατί σε ενοχλούν οι πολυπύρηνες υλοποιήσεις σε μια κάρτα? Επεξεργαστή μονοπύρηνο έχεις?

Δημοσ.
Γιατί σε ενοχλούν οι πολυπύρηνες υλοποιήσεις σε μια κάρτα? Επεξεργαστή μονοπύρηνο έχεις?

Γιατι παρα τα χρονια που περασανε πολυ απλα η SLI φιλοσοφια βρισκεται ακομα σε νηπιακο σταδιο και υπαρχουν ακομα πολλα προβληματα και ασυμβατοτητες με drivers σε καθε νεο παιχνιδι και επιπροσθετα δεν μου αρεσουν οι sandwich καρτες..

Το να συγκρινεις την τεχνολογια των cpu με αυτων των gpu δεν εχει κανενα μα κανενα νοημα.. Τελειως διαφορετικη αρχιτεκτονικη και νοοτροπια οποτε..;

Δημοσ.
Γιατι παρα τα χρονια που περασανε πολυ απλα η SLI φιλοσοφια βρισκεται ακομα σε νηπιακο σταδιο και υπαρχουν ακομα πολλα προβληματα και ασυμβατοτητες με drivers σε καθε νεο παιχνιδι και επιπροσθετα δεν μου αρεσουν οι sandwich καρτες..

Όσον αφορά το γούστο σου, δεν μπορώ να σου πώ κατι είναι τελειως υποκειμενικό.

Όσον αφορά το sli δεν ξερω τι παίζει με δυο κάρτες, αλλα σε single card υλοποιήσεις δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ασυμβατοτήτων κτλ, και το λέω γιατί δουλεύω σχεδόν καθημερινά σε 9800 gx2 με ό,τι μπορείς να φανταστείς από παιχνίδι (νεα και παλιότερα)

Αφού πάει του σκοτωμού και καίει και λιγότερο, τι σε νοιαζει τι έχει μέσα? Δε πα να είναι και club sandwich

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...