Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εεεεμ, όταν σας έλεγα κρατάτε μικρό καλάθι εσείς δεν με ακούγατε.

Η gtx280 θα αποκτήσει ενδιαφέρον αν η τιμή της πέσει κάτω απο την 9800 gx2. Ειδάλλως θα την φάει η μαρμάγκα (βλέπε ΑΤΙ) όπως έφαγε και την σειρά 7χχχ.

Όχι τίποτα άλλο χάθηκε και ο αίλουρος να μας πει τίποτα για το φιασκο.

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Η gtx280 θα αποκτήσει ενδιαφέρον αν η τιμή της πέσει κάτω απο την 9800 gx2.

don't worry για αυτό θα βγει EOL η 9800GX2...

Δημοσ.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι οτι σε αρκετά παιχνίδια χάνει και από 8800gt Sli (!)... που κάνει πόσο, 260 ευρώ ;; :lol:

Που να μην υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός τι τιμές θα μας έβαζε...

Για να δούμε τι ψάρια θα πίασει και η ΑΤΙ και τι τιμές θα έχει.

Δημοσ.

Πολυ θα το ευχαριστηθω παντως αν παιξει δυνατα η 4870.

Γιατι ετσι,η 4870χ2 θα ειναι το ''χαστουκι'' που χρειαζεται στην nvidia!

Δημοσ.
Πολυ θα το ευχαριστηθω παντως αν παιξει δυνατα η 4870.

Γιατι ετσι,η 4870χ2 θα ειναι το ''χαστουκι'' που χρειαζεται στην nvidia!

ελα ρε εγώ σου λέω ότι πάνω από 5% δεν θα ρίχνει η gtx280 στην 4870 την απλή.

Πάντως εσύ μην κάνεις καμια βλακεία και σκοτώσεις την gx2, ειναι σαφώς ότι πιο γρήγορο κυκλοφορει, μην σε τυφλώσουν οι φανφάρες της nvidia για τις gtx280.

ΑΙΛΟΥΡΕ βγάλτα όλα στη φόρα τώρα που έληξε το NDA!

Δημοσ.
ελα ρε εγώ σου λέω ότι πάνω από 5% δεν θα ρίχνει η gtx280 στην 4870 την απλή.

Πολυ θα το ευχαριστηθω αυτο!!! Μου την εσπασε πια η πολιτικη της nvidia - Exω την γρηγοροτερη καρτα,την πουλαω 600 ευρω και οποιος γουσταρει - και μολις βγαινει κατι

ανταγωνιστικο ριχνουν τις τιμες αερα-πατερα.

Η GX2 που πηρα,η τελευταια θα ειναι! Απο εδω και περα ΑΤΙ.

Τουλαχιστον αυτοι -ακομη- δεν εχουν τετοια νοοτροπια!

Πάντως εσύ μην κάνεις καμια βλακεία και σκοτώσεις την gx2, ειναι σαφώς ότι πιο γρήγορο κυκλοφορει, μην σε τυφλώσουν οι φανφάρες της nvidia για τις gtx280.

Δεν την αλλαζω για κανεναν λογο με την 280...

Οταν βγει η 4870χ2 βλεπουμε...

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πεις απο δω και πέρα μόνο ΑΤΙ. Αναλογα με την περίοδο που θες να ψωνισεις κοιτάζεις τι σε συμφέρει χωρίς προκαταλήψεις.

ΕΕ η σειρά αυτή της nvidia απέτυχε, τι να κάνουμε. Ούτε επιδόσεις έχει ούτε value for money ούτε μικρότερη κατανάλωση. Μπορεί το φθινόπωρο με τα 55nm να αντιστρέψει το κλίμα.... οψώμεθα

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι η 4870 θα είναι περίπου 20% κάτω από την 9800GX2 (ίσως και καλύτερα) τότε η 4870χ2 που θα έρθει τον αύγουστο θα κάνει μεγάλη ζημιά στην Nvidia .

GX2 280 λίγο δύσκολο μου φένεται , θα πρέπει να περάσουν στα 55nm ,το chip είναι απλά τεράστιο...

Δημοσ.

υπάρχουν δηλαδή άτομα που σκέφτονται τώρα να αλλάξουν την 9800GX2 με τη gtx280???ποιος ο λόγος??δεν είναι ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις???δε νομίζω ότι υπάρχει άτομο με 8800gt ή 3870 και πάνω που να πάει να αλλάξει τη δεδομένη χρονική στιγμή vga...

Δημοσ.
Αν υποθέσουμε ότι η 4870 θα είναι περίπου 20% κάτω από την 9800GX2 (ίσως και καλύτερα) τότε η 4870χ2 που θα έρθει τον αύγουστο θα κάνει μεγάλη ζημιά στην Nvidia .

GX2 280 λίγο δύσκολο μου φένεται , θα πρέπει να περάσουν στα 55nm ,το chip είναι απλά τεράστιο...

Ναι και εγώ δεν νομίζω να χωράνε 2 gt200 πυρήνες σε μια κάρτα, εκτός και αν έχει μήκος 80 εκατοστά :-D

Δημοσ.
Δεν μπορείς να πεις απο δω και πέρα μόνο ΑΤΙ. Αναλογα με την περίοδο που θες να ψωνισεις κοιτάζεις τι σε συμφέρει χωρίς προκαταλήψεις.

Δεν υπαρχει προκαταληψη. Απλα δεν μου αρεσει η τιμολογιακη πολιτικη που

ακολουθει η NV την οποια περιεγραψα παραπανω!

Οπως εχει προ ειπωθει...

Η 280GTX ειναι η καλυτερη καρτα που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη!

(για folding@home) :devil:

...αλλα αντιμετωπιζει ενα βασικοτατο προβλημα... Υπαρχει η GX2!!

Oποτε τι κανουμε? ΕOL την GX2 και το προβλημα λυθηκε αμεσως!! :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...