Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο εγω απογοητεύτηκα απο το review της καρτας; δεν βλεπω να τραβαει και πολυ. Οποτε ισως περιμενω να δω τι θα λεει και η 4870 που θα εχει και 200ε λιγοτερα.

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

το verdict του Guru3D πάντως τα λέει σωστά...

που δείχνει και που θα δείξει τα δόντια της η κάρτα...

πάντως η GTX260 θα κοστίζει κάτω από 300 euro (US Price 399$ ), αν σκεφτούμε ότι η GTX280 έχει US Price 650$ και το Πλαίσιο την έχει 518 euro..

Δημοσ.

απο οτι εδειξε το review μονο στο crysis θα δουμε κατι καλυτερο το θεμα ειναι οτι τα 200ευρω λιγοτερα της 260 ποσα fps κοβουν στο crysis. παντως τελικα ακομα και 1680χ1050 very high ακομα και με 280 δεν παιζεις, φαντασου με 260.

• Super Moderators
Δημοσ.

είδες όμως στην σελίδα 18 πόσο μειώνονται τα fps στο Fear όταν ανεβάζεις από 4Χ σε 16Χ το ΑΑ? 1gb ram + 512bit memory bus ftw...

Δημοσ.

Δεν το έχω διαβάσει όλο το άρθρο αλλά αυτά τα λόγια μου αρκούν..

Other than, let me just say, if the 9800 GX2 did not exist, this product would by far be impressive (which it really is). But the 9800 GX2 is in the market, and though I expect it to go EOL real soon, it is challenging the GeForce GTX 280 quite well.

Καλή η καινούρια όπως και είναι το φυσιολογικό..αλλά όχι πολύ καλύτερη όπως φαίνεται..τουλάχιστον απο το 20 σέλ review του guru για την ώρα..

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου φάνηκε λίγο μερολιπτικό το review του guru3d...

Δεν λέω καλή κάρτα, πολύ καλές επιδόσεις για single gpu κάρτα αλλά δεν κάνει την διαφορά σε σχέση με την 9800GX2. Και τα "θα" δεν με ικανοποιούνε.

Για την ενσωμάτωση του PhysX το ακούμε εδώ και καιρό αλλά ακόμα δεν υλοποιηθεί.

Αυτό που μου άρεσε είναι κατανάλωση 25W σε Idle, αλλά ούτε αυτό "δούλεψε"...

Σίγουρα πρέπει να δούμε την νέα σειρά της Ati για να συγκρίνουμε, αλλά όπως και να έχει, το επίτευμα GTX 280 έχασε λίγο από την λάμψη του λόγο της 9800GX2

Δημοσ.

Παντως ρε παιδια, εδω που τα λεμε ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ σχεση με

αυτο που περιμεναμε ετσι?

Την περιμενα πολυ καλυτερη.

Ετσι εξηγειται και το EOL της GX2....

Αν βγει απο την κυκλοφορια θα υπαρχει μονο ενα μοντελο high end...

Δημοσ.

Σαν να εχεις δικιο Thresh

Παρτε κοσμε....

http://www.hardwaresecrets.com/article/570

Ki εγω που νομιζα οτι η δικια μου καρτα ειχε το προνομιο να κανει σαν σεσουαρ...

Αποσπασμα απο το review tou TOM:

During Windows startup, the GT200 fan was quiet (running at 516 rpm, or 30% of its maximum rate). Then, once a game was started, it suddenly turned into a washing machine, reaching a noise level that was frankly unbearable – especially the GTX 280. The GTX 260 did slightly better, but also became noisy at 1250 rpm (the noise of the air flow, not of the fan itself). We should tell you, however, that our at-idle readings are taken after all our benchmarks have been run, after just a few minutes at idle. The problem is that the GTX 280 never really goes back to its minimum level, and the GTX 260ʼs fan, while it does better, still runs at 700 rpm – though thatʼs relatively quiet.

http://www.tomshardware.com/reviews/nvidia-gtx-280,1953-26.html

• Super Moderators
Δημοσ.

πάντως GTX280 SLI > 9800GX2 SLI

blame drivers? :P

επίσης σκίζει σε Folding@Home & H.264 Encoding

αν πέσει η τιμή στα 400-450 euro για την 280 και 200-250 για την 260 θα λένε αρκετά...

Δημοσ.
Σκίζει σε Folding@Home & H.264 Encoding

αν πέσει η τιμή στα 400-450 euro για την 280 και 200-250 για την 260 θα λένε αρκετά...

Nαι ρε φιλαρακο, αν σε ενδιαφερει το folding, παρε GTX 280!!!!

To gaming ειναι το θεμα μας και το 30% πανω απο την GX2 δεν φαινεται πουθενα....

Παρ ολα αυτα για Folding@home ειναι τελεια!!! :cry:

Συνεχιζω, με ενα αποσπασμα απο το review tou anandtech:

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3334&p=18

Crysis is one of many benchmarks where the GTX 280 falls behind the GeForce 9800 GX2, unfortunately even an overclocked GTX 280 will not dethrone the almighty GX2.

Δημοσ.

Τώρα μένει να δούμε σύγκριση με 2 4850 σε CrossFire. Σαφώς πιο οικονομική λύση θα είναι, αλλά το θέμα είναι αν μπορεί να ξεπεράσει GTX 280 /9800GX2.

H GTX 260 καλή είναι, και σε λογικότερα ?, αλλά πιθανότατα θα έχει αντίπαλο την 4870, σε αντίθεση με την 280 που παίζει μόνη της (ωχ! ξέχασα την 9800GX2;))

• Super Moderators
Δημοσ.
Nαι ρε φιλαρακο, αν σε ενδιαφερει το folding, παρε GTX 280!!!!

Παρ ολα αυτα για Folding@home ειναι τελεια!!! :cry:

ειρωνικά το λέω γμτ :P

Δημοσ.
ειρωνικά το λέω γμτ :P

:lol: :lol: :lol:

Ρε παιδια εχω μια απορια... εδω εχω 2 λινκσ με το bioshock. Tα αποτελεσματα δεν εχουν καμμια σχεση.Ιδου

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3334&p=17

http://www.overclockersclub.com/reviews/xfx_gtx280/8.htm

Γιατι ετσι? Μηπως καποιος λεει παραμυθια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...