Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 αν έχεις οικονομική δυνατότητα για μια 9800GX2 τότε περιμένεις τις καινούριες κάρτες από Νvidia... αν όχι τότε περιμένεις τις καινούριες κάρτες από ΑΤΙ
SaluSnikoS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 ΟΚ! Δλδ καλια να περιμενω παρα να αγορασω εδα??? ε?? Να σαι καλα παντως...
johnnyelectro Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Παιδιά ρίξτε και μια ματιά εδώ: http://www.nordichardware.com/news,7859.html Έλεος με την Evga... το γα.... τελείως! Με ποιά λογική ήθελα να ξερα βγάζει τόσες κάρτες της ίδιας σειράς (με εξαίρεση την έκδοση με την υδρόψυξη) εφόσον όλοι ξέρουμε λίγο πολύ ότι όλες οι κάρτες κλοκάρονται.
John-lamia Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 o John-Lamia έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι οι κάρτες δεν κοστίζουν "τπτ" για να κατασκευαστούν (20-30 euro, και πολλά λέω ) εδώ και καιρό... σφερικα αξιζουν αρκετα! τεχνολογικη ανακαλιψη ειναι, αλλα σαν ανταλακτικο το κοστος παραγωγης/κατασκευης ειναι μιδενικο μπροστα στην τιμη που εχει στο ραφι. John lamia μαλλον ενοεις οτι καλυτερα να υπηρχε μια κορυφαια καρτα και αναλογα με την τιμη θα επαιζε μεχρι μια συγκεκριμενη αναλυση με περιορισμους απο τα drivers,καθολου ασχημη η ιδεα σου αλλα it is too good to be true!Ασε που το κοστος θα ειναι απαγορευτικο να πουλανε πχ μια gtx280 με χαμηλωμενες επιδοσεις κανα 100αρι Κάτι σαν το nova ας πούμε…. Θες μπάλα 50 το μήνα Θες κ ταινίες μαζί? 80 το μήνα Κ φουλ πακέτο 120 Σκέψου όμως κ πόσες σπασμένες κάρτες του nova υπάρχουν Σίγουρα κάτι τέτοιο θα το είχαν σκεφτεί νωρίτερα, αλλά το χρήμα που θα έχαναν θα ήταν τρελό, κ από θέμα πειρατείας λογισμικού, αλλά κ από θέμα ασυμβατότητας, γιατί πάντα θα υπάρχει μια γενική αστάθεια ανάμεσα σε drivers των συστημάτων Κ κατά συνέπεια η εταιρία θα έχανε άξια απ το όνομα της όσο κ σταθερούς drivers κ αν είχε απ την δική της μεριά Παντός το καλύτερο θα ήταν να έχουν drivers ανοιχτού λογισμικού κ μαζί με το download αρχείο του drive να είχαν κ προγραματακι μετατροπής αυτού, κ να ανεβάζει ο καθένας που ξέρει από προγραμματισμό τις δικές του ρύθμισης των drives στο site του κατασκευαστή. Ετσι η ΑΤΙ-NVIDIA θα είχαν εκατομμύρια υπάλληλους που θα τους στέλνουν λύσεις καθημερινώς για την αύξηση επιδόσεων κ σταθεροποίησης των καρτών. :lol: θα γεμιζε τι internet μονταρισμενους drivers!! :lol:
tmjuju Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=287887 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7893&Itemid=1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 καλοκαιριάτικα χωρίς Α/C στο δωμάτιο κάτι τέτοιο απλά δεν αντέχεται
gadg3takias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλά αυτοί στην nvidia πρέπει να έχουν ξεχάσει πως οι υπολογιστές αποτελούνται και από σκληρούς δίσκους των οποίων οι θύρες καλύπτονται τελείως! (τώρα θα μου πεις, εσένα αυτό σε πείραξε από όλο αυτό το τέρας!!! )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 αν οι sata θύρες είναι γυρισμένες 90 μοίρες (όπως σε αρκετές μητρικές) δεν υπάρχει πρόβλημα
Strategos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 σε μεγεθος επειδη δεν εχω καμια 8800 σαν μηκος θα ειναι ποιο μεγαλες απο το πλατος της maximus και της rampage; φοβαμε μην βρισκει πανω στο tank.
Tzimmys Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλά αυτοί στην nvidia πρέπει να έχουν ξεχάσει πως οι υπολογιστές αποτελούνται και από σκληρούς δίσκους των οποίων οι θύρες καλύπτονται τελείως! (τώρα θα μου πεις, εσένα αυτό σε πείραξε από όλο αυτό το τέρας!!! ) Πλάκα-πλάκα εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Και να μη το πάω ότι μπορεί να έχουμε μια κάρτα τηλεόρασης, αλλά μια ήχου θα την έχουμε βρε αδερφέ. Που να τη βάλουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Strategos νομίζω ότι θα περισσεύουν λίγο...
iced Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πλάκα-πλάκα εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Και να μη το πάω ότι μπορεί να έχουμε μια κάρτα τηλεόρασης, αλλά μια ήχου θα την έχουμε βρε αδερφέ. Που να τη βάλουμε? Να αγορασετε κανα σοβαρο κουτι να τα χωραει Ολοι με ενα armor εισαστε
tmjuju Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πλάκα-πλάκα εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου. Και να μη το πάω ότι μπορεί να έχουμε μια κάρτα τηλεόρασης, αλλά μια ήχου θα την έχουμε βρε αδερφέ. Που να τη βάλουμε? τρολλ μοντ: παρε ατι με hdmi sound off/
tmjuju Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Καλά το INQ ρίχνει πολύ χολή αυτές τις μέρες. Αλλά το παρακάτω μπορεί και να ακούγεται σαν καλά νέα σε κάποιους: Speaking of tweaked drivers, the next new one is coming next week, and it is a PhysX driver. Look for this one to pump 3DMark Vantage scores to the moon, you can do that when you own the API. http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/06/12/nvidia-changes-gt200-dates
tmjuju Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κάποιοι λιώνουν στους πάγκους εργασίας αυτό το ΣΚ… bench bench bench
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.