Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αν είναι 512mb δεν είναι και άσχημα...132.5 euro κάνει καινούρια...

thanks ,512mb ειναι μαλλον θα την τσιμπισω (αν και ειμαι ευχαριστημενος και με την 1950χt) Thanks anyway.A και ενα τελευταιο ακουγονται οι 8800?Δεν πιστευω να κανει σαν μαουνα?sorry για το off-topic

• Super Moderators
Δημοσ.

αν την παίρνεις μεταχειρισμένη (δεν εξηγείται αλλιώς η τιμή) ζήτα πρώτα να την ακούσεις...

Δημοσ.
Γιατί έχουν την ίδια αρχιτεκτονική και απλά επειδή έπρεπε να βγάλουν κάτι για να ανταγωνιστούν τις νέες ατι έφτιαξαν ένα τέρας τσιπ με τεράστιο κόστος παραγωγής και τεράστια κατανάλωση και ποσά εκπεμπόμενης ενεργειας. Αν δεν μειώσουν μέθοδο λιθογραφίας, εγώ ψησταριά - φουρνάκι δεν αγοράζω από την Nvidia, προτιμώ την delonghi.

Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού πλέον, γιατί πολύ απλά η ATi με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Nvidia σε επιδόσεις.

Η ATi φαίνεται να το έχει χωνέψει και απευθύνεται σε λιγότερο απαιτητικό κοινό.

(και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για καλό αυτό).

Δημοσ.
Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού πλέον, γιατί πολύ απλά η ATi με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Nvidia σε επιδόσεις.

Η ATi φαίνεται να το έχει χωνέψει και απευθύνεται σε λιγότερο απαιτητικό κοινό.

(και για να μην παρεξηγηθώ, δεν το λέω για καλό αυτό).

Παρόλα αυτά δεν πείθομαι ότι η σειρά 9χχχ και gt2xx είχαν κάποιον άλλον λόγο για να βγούν στην αγορά.

Βήμα για την nvidia θα είναι οι gt2xx στα 55nm. Εκεί δεν θα έχω τύψεις για τα λεφτά που θα σκάσω, γιατί θα ξέρω ότι πλήρωσα R&D και όχι promotion όπως στις 2 φιάσκο σειρές που κυκλοφορεί τώρα.

Δημοσ.
thanks ,512mb ειναι μαλλον θα την τσιμπισω (αν και ειμαι ευχαριστημενος και με την 1950χt)

90 vs 130

Με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις άθικτο προιόν με εγγύηση για δύο χρόνια, όλα τα CD, εξαρτήματα, καλώδια κουτί τα οποία θα σου δώσουν αυξημένη μεταπωλητική αξία εκτός των άλλων (δηλαδή θα βγάλεις και ένα μέρος των 40) και πολύ σημαντικό είναι ότι έχεις τη χαρά να παίρνεις στα χέρια σου ένα ολοκαίνουριο προϊόν.

Εγώ θα την έπαιρνα με 70 το πολύ. Μη τη τσιμπήσεις με 90

• Super Moderators
Δημοσ.
Παρόλα αυτά δεν πείθομαι ότι η σειρά 9χχχ και gt2xx είχαν κάποιον άλλον λόγο για να βγούν στην αγορά.

Βήμα για την nvidia θα είναι οι gt2xx στα 55nm. Εκεί δεν θα έχω τύψεις για τα λεφτά που θα σκάσω, γιατί θα ξέρω ότι πλήρωσα R&D και όχι promotion όπως στις 2 φιάσκο σειρές που κυκλοφορεί τώρα.

κανείς δεν σε υποχρέωσε να πειστείς...

αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είσαι σωστός για το GT200...

Δημοσ.

τα πάντα σχετικά είναι..Στο κάτω κάτω για το 99% των περιπτώσεων αυτό που μετράει είναι οι επιδόσεις:-).Εξάλλου το ότι θα βγάλει αργότερα την ίδια περίπου κάρτα στα 55nm απο τα 65nm δε το λες και τρελό R&D

Δημοσ.

πάρε κόσμε!

http://www.tdshop.fr/Negozio.asp?IdNegozio=1&Categoria=45&SottoCategoria=&CodProdotto=B994421

Asus ENGTX280/HTDP/1G GTX280 CTLR1GB DDR3 PCI-E DVI-IX2 HDTV

574,94euro

Μην αρρωστήσει κανείς… και αγοράσει από τώρα… προαναγγελία και πιθανόν η μεγαλύτερη τιμή της αγοράς… ή η τιμή που θα δούμε και τις υπόλοιπες άραγε?

Δημοσ.

Ποτέ έγινε επίσημη ανακοίνωση απ την NVIDIA για την πώληση των καρτών???

Μάλλον εμπορικό τρικ του site είναι για να δελεάσει κόσμο για να προπαραγγείλουν την κάρτα….

τεσπα.... αντε να ερθει κ σε μας.

αλλα κ τα 574,94Ε ειναι καπως....

Δημοσ.
90 vs 130

Με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις άθικτο προιόν με εγγύηση για δύο χρόνια

βασικα αγορασμενη 20/2/2008 ειναι δεν νομιζω οτι κανουν διαφορα 4-5 μηνες στην εγγυηση.Ειναι δυσκολο να βρεθει με 70 ευρω.Εδω δινουν 90-100 την 3850

Δημοσ.
90 vs 130

Με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις άθικτο προιόν με εγγύηση για δύο χρόνια, όλα τα CD, εξαρτήματα, καλώδια κουτί τα οποία θα σου δώσουν αυξημένη μεταπωλητική αξία εκτός των άλλων (δηλαδή θα βγάλεις και ένα μέρος των 40) και πολύ σημαντικό είναι ότι έχεις τη χαρά να παίρνεις στα χέρια σου ένα ολοκαίνουριο προϊόν.

Και γιατι να μην εχει την εγγυηση,ολα τα cd τα οποια ειναι αχρηστα και ολα τα καλωδια? Αν του πει οτι δεν τα εχει αυτα τοτε θα ζητησει μειωσει κατα τα αλλα 90 ειναι καλα για ουτε 4 μηνων καρτα:-D

Δημοσ.
Και γιατι να μην εχει την εγγυηση,ολα τα cd τα οποια ειναι αχρηστα και ολα τα καλωδια? Αν του πει οτι δεν τα εχει αυτα τοτε θα ζητησει μειωσει κατα τα αλλα 90 ειναι καλα για ουτε 4 μηνων καρτα:-D

Αν τα 'χει όλα αυτά και το παιδί είναι φίλος-γνωστός που θα βοηθήσει με την εγγύηση (δε μεταβιβάζεται απ' όσο ξέρω) αν τύχει κάτι τότε ΟΚ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...