Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η nvidia τόσο με την σειρά 9 όσο και με την σειρά gt200 προσφέρει στους καταναλωτές ξαναζεσταμένο φαγητό (σειρά 8) με λίγα επιπλέον μπαχαρικά. Κοινώς όσοι έχετε κάρτα σειράς 8, μένετε ώς έχετε, μέχρι να κάνουν κάτι που πραγματικά θα αξίζει τα λεφτά σας και όχι για 5-10 fps

Δημοσ.

Γιατί έχουν την ίδια αρχιτεκτονική και απλά επειδή έπρεπε να βγάλουν κάτι για να ανταγωνιστούν τις νέες ατι έφτιαξαν ένα τέρας τσιπ με τεράστιο κόστος παραγωγής και τεράστια κατανάλωση και ποσά εκπεμπόμενης ενεργειας. Αν δεν μειώσουν μέθοδο λιθογραφίας, εγώ ψησταριά - φουρνάκι δεν αγοράζω από την Nvidia, προτιμώ την delonghi.

Δημοσ.

Είναι 90% σίγουρο ότι θα βγάλει ανανεωμένη έκδοση στα 55nm αργότερα μέσα στο χρόνο.

Και δεν είναι η αρχιτεκτονική που μετράει,είναι οι επιδόσεις που δίνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι 90% σίγουρο...100%...

και όχι η GT200 δεν είναι ξαναζεσταμένο φαΐ σαν την σειρά 9XXX...(είναι σαν να μου λες ότι η σειρά 8ΧΧΧ (G80) είναι ξαναζεσταμένη σειρά 7ΧΧΧ και οι 2 στα 90nm είναι)

περίμενε reviews και θα δεις...

Δημοσ.

εγω παντως διαφωνω πχ ο ο καινουργιος raptor στο εξωτερικο εχει 300$ και στη ελλαδα 245 ευρω...

γιαυτο και πιστευω οτι η καρτα δεν θα ξεπερασει τα 500 ευρω μετα τις πρωτες μερες φυσικα, η τιμη της με του που θα βγει ειναι ενα αλλο θεμα...

και ελπιζω στα 55 nm να πεσει και αλλου αφου θα πεσει και το κοστος παραγωγης γιατι αλλιως...

Δημοσ.
εγω παντως διαφωνω πχ ο ο καινουργιος raptor στο εξωτερικο εχει 300$ και στη ελλαδα 245 ευρω...

γιαυτο και πιστευω οτι η καρτα δεν θα ξεπερασει τα 500 ευρω μετα τις πρωτες μερες φυσικα, η τιμη της με του που θα βγει ειναι ενα αλλο θεμα...

και ελπιζω στα 55 nm να πεσει και αλλου αφου θα πεσει και το κοστος παραγωγης γιατι αλλιως...

(εγω λεω να αφισουμε λιγο τις πρωτες μερες μια κ που ειναι καλοκαιρι κ να παμε για μπανακι κ οφθαλμολουτρο στις παραλιες :-)

κ να μην ασχολιθουμε με την τιμη της καρτας γιατι αν δεν μας καψει ο ηλιος θα μας καψει η nvidia με τις 500αρες που ζιταει! το σιγουρο ειναι οτι θα πεσει καθετα! ασε που αυτη την εποχη δεν ειναι να καθεσε κ μεσα στο σπιτι.)

το θεμα ειναι να ξεπεραστουν τα προβληματα multigpu, απο επιδοσεις, πρεπει να κανουμε γενικη αναβαθμιση -απο Ε8400 κ πριν- θιμαστε τι ταπα εφαναν οι conroe με την σειρα 8800, τωρα δουλευουν καλα....

Δημοσ.
θιμαστε τι ταπα εφαναν οι conroe με την σειρα 8800, τωρα δουλευουν καλα....

Bot που παίρνει text από διάφορες πηγές και προσπαθεί να βγάλει ένα εννιαίο κείμενο, θα τα έκανε καλύτερα από εσένα.

Τι στο καλό εννοεί πάλι ο ποιητής ? B)

υ.γ. Αιφτηχώς θοιμμώμασται λύγω τυν ωρθωγραφεία μας! :shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτές είναι high end...δεν πρόκειται να αντικαστήσουν τις 8800GT άρα δεν βλέπω να πέφτουν εξαιτίας τους οι τιμές...

αντιθέτως μπορεί να πέσουν λόγω της καινούριας 9800GT (55nm) που θα βγει σε λίγο για να αντικαστήσει την 8800GT (όπως η 9800GTX αντικατέστησε την 8800 GTS)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...