Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 but you won't see a card based on it anytime soon. Οπότε...χαρούμενο το 2009...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 λογικά όταν κατέβουν στα 55nm θα υπάρχει δυνατότητα για GDDR5 λόγω χαμηλότερου κόστους κατασκευής της του chip
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 και μέχρι να γίνει αυτό η δικιά μου θα είναι σ μουσείο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 η 9800GX2 θα βγει End of Life στο τέλος του μήνα νομίζω...αντιθέτως οι υπόλοιπες από την σειρά 9xxx όχι
Venisk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ε και?λες να χαλάσει η δική μου αυτόματα μόλις σταματήσει η παραγωγή της?μακάρι..να μου φέρουν καινούρια που θα είναι περίπου 10000 φορές ταχύτερη...χε χε.. Επαναλαμβάνεσαι όμως..
raven3x7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Ρε man ίδια είναι με την 8800GTX... τόσο είναι και αυτή... καταραμένο οριο χαρακτηρων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 δεν το έγραψα μόνο για σένα Venisk αλλά και για άλλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να την αγοράσουν...
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ετσι αντε σιγα σιγα να κλεινει το παιχνιδι. το ξυπνημα της πρασινης αρκουδας ναι στα πρασινα games . γιατι και τα bench ειναι υποκειμενικα Physics to get 16 titles by Xmas 40 more by summer 2009 Nvidia's boss of The Way itʼs Meant to be Played, VP Roy Taylor, told Fudzilla that Nvidia is currently working with well established developers on 16 titles that will support Physics. They should hit the shelves by the end of the year. These sixteen includes Bionic Commando from Capcom and Shadow Harvest from Black Lion studios, at least Nvidia could talk about these two. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7736&Itemid=1
pappous_soulis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ετσι αντε σιγα σιγα να κλεινει το παιχνιδι. το ξυπνημα της πρασινης αρκουδας lol Πολύ Λιακό βλέπεις
Ailuros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 1. Ποιός χέστηκε αν η μνήμη είναι GDDR3 ή GDDR5 από την στιγμή που θα παρέχει >140GB/s εύρος μνήμης. ΄Οταν στο μέλλον χρησιμοποιήσουν GDDR5 ποιός εγγυάται ότι θα έχει το ίδιο πλάτος ο δίαυλος; 2. Το κόστος μιας high end GPU κατά την παρουσίασή της ποτέ δεν είναι χαμηλό. ΄Οσοι δεν έχουν οθόνη που να υποστηρίζει πολύ υψηλές αναλύσεις μάλλον θα κάνουν κακή επένδυση. 3. Την κατανάλωση ρεύματος στο δισδιάστατο την πρόσεξε κανείς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 25-30W είναι η κατανάλωση σε idle... αλλά το θέμα είναι ότι στα Vista με Aero η κάρτα θα καταναλώνει περισσότερα (όπως όλες)
Ailuros Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Να μην ταίζεις το λειτουργικό σου όσπρια, για να μην έχει και αέρια
N.I.C Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Για δείτε και αυτό σχετικά με τις τιμές.... αληθεύει;; 380ε για την GTX280 είναι μια χαρά, αλλά περίεργο μου φαίνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.