Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

τσου, τελικά δεν την πήρα, δεν άξιζε την διαφορά τιμής που είχε η EVGA στο site της

την είχε 350-360 euro χωρίς μεταφορικά (μείον τα 290 από την 8800 GTS)

no thank u

αλλά το checkαρα και ξέρω ότι γίνεται και στην Ελλάδα

πάντως για την μετάβαση από GT200 σε GT200b θα αξίζει

Δημοσ.
Ναι, και θα περιμένει κάποιος τρεις μήνες για το GT200b, και όταν πει, ήρθε η ώρα να κάνω την κίνηση να πάρω κάρτα, θα βγουν φήμες για νέα αναβαθμισμένη version...

Ετσι ειναι φιλε μου ακριβως... Σε τετοια φαση ή το παιρνεις τωρα ή ποτε... Δεν εινα του στυλ απατη οπως η 9800GX2 που πρεπει να περιμενεις αλλα η νεα καρτα

Δημοσ.

Παράξενα πράγματα...πριν λίγο απάντησα με ένα link με φωτογραφίες από gtx 280 και τώρα δεν υπάρχει. Τι να πω πάντως αν το έσβησε modelator θα έπρεπε να ενημερώσει πρώτα.

GTX280a-1.jpg

ORIGINAL LINK - MORE PHOTOS

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

η προειδοποίηση υπάρχει στο quick reply :-)

Δημοσ.

"Persioteres fotos edo" ήταν ότι είχα γράψει πριν...δεν είναι ότι κούρασα κανένα να το διαβάσει. Έχω δει ολόκληρα post με greeklish αλλα τελοσπάντων...mod rules :)

/end off_topic

Δημοσ.

Μια ερώτηση μόνο: πιστεύω αυτά τα τερατάκια να χωράνε σε Middle Case έτσι;; Soprano έχω, και δεν λέει να το αλλάξω..;) Πάντως εάν είναι όσο η 8800GTX, τότε οκ είμαστε...

Δημοσ.
Λαθος κανεις 10.5" ειναι

Ρε man ίδια είναι με την 8800GTX... τόσο είναι και αυτή...

Δημοσ.

GT200 supports GDDR5

We've learned that GT200, the one we call Geforce GTX 200, does support GDDR5 memory, but you won't see a card based on it anytime soon.

It is quite reasonably because 1GB GDDR5 would cost a lot of money, and Nvidia simply doesnʼt even have to try before ATI manages to get its R700 card out.

The second part of the story is that despite doubled bandwidth, that could jump to a whopping 300GB/s or even much more, and you wouldn't see much difference in performance. The question of whether it can be done is finally answered, but will it be done and if so, when, remain to be seen.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...