Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
9800GTX<4850<GTX260<GTX280

Aυτο που σου λέει, είναι πως βάση τιμής/απόδοσης, η 4850 θα είναι ιδανική επιλογή στα χρήματά της για έναν μη-extreme gamer.

Το psu φτάνει και περισσεύει. :-)

Οκ... κοίτα βασικά, μην με παρεξηγήσετε, χρόνια έχω να πάρω ΑΤΙ και ούτε θέλω... έχω άσχημες εμπειρίες χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι μάπα οι κάρτες της ΑΤΙ... απλά θέλω να έχω ένα σίγουρο σύστημα... Οπότε πρώτα ο Θεός να βγούνε, είναι καλύτερο να πάω σε μια GTX260 απότι σε μια 9800GTX ε; (να σας προλάβω λέγοντας ότι τα χρήματα υπάρχουν)...

Δημοσ.
9900GTX

IS TRUE?

αποκλείεται εγώ εδώ με μια 8800gt και πιάνω 12000 στο 3d mark και ο τύπος πιάνει μόνο 14000?:-( άσε που εδώ και καιρό έχουμε πει ότι τα ονόματα 9900 κτλ έχουν αντικατασταθεί με gt260,gt280..πάντως δίνω +1 στον τύπο που το έφτιαξε....καλά δεν ήξερε πως να σκοτώσει μάλλον τον ...πολύτιμο χρόνο του και είπε να φτιάξει αυτό το videaki ώστε να εντυπωσιαστούμε όλοι...:lol: εύγε!

Δημοσ.
οπως αναφερθηκε πριν η 4870 θα ειναι +25% της 9800GTX οχι η 4850 η οποια με δεδομενο οτι θα εχει πιστευω 30% διαφορα απο την 4870 θα ειναι το πολυ ιση, μαλλον χειροτερη της 9800GTX απο θεμα αποδοσης.

Ναι, οκ, δεν είχα δει αυτό, αλλά αυτό -->

Με τόση διαφορά τιμής είσαι σίγουρος ότι θέλεις high end ή mainstream GPU; Γιατί αν είναι η δεύτερη απάντηση θα σου έλεγα κατ΄ευθείαν HD4850 στα 200? περίπου.

αποκλείεται εγώ εδώ με μια 8800gt και πιάνω 12000 στο 3d mark και ο τύπος πιάνει μόνο 14000?:-( άσε που εδώ και καιρό έχουμε πει ότι τα ονόματα 9900 κτλ έχουν αντικατασταθεί με gt260,gt280..πάντως δίνω +1 στον τύπο που το έφτιαξε....καλά δεν ήξερε πως να σκοτώσει μάλλον τον ...πολύτιμο χρόνο του και είπε να φτιάξει αυτό το videaki ώστε να εντυπωσιαστούμε όλοι...:lol: εύγε!

Top Secret : :lol:

Nvidia 9900 Ultra :lol::lol::lol:

(GT2000) :mrgreen:

Δημοσ.

65nm--236tdp--576mm^2--gddr3--600euro

1gb--512bit--240proc--933gflops

marketing rules

κατ' εμε δεν ειναι best buy ισος το gt200b να ειναι αν εχει και χαμηλοτερες τιμες....

• Super Moderators
Δημοσ.
9900GTX

IS TRUE?

προφανώς και όχι...

9900 Ultra? έπρεπε να το καταλάβεις και μόνος σου :P

Δημοσ.
65nm--236tdp--576mm^2--gddr3--600euro

1gb--512bit--240proc--933gflops

marketing rules

κατ' εμε δεν ειναι best buy ισος το gt200b να ειναι αν εχει και χαμηλοτερες τιμες....

το best buy ειναι performance/price ratio. καμια high-end δεν ειναι best buy. best buy εχουν οι mid-range

Δημοσ.

Το best buy για εναν που ασχολειται πολυ ειναι να εχει παρει την GTX που εδω και 2,5 χρονια και ακομα να αποδιδει απιστευτα και σε μεγαλες αναλυσεις... Οποτε οταν βγει κατι αντιστοιχο σκαει τα 600 και ησυχαζει για 2+ χρονια... Για εναν που δεν ασχολειται πολυ ας παρει κατι του στυλ 8800GT που και αυτον τοσο θα τον καλυψει

Βαλτε το καλα στο μυαλλο σας παιδες.

Αλλιως θα περει 4-5 midrange και θα του βγει κουτσα κουτσα 1500Ε στα 2+ χρονια

Δημοσ.

με τον ορο best buy εννοουσα οτι δεν ειναι καλη αγορα οχι price/performance....τεσπα

συμφωνω απολυτα μαζι σου iced αλλα στην προκειμενη σε τρεις μηνες θα φας πατατα αν παρεις το gt200 με το gt200b

πιστευω οτι με gt200b θα συμβει οτι και με την 8800gtx απλα τωρα πετανε στη αγορα το 200 για να τα ματσωσουνε και μετα το 200b για να τα τσακωσουνε

ps αν το 200b εχει gddr4 και οχι μονο 55nm οποιος εχει 200 θα γινει πρασινος:eek:

• Super Moderators
Δημοσ.

βασικά και τα 55nm φτάνουν για να ξενερώσουν κάποιον, από την στιγμή που βγαίνει 3 μήνες μετά :P

Δημοσ.

Ναι, και θα περιμένει κάποιος τρεις μήνες για το GT200b, και όταν πει, ήρθε η ώρα να κάνω την κίνηση να πάρω κάρτα, θα βγουν φήμες για νέα αναβαθμισμένη version...

Fuckin' messy situation, δηλαδή, ότι και να κάνεις μλκς βγαίνεις στο τέλος... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

παίρνεις EVGA με step up και καθάρισες...οι 3 μήνες διορίας του step up σε καλύπτουν μια χαρά :-D

Δημοσ.

συγνώμη που θα ξεφύγω λίγο απο το θέμα αλλά thresh θέλω να σε ρωτήσω το step up ισχύει και για την ελλάδα???επίσης να πω σε σχέση με αυτό που είπε ο liopyr ότι ειδικά με τις κάρτες γραφικών μια ζωή έτσι ήταν τα πράγματα με τις αναβαθμίσεις(εξαίρεση η 8800gtx)...πάντως και που τις βγάζουν τώρα δε νομίζω ότι κάποιος που έχει σειρά 8 ή 9 θα πάει για ανβάθμιση(εκτός απο τα τεχνοφρικιά και αυτούς που αγοράζουν απλά για να λένε ότι έχουν ότι καλύτερο κυκλοφορεί)..προσωπικά όσο εγώ μένω ευχαριστημένος με τις επιδόσεις της εκάστοτε κάρτας μου ας βγάζουν ότι θέλουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...