Προς το περιεχόμενο

nVidia GT200 : GeForce 9900 GTX & 9900 GT In Q3

MixalisX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 902
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
άρα όπως κατάλαβες διάλεξε τυχαία μια πρόταση και ρώτησε αν ισχύει :P

busted? :P

Αχαχαχαχ σας κοροιδεψα! :P Μα δεν ηταν σατανικο το σχεδιο μου ? :devil:

Παντως με τις καινουριες καρτες προβλεπω να πονεσει η τσεπη μας.. Τουλαχιστον θα δουμε μετα απο εναμιση σχεδον χρονο ενα σημαντικο αλμα στις επιδοσεις γιατι η γενια της 8800 θα αρχισει πιστευω να δειχνει την ηλικια της με τα επερχομενα παιχνιδια..

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν 19" μονιτορ οποτε δεν εχουν αμεση αναγκη για αλλαγη, αλλα οσοι εχουν παραπανω θα χρειαστουν κατι παραπανω για κατι νεο. ΕΙδικα σε παιχνιδια τυπου crysis που ειναι πολυ σπαταλα θες πολυ ισχυ!

Δημοσ.
Δεν βλεπω καμια ιδιαιτερη αυξηση

Aν υπολογίσεις τι επιδόσεις βγάζει κάτα μέσο όρο (πραγματικό) μια 9800GX2 & πόσο εξακολουθεί να στοιχίζει, ίσως αναθεωρήσεις την άποψή σου.

Αν αυτό δεν αρκεί μια 4870 θα είναι ελαφρώς γρηγορότερη από μια 3870Χ2 με αρκετά μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουν 19" μονιτορ οποτε δεν εχουν αμεση αναγκη για αλλαγη, αλλα οσοι εχουν παραπανω θα χρειαστουν κατι παραπανω για κατι νεο. ΕΙδικα σε παιχνιδια τυπου crysis που ειναι πολυ σπαταλα θες πολυ ισχυ!

Πόσα παιχνίδια τύπου crysis υπάρχουν γενικώς; ΄Οταν γίνουν περισσότερα τότε θα αλλάξουν και θα φανούν και περισσότερο οι διαφορές με τις προηγούμενες γενιές. Γενικά αμφότερες εταιρίες την χειρότερη εποχή διάλεξαν να βγάλουν καινούργιες κάρτες. Ποιός θα τρέξει καλοκαιριάτικα για κάρτα γραφικών;

Δημοσ.
Ποιός θα τρέξει καλοκαιριάτικα για κάρτα γραφικών

Έγω πάντως σίγουρα :-)

Θα μου επιτρέψετε να θέσω και εγώ τα ερωτήματά μου:

1) Καταρχήν από τι κατάλαβα, θα βγουν 2 εκδόσεις/μοντέλα, το GTX260 και GTX280 σωστά; Οι διαφορές αναμέσα των 2 θα είναι μεγάλες;; Π.χ. όπως είναι τώρα η 9600GT με την 9800GTX;

2) Θα είναι μεγάλες και ενεργοβόρες; Δηλαδή σε middle case θα χωράνε; (χλωμό το κόβω..:-()

3) Οι ημερομηνίες που είδα εδώ (17-18 Ιουνίου) είνια έγκυρες;

Τέλος, τι θα προτείνατε εσείς στην περίπτωσή μου; Να πάρω την 9800GTX ή να περιμένω;

Δημοσ.

Θα μου επιτρέψετε να θέσω και εγώ τα ερωτήματά μου:

1) Καταρχήν από τι κατάλαβα, θα βγουν 2 εκδόσεις/μοντέλα, το GTX260 και GTX280 σωστά; Οι διαφορές αναμέσα των 2 θα είναι μεγάλες;; Π.χ. όπως είναι τώρα η 9600GT με την 9800GTX;

Περίπου στο 40% μέγιστο.

2) Θα είναι μεγάλες και ενεργοβόρες; Δηλαδή σε middle case θα χωράνε; (χλωμό το κόβω..:-()

H GTX280 είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με την 8800GTX. Για τροφοδοτικό (εξαρτάται πάντα πόσες συσκευές έχει) ακόμα και ένα καλό 650-άρι θα είναι αρκετό.

3) Οι ημερομηνίες που είδα εδώ (17-18 Ιουνίου) είνια έγκυρες;

Τέλος, τι θα προτείνατε εσείς στην περίπτωσή μου; Να πάρω την 9800GTX ή να περιμένω;

Aν δεν ξέρεις εσύ τις ανάγκες σου εμείς θα σου πούμε; Καταρχήν η 9800GTX στοιχίζει γύρω στα 235? αυτή τη στιγμή. Η GTX260 θα κυμανθεί γύρω στα 400? και η GTX280 γύρω στα 600?. Με τόση διαφορά τιμής είσαι σίγουρος ότι θέλεις high end ή mainstream GPU; Γιατί αν είναι η δεύτερη απάντηση θα σου έλεγα κατ΄ευθείαν HD4850 στα 200? περίπου.

Δημοσ.

αυτή την εποχή με τα υπάρχοντα παιχνίδια εμείς που έχουμε σειρά 8800, 9800 ,3870κτλ με εξαίρεση το crysis ποιος ο λόγος να κάνουμε αναβάθμιση??εκτός ίσως βέβαια των περιπτώσεων που παίζουν σε πάρα πολύ υψηλές αναλύσεις,αλλά μιλάμε για εξαιρέσεις μάλλον.Πράγματι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι άστοχο που τις λανσάρουν τώρα μιας και συνήθως το καλοκαίρι δεν έχουμε και πολλές νέες κυκλοφορίες..υπάρχει βέβαια το θετικό ότι μέσα σε 2-3 μήνες που θα βγουν νέα παιχνίδια και μπορεί να υπάρχει η ανάγκη για τις δυνατότερες gpu θα έχουν πέσει λίγο οι τιμές...όσο για την ηλικία των 8800 που είπε ο φίλος παραπάνω δε θεωρώ ότι ισχύει κάτι τέτοιο.Πες μου ένα παιχνίδι(είπαμε το crysis εξαιρείται....) όπου φάνηκε η 8800gtx/8800gt/gts να είχαν πρόβλημα ακόμα και σήμερα!

Δημοσ.
Aν δεν ξέρεις εσύ τις ανάγκες σου εμείς θα σου πούμε; Καταρχήν η 9800GTX στοιχίζει γύρω στα 235 αυτή τη στιγμή. Η GTX260 θα κυμανθεί γύρω στα 400 και η GTX280 γύρω στα 600. Με τόση διαφορά τιμής είσαι σίγουρος ότι θέλεις high end ή mainstream GPU; Γιατί αν είναι η δεύτερη απάντηση θα σου έλεγα κατ΄ευθείαν HD4850 στα 200 περίπου.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Ναι έχει δίκιο ξέχασα να το αναφέρω, την θέλω καθαρά για games. Όχι τρελά πράγματα, σε normal καταστάσεις (crysis δεν πρόκειται να παίξω το δήλωνω ξεκάθαρα). Εάν καταλάβα καλά λες ότι, η 9800GTX είναι κάτι παραπλήσιο με την GTX260 και ότι η 4850 θα τις ξεπερνά; Εξήγησε το έαν μπορείς...

Όσον αφορά το μέγεθος, εάν θα είναι ίδιες στο μέγεθος, το τονίζω ίδιες, τότε εντάξει..

Το τροφοδοτικό μου είναι ολοκαίνουργιο 600w Zalman, αντέχει ε; με 2 δίσκους(raptorX 150gb, seagate 500gb) και 2 οπτικά πάνω....

Δημοσ.
αυτή την εποχή με τα υπάρχοντα παιχνίδια εμείς που έχουμε σειρά 8800, 9800 ,3870κτλ με εξαίρεση το crysis ποιος ο λόγος να κάνουμε αναβάθμιση??εκτός ίσως βέβαια των περιπτώσεων που παίζουν σε πάρα πολύ υψηλές αναλύσεις,αλλά μιλάμε για εξαιρέσεις μάλλον.Πράγματι όπως αναφέρθηκε και παραπάνω είναι άστοχο που τις λανσάρουν τώρα μιας και συνήθως το καλοκαίρι δεν έχουμε και πολλές νέες κυκλοφορίες..υπάρχει βέβαια το θετικό ότι μέσα σε 2-3 μήνες που θα βγουν νέα παιχνίδια και μπορεί να υπάρχει η ανάγκη για τις δυνατότερες gpu θα έχουν πέσει λίγο οι τιμές...όσο για την ηλικία των 8800 που είπε ο φίλος παραπάνω δε θεωρώ ότι ισχύει κάτι τέτοιο.Πες μου ένα παιχνίδι(είπαμε το crysis εξαιρείται....) όπου φάνηκε η 8800gtx/8800gt/gts να είχαν πρόβλημα ακόμα και σήμερα!

Για τώρα είσαι σίγουρα οκ...Περίμενε όμως να βγει Alan Wake και μερικά ακόμα και θα δείς..Βρήκα τυχαία ένα Benchmark στο Crysis: http://i2.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_9600_GT_Amp_Edition/images/crysis_1024_768.gif

Γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Σε ότι αφορά το χρόνο κυκλοφορίας είναι για να είναι σε πλήρη διαθεσιμότητα τα προϊόντα τη back-to-school περίοδο στις ΗΠΑ.

Δημοσ.
΄Αλλο ένα προιόν πολυτελείας (και ξέρω ότι με καταλαβαίνεις απόλυτα ;) ).

Ξέχασες πως παρακολουθούν και άλλοι. Μου πήρε 0.0001 sec για να καταλάβω τί εννοείς. :mrgreen:

Δημοσ.
Εάν καταλάβα καλά λες ότι, η 9800GTX είναι κάτι παραπλήσιο με την GTX260 και ότι η 4850 θα τις ξεπερνά; Εξήγησε το έαν μπορείς...

Όσον αφορά το μέγεθος, εάν θα είναι ίδιες στο μέγεθος, το τονίζω ίδιες, τότε εντάξει..

Το τροφοδοτικό μου είναι ολοκαίνουργιο 600w Zalman, αντέχει ε; με 2 δίσκους(raptorX 150gb, seagate 500gb) και 2 οπτικά πάνω....

9800GTX<4850<GTX260<GTX280

Aυτο που σου λέει, είναι πως βάση τιμής/απόδοσης, η 4850 θα είναι ιδανική επιλογή στα χρήματά της για έναν μη-extreme gamer.

Το psu φτάνει και περισσεύει. :-)

Δημοσ.
Κοίτα αν κάτσεις με μια 9800 μέσα στην κατάψυξη όλα είναι πιθανά. Κάτω από κανονικές συνθήκες να υπολογίζεις την HD4870 περίπου 9800GTX+25+% σε μέσο όρο.

9800GTX<4850<GTX260<GTX280

Aυτο που σου λέει, είναι πως βάση τιμής/απόδοσης, η 4850 θα είναι ιδανική επιλογή στα χρήματά της για έναν μη-extreme gamer.

Το psu φτάνει και περισσεύει. :-)

οπως αναφερθηκε πριν η 4870 θα ειναι +25% της 9800GTX οχι η 4850 η οποια με δεδομενο οτι θα εχει πιστευω 30% διαφορα απο την 4870 θα ειναι το πολυ ιση, μαλλον χειροτερη της 9800GTX απο θεμα αποδοσης. οταν θα εμφανιστουν οι GTX 260 και 280 η τιμη της 9800GTX θα πεσει και με δεδομενο οτι η 4850 θα πουλαει στα 200 ευρω δε ξερω κατα ποσο θα θεωρηθει η 4850 best for the bang....διοτι

....η 9800GTX τωρα κανει 235 ευρω...:-)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1100505

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...