basilias3x Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Γεια σας είναι το πρώτο μου Post στο forum .. Θέλω να συνδέσω το PC του γραφείου με το PC του σπιτιού .. Έχω και στα 2 router (έχει σημασία) ... Εγκατέστησα και στα δύο PC το UltraVNC (server & viewer) .. καταρχήν υποστηρίζει το πρόγραμμα τέτοιου είδους σύνδεση ??? (το δοκίμασα σε τοπικό δίκτυο με απόλυτη επιτυχία) Αν υποστηρίζει τι ορίζω στο viewer ?? την διεύθυνση IP ?? και τι άλλο ?? (Δεν έχω στατική IP ) Τέλος αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο πρόγραμμα (FREE) Ευχαριστώ προκαταβολικά....
thanos75x Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Εφοσον δεν εχεις static ip πρεπει να γνωριζεις εκ των προτερων ποια ip εχει το pc που θελεις να συνδεθεις. Εγω χρησιμοποιουσα το NETOP αλλα στη δουλεια εχω βαλει static ip. Επισης μπορεις να χρησιμοποιησεις καποια sites οπως το NOIP.COM κτλ στα οποια κανεις εγγραφη δωρεαν και αναλαμβανουν να βρουνε εκεινα την ip σου κανοντας sign in με τον λογαριασμο που ανοιγεις. Τριτον θα πρεπει να ανοιξεις καποιες PORTS στο pc που θελεις να συνδεθεις γιατι αφου εχεις router οπως λες θα ειναι προφανως μπλοκαρισμενες... Τωρα Χρησιμοποιω το remote desktop των windows xp και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
basilias3x Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 η IP δεν είναι πρόβλημα παράδειγμα θα βάζω τον υπάλληλο να μου την λέει ...η θα κάνω αυτό που είπες... Υπάρχει κάποιος που να έχει χρησιμοποιήσει το UltraVNC ?? Με το remote desktop πως γίνεται ?? πρέπει να σε "καλέσει" το PC στο οποίο θέλεις να συνδεθείς ?? και πάλι βάζεις την IP ?? Θέλω μένει ανοιχτός ο υπολογιστής του γραφείου και να μπαίνω όποτε θέλω (δοκίμασα μέσω MSN... ΟΚ... αλλά το πρόβλημα πως πρέπει να είναι κάποιος εκεί ώστε να προσκαλέσει)
xkokos77 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δημοσ. 4 Απριλίου 2008 Δοκιμασε το logmein, ειναι freeware http://www.logmein.com Δεν χρειαζτετε να κανεις καμια ρυθμιση στους router, δεν χρειαζετε να εχεις static Ip, δεν χριαζετε να σου λεει καποιος την ip σου. Μπες στο site φταξε ενα λογαριασμο και θα κατεβασεις το προγραμα απο εκει. Αφου το κανεις setup δεν χρειαζεσε ουτε restart, αυτοματα απο ενα αλλο διπλανο ΗΥ που θα εχει internet μπορεις να κανεις το τεστ της συνδεσης με το δικο σου. Στο remote ΗΥ (του σπιτιου σου ή οπου αλλου) δεν χρεαζετε να κατεβασεις καποιο προγραμα, ολα γινοντε μεσω του ΙΕ, απλα μπενεις στην σελιδα κανεις login και μετα συνδεση Ειναι γαματω το προγραμμα. Εγω απο οπουδιποτε που υπαρχει ιντερνετ μπορω να μπω στο ΗΥ του γραφειου μου στην δουλεια μου,στον server της δουλειας μου, στο σπιτι μου αλλα και σε πελατες μου, οπου το εχω βαλει για να μπορω να τους υποστιριζω (αυτη ειναι και η δουλεια μου) Δοκιμασε το
gtsagas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 πολυ καλο αυτο το logmein αλλα ειναι ασφαλες ?
george1994 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Δημοσ. 23 Απριλίου 2010 Εκανα μια δοκιμη, ειναι πολυ καλο... βασικα θα το προτεινω σ'ενα φιλο, του ειχα πει για το PC Anywhere αλλα εαν μπορει να κανει την δουλεια του με αυτο ειναι μια χαρα.
iolakos Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εγώ χρησιμοποιώ το teamviewer.τσακ μπαμ remote desktop με τα όλα του για άσχετους με το σπορ σαν εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.