kavalinas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 παιδια το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης μου. εκανα την πρωτη μου προσπαθεια overclocking(δεν ξερω και πολλα) και σας δειχνω καποιες μετρησεις μου να μου πειτε αν ειναι ικανοποιητικα τα αποτελεσματα η αν βλεπετε κατι που εχω κανει λαθος.
activex Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 μια χαρα εισαι και απο θερμοκρασιες. μολης τεσταρεις δωσε λιγο ακομα. εχεις περιθώριο μεχρι τα 3ghz χαλαρα...(αλλα παντα με αργα βηματα) καλη συνεχεια!
HighT3ch Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δεν είναι και άσχημο το score. Απλά έχε υπόψιν σου ότι σε γενικές γραμμές ο 6600 παίζει στα 3500-3600 χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αν είσαι βέβαια τυχερός και έχεις καλούτσικο κομμάτι και δεν σε εγκαταλείψουν οι μνήμες. Πήγαινε στα 3giga χωρίς να πειράξεις ρεύματα, benchαρε, αν είσαι σταθερός ανέβασε και άλλο (πχ 3.2), benchαρε κ.ο.κ. Κάποια στιγμή θα σου ζητήσει ρεύμα ο 6600 και θα στο δείξει με crash/bsod/reboot. Εκεί αρχίζεις και παίζεις με τα ρεύματα CPU/Μνήμες. Το fine tuning και το ψάξιμο είναι στα ρεύματα, διαιρέτες και timings στις μνήμες. Σου λέω αν είσαι τυχερός 3,6 άντε στην χειρότερη 3,4 θα τα έχεις απλά φοβάμαι τις μνήμες (είναι και 4GB). Υγ. Ολα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι έχεις καλή ψύξη έστω και αερό-ψύξη
John-lamia Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 κανε div-x καποιο DVD κ κιτα θερμοκρασιες,για να δουλεψει αρκετα οστε να σε πισει οτι ειναι σταθερος. παντος ειναι καλα εκει που τον εχεις ακομα κ με stock fan, εκτος εν εχεις βαλει αλλο κουλερ....
kavalinas Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 ειμαι με ψυκτρα ZALMAN 9700. θα το παω στα 3Ghz οπως λετε και εσεις. Κανενα προγραμμα για να τσεκαρω τη σταθεροτητα????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2008 με 333mhz fsb ο Ε6600 γίνεται Ε6850 για stress test χρησιμοποιείς ή Orthos ή Prime
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 και εγω εχω τον ιδιο επεξεργαστη και θελω να τον ανεβασο αλα δεν ξερω απο που να ξεκινισω ... η ψυκτρα μου σηκωνει ανετα μεχρι τα 4 ghz σε site που την τεσταρανε ... thresh πος τον κανουν 6850 ?
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 ρε σι Thresh μι τα πετας ετσι.(οχι πως ειναι λαθος,αλλα ουτε και σωστα..) Spartan απλα εννοει πως παει στην ιδια συχνοτητα με τον 6850(αλλα αν δεν με απατα η μνημη μου,εχουνε διαφορετικη cache)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 έπρεπε να γράψω ΣΑΝ Ε6850 μου φαίνεται όχι ίδια cache έχουν...απλά έχουν διαφορετικό fsb (ίδιο multiplier) για αυτό είπα ότι αν ανεβάσει το fsb στα 333mhz (από 266mhz) γίνεται Ε6850...
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 thresh το καταλαβα το σαν που δεν χρειαστηκες να γραψεις .. πος τον φτανουν στο overclock τον 6850 να βαλω τα προγραματακια της asus , ai nos και τα αλλα ? ποιος ξερει να χρησιμοπiοι τα προγραμματα overclock της asus ?? ποια προγραμματα overclock να κατεβασω απο το site της asus ???
Sadman Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 αχμ. Μακριά από προγράμματα για oc. Από το bios και μονο(για επεξεργαστες και μνημες αυτα). Ανεβάζεις το fsb και εισαι jet(για να βρεις ποσο χρειαζεσε κανεις fsb x multiplier για να βρεις τα mhz που θα φτασεις).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 από bios θα τα αλλάξεις Spartan...ο phovos έχει postάρει έναν ωραιότατο guide στο o/c section του forum
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Ακριβώς ότι λένε τα παιδιά...μην εμπιστεύεσαι προγράμματα για ο/c.
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 μονο οι μνημες δεν θελω να πειραχτουνε γιατι εφαγα εχθες μια blue screen και ελεγε κατι για rebuke - remaping γερο flash εφαγε και κατι φορτονε μεχρι τα 100% ... και μετα τις ρυθμισα απο το bios που ηταν στο auto τις εβαλα manual στα 800 mhz που ειναι το guide στο o/c section του forum ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.