Προς το περιεχόμενο

συγκριση...

despoinangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους!

βρίσκομαι προ των πυλών για αγορά desktop.. είμαι ανάμεσα σε δύο μηχανήματα που είναι σχεδόν ίδια εκτός απο κάρτα γραφικών και ήχου. Για πείτε τη γνώμη σας γιατί δεν ξέρω ακριβώς ποιό να πάρω...ευχαριστώ :)

επεξεργαστής : intel core2duo E8400 3.00GHz 1333MHz 6MB

μητρική : intel chipset P31

μνήμη : DDR2 2048MB

οι διαφορές λοιπόν είναι οτι το Α έχει κάρτα γραφικών NVIDIA 9600GT 512M ενώ το Β NVIDIA GF8800GTS 512MB και στις κάρτες ήχου το Α ALC889A ενώ το Β ALC888.

Η διαφορά τιμής είναι 100 euro.

Δώστε μου τα φώτα σας :)

Δημοσ.

8800gts 512 φισικα!

τωρα για τις καρτες ηχου μην τρογεσε κ πολυ, δεν εχουν μεγαλες διαφορες το θεμα ειναι να εχεις καλα ηχεια για να ακουσεις, ασε που ειναι on board κ δουλευουν απ τον επεξεργαστη.... παρε καμια creative αργοτερα για να μην ασχολιτε κ η cpu σου με τον ηχο....

Δημοσ.
καλημέρα σε όλους!

βρίσκομαι προ των πυλών για αγορά desktop.. είμαι ανάμεσα σε δύο μηχανήματα που είναι σχεδόν ίδια εκτός απο κάρτα γραφικών και ήχου. Για πείτε τη γνώμη σας γιατί δεν ξέρω ακριβώς ποιό να πάρω...ευχαριστώ :)

επεξεργαστής : intel core2duo E8400 3.00GHz 1333MHz 6MB

μητρική : intel chipset P31

μνήμη : DDR2 2048MB

οι διαφορές λοιπόν είναι οτι το Α έχει κάρτα γραφικών NVIDIA 9600GT 512M ενώ το Β NVIDIA GF8800GTS 512MB και στις κάρτες ήχου το Α ALC889A ενώ το Β ALC888.

Η διαφορά τιμής είναι 100 euro.

Δώστε μου τα φώτα σας :)

m/b εννοείς προφανώς p35 ,

στις vga καλύτερη σε απόδοση ειδικά σε υψηλότερες αναλύσεις ειναι 8800

στα on board chipset των καρτών ήχου δεν νομίζω να καταλάβεις διαφορά.

δες αν ειναι HD και οι δύο και τι εξόδους βγάζουν (εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις απο τον ήχο γιατι μετά πας σε pci καρτα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...